lucrare-licenta.eu

Testimoniale, Opinii si Pareri lucrare-licenta.eu

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

Face parte din GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina. Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101,
TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151
CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 45933751
NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 26490160


lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101,
TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151
CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 45933751
NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 26490160

„Grupul Neață și Chebac: Reflectarea Practicilor Discutabile în Domeniul Academic”

În mediul academic, asistența suplimentară pentru lucrări și proiecte este adesea căutată pentru a sprijini studenții în îndeplinirea cerințelor academice. Cu toate acestea, trebuie să fim conștienți de practicile discutabile care pot apărea în acest domeniu. Un astfel de grup care a stârnit interes în acest context este cel administrat de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina.

Companiile afiliate, cum ar fi lucrare-licenta.eu, ElaborareProiecte.ro, tutors.ro și entitățile legate de acestea, cum ar fi CREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), Chebac Adina Persoană Fizică Autorizată și Neață Adrian-Valentin Persoană Fizică Autorizată, au devenit cunoscute pentru furnizarea de servicii de redactare și consultanță în domeniul lucrărilor academice PLAGIATE.

Cu toate acestea, au existat preocupări și rapoarte ale experiențelor dezamăgitoare ale studenților care au căutat serviciile acestui grup. Unul dintre aspectele care a ridicat semne de întrebare este calitatea lucrărilor furnizate, cu plagiatură sau conținut de calitate slabă, punând în pericol diploma și reputația academică a studenților.

De asemenea, comunicarea cu acest grup a fost deseori dificilă, iar studenții s-au simțit adesea frustrați și insatisfăcuți de serviciile lor. Există și preocupări legate de presiunile exercitate asupra studenților pentru a-i determina să plătească sume suplimentare sau pentru a-și pune în pericol statutul academic.

În concluzie, este esențial ca studenții să fie extrem de vigilenți atunci când caută sprijin pentru lucrările academice și să aleagă servicii etice și de încredere. Grupul Neață și Chebac a stârnit preocupări legitime în legătură cu practicile lor în acest domeniu, plagiat iar alegerea cu grijă a serviciilor este vitală pentru protejarea integrității academice și evitarea situațiilor dezagreabile.

lucrare-licenta.eu - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: lucrare-licenta.eu

Description: lucrare-licenta.eu [email protected]

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.6

lucrare-licenta.eu Lucrari De Licenta

lucrare-licenta.eu [email protected]

Comments Rating 1.1 (10 reviews)

10 thoughts on “lucrare-licenta.eu

  • Teapa!

   Acest site care apartine lui Neata Adrian Valentin este un scam; din ce am citit (dupa ce mi-am luat teapa), este un individ cu legaturi vechi in acest domeniu! Ma intreb cate tepe va mai da pana va fi arestat! Un nesimtit, nici nu raspunde la telefoane! Mentionez ca rata 1 am platit-o in contul firmei CREATIV TRD SRL iar ratele 2 si 3 in contul unui redactor!

  • Nu colaborați cu aceasta firma lucrare-licenta.eu!

   Nu colaborați cu aceasta firma lucrare-licenta.eu!
   Toate firmele de pe internet sunt mare teapa !
   Aveți grija de bănuții voștri ?

  • lucrare-licenta.eu

   Am platit foarte multi bani degeaba caci am primit o lucrare de licenta 84% plagiata.
   Multumesc celor de la lucrare-licenta.eu , ca am pierdut un an la facultate si o gramada de bani platiti pe plagiat.

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • niste jigodii

   Sunt niste jigodii. Platesti si dupa nu-ti mai raspund

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la lucrare-licenta-eu

  • Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

   Opinia mea cu privire la lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, precum și administratorii Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este extrem de negativă. Furnizarea de servicii academice care implică plagiat sau încălcarea regulilor academice este profund inacceptabilă și neetică.

   Aceste entități par să profite de nevoile sau de naivitatea studenților, oferindu-le lucrări de licență sau proiecte academice care nu respectă standardele academice și care pot submina integritatea academică și profesională a acestora. Utilizarea astfel de servicii nu doar că poate duce la pierderea încrederii în propriile abilități, dar poate avea și consecințe grave asupra viitorului academic și profesional.

   Încurajez cu fermitate studenții să evite astfel de practici neetice și să opteze întotdeauna pentru un proces de învățare onest și autentic. Este esențial să susținem integritatea academică și să promovăm un mediu în care munca asiduă și meritul sunt recompensate. De asemenea, ar trebui să se ia măsuri pentru a investiga și a combate astfel de activități frauduloase și a proteja integritatea sistemului de învățământ superior.

  • plagiatorul Neață Valentin Adrian

   Opinia mea cu privire la lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, inclusiv Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este extrem de negativă. Furnizarea de servicii academice care implică elaborarea de lucrări de licență și proiecte academice poate fi deopotrivă dăunătoare și neetică atunci când acestea încurajează sau facilitează practici precum plagiatul sau încălcarea normelor academice.

   Astfel de activități subminează integritatea academică și profesională și pot avea un impact negativ asupra viitorului studenților care aleg să apeleze la astfel de servicii. Este crucial să promovăm etica academică și să susținem o educație bazată pe onestitate, merit și învățare autentică.

   Încurajez studenții să se informeze cu privire la politicile și regulamentele academice ale instituțiilor lor și să evite orice implicare în astfel de practici neetice. Autoritățile academice și legale ar trebui să investigheze și să sancționeze corespunzător astfel de activități pentru a proteja integritatea și credibilitatea învățământului superior. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să contribuim la menținerea integrității academice și profesionale în beneficiul societății și al viitorului educațional al tinerilor.

  • Lucrare-Licenta.eu - ElaborareProiecte.ro - Tutors.ro

   Lucrare-Licenta.eu – ElaborareProiecte.ro – Tutors.ro

   În atenția clienților/ foștilor clienți ai:
   Lucrare-Licenta.eu – ElaborareProiecte.ro
   Site-uri închise peste noapte, fără nici un anunț prealabil, administrate de:
   Neață Adrian Valentin + Chebac Adina
   CREATIV TRD SRL
   TUTORS STUDY SRL (fostă TUTORS EDU SRL)
   NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
   CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

   Precum și ale celorlalte site-uri deschise și închise de Neață Adrian Valentin din 2015 până în 2023:
   • LucrariDeLicenta.ro
   • DisertatiiLaComanda.ro
   • DoctoratOnline.ro
   • LucrariStiintifice.ro
   • EducatieSuperioara.ro
   • AcademicHelp.ro
   • LucrariMaster.ro
   • DisertatiiOnline.eu
   • SuportAcademic.eu
   • TezaDeDoctorat.ro
   • ScriitoriAcademici.com
   • ProDissertatii.com
   • SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com
   • AsistențaLaAbsolvire.com
   • HubulScrierilorAcademice.com
   • AjutorPentruLucrari.com
   • ScriitoriAcademici.net

   D-nul administrator Neață Adrian Valentin, a închis peste noapte site-urile fără să anunțe în prealabil redactorii sau clienții. Noi, redactorii, nu am știut de această decizie și nu avem nimic de-a face cu închiderea site-urilor.
   Banii dvs, ai clienților, sunt la administratorul Neață Adrian Valentin și în conturile firmele lui CREATIV TRD SRL , TUTORS STUDY SRL.
   Așadar, pentru orice neajuns legat de colaborarea voastră cu Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro luați legătură direct cu Neață Adrian Valentin și Chebac Adinacare sunt ambii administratori și asociați ai firmelorCREATIV TRD SRL , TUTORS STUDY SRL.

   Va rugăm să nu ne mai contactați pe noi în privat, foștii redactori ai Lucrare-Licență.eu și ElaborareProiecte.ro, nu avem nici legătură cu dispariția peste noapte a saiturilor.
   Deși unii dintre noi colaborăm cu Neață Adrian Valentin din 2015 sau chiar și mai dinainte, nu am știut de această decizie de închidere și ne-am trezit ca și voi că saiturile au dispărut pur și simplu.

   Neață Adrian Valentin și Chebac Adinapot fi contactați pe noul website deschis: Tutors.ro, acolo unde vând lucrări de licență și doctorat, la fel ca și până acum, însă se ascund sub un nume Tutors.ro și sub aparenta legalitate a “meditațiilor”.
   tutors.ro – 0721.349.779 – 0721349779 – [email protected]

   MESAJ PENTRU REDACTORI:
   Nu va mai lăsăți păcăliți de vorbele mieroase a lui Neață Adrian Valentin și NU MAI COLABORAȚI CU EL să îi faceți lucrările, dacă omul asta a închis de zeci de ori site-urile și nu v-a plătit toți banii sub diverse motive, de ce credeți că acum o va face??!
   Adrian Valentin Neață nu face decât să vă exploateze slăbiciunea de a face bani repede și ușor din compilarea lucrărilor (pe care tot el vi le trimite), și prezentarea lor ca și originale, iar în final știți bine că în fața clienților el pozează în cinstit și dă vina pe noi redactorii, că noi suntem cei care scriem lucrările și tot noi avem obligația legală să fie originale.

  • CREATIV TRD SRL

   În perioada cuprinsă între anii 2014 și decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, deținătorii companiilor CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au reușit să ocupe poziția de lider incontestabil în ceea ce privește traficul și comercializarea lucrărilor de licență și doctorat plagiate din România. Cu platforma lor emblematică, lucrare-licenta.eu, aceștia au dominat motorul de căutare Google și au devenit principalii furnizori ai acestor tipuri de documente academice discutabile.

   Printre celelalte site-uri pe care le-au deținut și care au contribuit la consolidarea poziției lor dominante în acest domeniu se numără Tutors.ro, ElaborareProiecte.ro, LucrariDeLicenta.ro, DisertatiiLaComanda.ro, DoctoratOnline.ro, LucrariStiintifice.ro, EducatieSuperioara.ro, AcademicHelp.ro, LucrariMaster.ro, DisertatiiOnline.eu, SuportAcademic.eu, TezaDeDoctorat.ro, ScriitoriAcademici.com, ProDissertatii.com, SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com, AsistențaLaAbsolvire.com, HubulScrierilorAcademice.com, AjutorPentruLucrari.com și ScriitoriAcademici.net.

   În această perioadă, au reușit să devină actorii cei mai activi, importanți și influenți în piața lucrărilor academice plagiate, ceea ce a atras atenția comunității academice și a instituțiilor de învățământ superior. Cu toate acestea, în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat o decizie care a șocat mulți dintre clienții și colaboratorii lor, închizând fără preaviz cele două site-uri principale, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro, și dispărând cu banii obținuți de la aceștia.

   Cu toate acestea, în ciuda acestui moment aparent de întrerupere, aceștia continuă să desfășoare activități ilicite în domeniul vânzării de lucrări academice de licență, disertație și doctorat plagiate, folosind acum platforma Tutors.ro sub pretextul oferirii de „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”. Această practică continuă să aducă prejudicii serioase integrității academică și meritocrației în învățământul superior din România și necesită atenția și acțiunea imediată a autorităților competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending