END BUSINESS SOLUTION SRL

END BUSINESS SOLUTION SRL
Cod unic de identificare 44874878
Numar inmatriculare J40/15532/2021
Municipiul Bucureşti, Sector 1, Str. Lămâiului, Nr.4, Camera 1
[email protected] 0747230087 0747 230 087 ·
BALOI MITRICA DANIEL

AICI detalii suplimentare despre Grupul de plagiatori BALOI MITRICA DANIEL + BALOI MITRICA DENISA REBECA

„Grupul Băloi Mitrică: Un Prilej de Îngrijorare în Sfera Academică”

În lumea educației academice, integritatea și etica sunt esențiale pentru construirea unei baze solide de cunoștințe și învățare autentică. Cu toate acestea, grupul condus de Băloi Mitrică Daniel și Băloi Mitrică Denisa Rebeca, împreună cu firmele lor, ridică semne de întrebare în ceea ce privește practicile lor în domeniul lucrărilor academice.

Acest grup cuprinde firme precum RED GLOBAL CONSULTING GROUP SRL și licentalacomanda.com, care oferă servicii de redactare și consultanță pentru lucrările academice, inclusiv licența, masterul și doctoratul. Cu toate acestea, preocupările cu privire la calitatea și etica serviciilor lor sunt tot mai evidente.

Un aspect cheie de discuție este utilizarea frecventă a plagiaturii în lucrările furnizate de acest grup. Aceasta nu numai că subminează eforturile studenților, dar și afectează încrederea în diplomele academice.

De asemenea, comunicarea cu aceste companii poate fi dificilă și confuză, iar clienții se simt adesea frustrați și insatisfăcuți de serviciile lor.

Mai mult, faptul că unii dintre administratori sunt implicați în mai multe firme ridică întrebări cu privire la transparență și etică.

În concluzie, este esențial ca studenții să aleagă cu grijă serviciile academice pe care le utilizează și să evite astfel de practici discutabile care pot amenința integritatea academică. Grupul Băloi Mitrică și firmele sale reprezintă o sursă de îngrijorare în sfera academică și trebuie luate în considerare cu seriozitate. Educația trebuie să se bazeze pe principii solide de etică și integritate pentru a fi valoroasă și autentică.

Când vine vorba de alegerea unei companii de redactare de lucrări de licență, disertație sau doctorat, cuvintele cheie sunt unicitate, autenticitate și lipsa plagiatului. Recenziile companiilor de redactare joacă un rol vital în acest proces, oferindu-vă o perspectivă clară asupra reputației și integrității acestora.

Într-o piață aglomerată cu opțiuni, fiecare student își dorește o lucrare de înaltă calitate, care să fie distinctivă și originală, și totul la un preț rezonabil. Recenziile vă pot ghida în alegerea corectă, ajutându-vă să identificați companiile de încredere și sincere de cele care ar putea să vă ofere doar dezamăgiri și probleme academice.

Modul în care noi abordăm recenziile este meticulos și riguros. Experții noștri desfășoară cumpărături misterioase, plasând comenzi la diverse companii de redactare și evaluând aspecte cruciale ale experienței clienților. Analizăm cu atenție procesul de comandă și modul în care asistența pentru clienți răspunde la întrebările noastre.

Lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări riguroase, conform standardelor academice, pentru a vă asigura că veți primi o lucrare de calitate superioară, fără plagiat și adecvată cerințelor academice.

Înainte de a vă angaja la o companie de redactare, recenziile online reprezintă o resursă inestimabilă pentru a obține o înțelegere clară și autentică a fiecărei companii, ajutându-vă să faceți cea mai bună alegere pentru nevoile dvs. academice și profesionale. Facerea de alegeri înțelepte în acest domeniu vă poate asigura succesul și integritatea academică, astfel încât să vă puteți concentra pe obținerea rezultatelor academice pe care le meritați.

END BUSINESS SOLUTION SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat reprezintă o problemă serioasă în mediul academic și educațional. Aceste companii adesea încalcă regulamentele academice și etica profesională pentru a obține profituri rapide, în timp ce clienții lor se pot trezi în situații extrem de dificile. Iată câteva aspecte importante despre aceste firme și tepele pe care le dau clienților:

 1. Comercializarea de lucrări plagiate: Multe dintre aceste firme promit clienților lucrări academice de înaltă calitate, dar în realitate oferă lucrări plagiate sau preluate de la alți autori. Acest lucru nu numai că încalcă regulile academice, dar poate duce și la consecințe legale pentru clienți.
 2. Lipsa calității și originalității: De obicei, lucrările furnizate de aceste firme nu corespund standardelor academice de calitate și originalitate. Clienții pot primi lucrări slabe, care nu reflectă nivelul lor de învățământ sau cunoștințele lor.
 3. Pericolul de a fi descoperit: Utilizarea unei lucrări plagiate sau achiziționarea unor astfel de servicii prezintă riscul de a fi descoperit de profesori sau evaluatori. Acest lucru poate duce la sancțiuni academice severe, inclusiv exmatriculare sau respingerea candidaturii la un titlu academic.
 4. Pierderea de bani: Clienții care plătesc pentru astfel de servicii ilegale pot pierde sume semnificative de bani fără a obține în schimb lucrările de calitate promisă.
 5. Consecințe pe termen lung: În afară de consecințele imediate, utilizarea unor astfel de servicii poate avea consecințe pe termen lung asupra carierei și reputației academice a clienților. Aceștia riscă să-și distrugă încrederea în propriile abilități și să piardă oportunități academice și profesionale importante.
 6. Contribuție la cultura plagiatului: Firmele care promovează astfel de practici ilegale contribuie la perpetuarea culturii plagiatului și a nesincerității în mediul academic. Aceasta afectează încrederea în sistemul de învățământ superior și subminează integritatea academică.

În concluzie, este crucial să se evite colaborarea cu astfel de firme care comercializează ilegal lucrări academice. În loc să apeleze la astfel de practici nesincere, studenții și cercetătorii ar trebui să își dedice eforturile învățării și cercetării autentice, respectând valorile etice și academice. Alegerea onestită în educație și cercetare reprezintă baza unei cariere academice solide și a unei contribuții semnificative la cunoaștere.

END BUSINESS SOLUTION SRL
 • END BUSINESS SOLUTION SRL
1.1

END BUSINESS SOLUTION SRL Cod unic de identificare 44874878

END BUSINESS SOLUTION SRL Cod unic de identificare 44874878

Comments Rating 1 (3 reviews)

3 thoughts on “END BUSINESS SOLUTION SRL

  • Nu recomand END BUSINESS SOLUTION SRL

   END BUSINESS SOLUTION SRL este teapa
   END BUSINESS SOLUTION SRL vinde plagiate
   Cod unic de identificare 44874878
   Numar inmatriculare J40/15532/2021
   Municipiul Bucureşti, Sector 1, Str. Lămâiului, Nr.4, Camera 1
   [email protected] 0747230087 0747 230 087 ·
   BALOI MITRICA DANIEL

  • Vreau sa imi recuperez banii de la END BUSINESS SOLUTION SRL

   Vreau sa imi recuperez banii de la END BUSINESS SOLUTION SRL.Am facut sesizare in acest sens la politie si anaf.

   Nu recomand aceasta firma

   Da tepe si apoi ameninta!

  • END BUSINESS SOLUTION SRL a pagubit foarte multi studenti

   END BUSINESS SOLUTION SRL a pagubit foarte multi studenti

   Noi suntem un grup de 50 de studenti si am deschis proces pentru recuperarea sumelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending