STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

e-profit.ro si studentoffice.ro
sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 www.studentoffice.ro
AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 www.e-profit.ro
BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

Aici informatii detaliate despre Grupul plagiatorilor BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA + STUDENT OFFICE ASIRELY SRL + AS MANAGER CONSULTING SRL

„Grupul Buliga-Ștefănescu: În Căutarea Profitului, Înșelăciunea și Manipularea Academică”

În mediul academic, integritatea și etica reprezintă pietrele de temelie ale învățării și dezvoltării personale. Cu toate acestea, există grupuri și entități care, sub masca serviciilor academice, practică manipularea, înșelăciunea și căutarea doar a profitului. Grupul Buliga-Ștefănescu, condus de Buliga-Ștefănescu Aurelian și Buliga-Stefanescu Ionela-Liliana, se numără printre aceste entități, și este în centrul unor discuții controversate în lumea academică.

Acest grup administrează platforme precum studentoffice.ro, e-profit.ro și e-diaspora.ro, care pretind a oferi servicii de consultanță și redactare pentru lucrările academice. Cu toate acestea, practicile lor discutabile au atras atenția și au ridicat întrebări legate de etica și integritatea acestor servicii.

Una dintre principalele preocupări este utilizarea plagiaturii în lucrările furnizate de aceste platforme. Este esențial să ne întrebăm dacă aceste servicii reprezintă cu adevărat o oportunitate pentru dezvoltarea academică sau doar o sursă de fraudă academică.

De asemenea, există întrebări cu privire la transparența și comunicarea cu grupul Buliga-Ștefănescu. Este important ca studenții să aibă acces la informații clare și să poată comunica eficient cu furnizorii de servicii academice.

În concluzie, în căutarea unor servicii academice, studenții ar trebui să fie vigilenți și să cerceteze cu atenție pentru a evita colaborarea cu grupuri sau entități care compromit integritatea academică și care se concentrează doar pe profit. Educația merită mai mult decât manipulare și înșelăciune, și trebuie să promovăm o cultură a integrității învățământului superior.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este o practică esențială pentru studenți în căutarea unui partener de încredere în procesul lor academic. Într-un peisaj în care sute de companii concurează pentru atenția clienților, alegerea corectă devine crucială pentru a obține o lucrare unică, autentică și neplagiată, toate acestea la un preț rezonabil.

Recenziile servesc ca oglindă a reputației și credibilității unei companii de redactare. Ele vă pot ajuta să faceți distincția între companiile serioase și autentice, care oferă servicii de înaltă calitate, și cele care practică înșelăciunea și manipularea. Prin urmare, este vital să citiți recenziile pentru a face o alegere informată.

Abordarea noastră în evaluarea serviciilor de redactare este metodică și riguroasă. Prin cumpărături misterioase, plasăm comenzi la diferite companii și analizăm procesul de comandă și modul în care asistența pentru clienți răspunde la solicitările noastre. Lucrările cumpărate sunt evaluate conform standardelor academice, asigurându-ne că sunt unice, autentice și neplagiate.

Înainte de a alege o companie de redactare, fiecare client ar trebui să aloce timp pentru a citi recenzii online, pentru a obține o înțelegere solidă despre fiecare opțiune disponibilă. Acest proces vă poate ajuta să identificați compania care corespunde cel mai bine nevoilor academice și profesionale ale dumneavoastră. Alegând cu înțelepciune, puteți să vă asigurați succesul academic și integritatea lucrării dvs.

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat este o problemă serioasă în mediul academic și poate avea consecințe devastatoare pentru clienți. Iată câteva aspecte relevante despre firmele care se implică în aceste practici ilegale și tepele pe care le dau clienților:

 1. Comercializarea ilegală de lucrări academice: Unele firme sau site-uri web promovează servicii de redactare și vânzare de lucrări academice, promițând clienților lucrări personalizate și de înaltă calitate. Cu toate acestea, multe dintre aceste firme nu livrează ceea ce promit. Ele pot furniza lucrări plagiate sau preluate din surse publice, care pot fi detectate cu ușurință de către profesori sau software-urile de detectare a plagiatului.
 2. Promisiuni false: Pentru a atrage clienți, aceste firme fac adesea promisiuni false. Ele pretind că lucrările lor sunt originale și de calitate superioară, dar realitatea este adesea diferită. Clienții sunt înșelați să plătească sume semnificative de bani pentru lucrări care nu îndeplinesc standardele academice.
 3. Escrocherii financiare: Firmele care comercializează ilegal lucrări academice tind să profite financiar de pe urma clienților lor. Acestea pot percepe tarife exorbitante pentru servicii care nu valorează suma plătită. În unele cazuri, pot cere plata integrală în avans și apoi furniza lucrări dezamăgitoare.
 4. Riscul expunerii academice: Clienții care achiziționează astfel de lucrări ilegale se expun unor riscuri academice grave. Dacă sunt depistate că au prezentat o lucrare plagiată sau achiziționată, aceștia pot fi sancționați sever de instituția lor de învățământ, inclusiv cu exmatricularea sau anularea gradului obținut.
 5. Consecințe legale: Atât firmele care comercializează ilegal lucrări academice, cât și clienții care le cumpără se pot confrunta cu consecințe legale. Plagiatul și comercializarea ilegală a lucrărilor academice pot fi considerate infracțiuni în unele jurisdicții, atrăgând sancțiuni legale, amenzi și chiar închisoare.

În concluzie, comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat este o practică dăunătoare care pune în pericol integritatea academică și poate distruge carierele studenților și a celor implicați. Este esențial ca studenții să evite aceste practici și să urmeze principiile etice și academice în munca lor.

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620
 • STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620
1.3

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

Comments Rating 1 (3 reviews)

3 thoughts on “STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

  • Atentie la aceasta firma: STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

   Atentie la aceasta firma: STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620

   Am fost tepuiti, eu cu suma de 1100 lei iar prietenul meu cu suma de 1400 lei

   Nu recunosc plagiatul si arunca vina asupra noastra

   Deci, nu recomand!

  • STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620: tepari vechi pe piata

   STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 TEAPA
   e-profit.ro si studentoffice.ro TEPARI
   sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

   @TEAPA
   @PLAGIAT
   STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 http://www.studentoffice.ro
   AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 http://www.e-profit.ro
   BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
   JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
   BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

  • Lupta împotriva Inșelăciunii în Redactarea Lucrărilor de Licență

   „Integritatea Academică în Era Digitală: Lupta împotriva Inșelăciunii în Redactarea Lucrărilor de Licență”

   În era digitală, în care informațiile sunt la îndemâna noastră cu doar câteva clicuri, integritatea academică rămâne un pilon fundamental al educației superioare. Cu toate acestea, există o creștere alarmantă a practicilor necinstite în redactarea lucrărilor academice, iar un număr de companii și site-uri profită de această situație pentru a obține câștiguri financiare rapide.

   În această discuție, vom dezvălui câteva dintre aceste practici discutabile și vom evidenția un caz specific care a atras atenția în ultimii ani. De asemenea, vom analiza modul în care studenții și comunitatea academică pot lupta împotriva acestor fenomene pentru a-și proteja integritatea și reputația.

   Unul dintre cele mai mari pericole în redactarea lucrărilor academice este plagiatul. Practica preluării ideilor și a conținutului altor autori fără atribuire corectă este o încălcare gravă a eticii academice. În căutarea soluțiilor rapide, unii studenți se pot lăsa tentați de serviciile de redactare a lucrărilor de licență și disertație la comandă, care promit să le rezolve problemele academice.

   Un caz notoriu care a atras atenția în acest sens este cel al companiei administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN și BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA. Acești indivizi coordonează mai multe site-uri, cum ar fi e-profit.ro și studentoffice.ro, și oferă servicii de redactare academică. Cu toate acestea, numeroase plângeri din partea clienților au indicat practici discutabile, inclusiv plagiat și furnizarea de lucrări de calitate scăzută.

   Într-o epocă în care accesul la informații este ușor, este important să educăm studenții despre integritatea academică și consecințele grave ale încălcării acestor principii. De asemenea, este esențial să promovăm resurse online și servicii academice etice și oneste, care să îi ajute pe studenți să-și îndeplinească sarcinile academice într-un mod corect și respectuos față de regulile academice.

   Lupta împotriva fraudării și a plagiatului în învățământul superior este o responsabilitate comună. Studenții, profesorii și instituțiile de învățământ trebuie să colaboreze pentru a asigura un mediu de învățare autentic și pentru a proteja integritatea academică.

   În concluzie, integritatea academică trebuie să rămână un pilon al educației superioare, iar învățământul trebuie să fie un proces autentic și onest. Încurajăm toți actorii implicați să fie vigilenți și să lupte împotriva practicilor necinstite, pentru a asigura un viitor educațional corect și echitabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending