CREATIV TRD SRL

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101

GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina.
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

„Grupul Neață și Chebac”. În lumea lucrărilor academice și a sprijinului suplimentar pentru studenți, este esențial să căutăm servicii oneste și transparente. Un grup care a atras atenția pentru practicile lor ne-etice și pentru sprijinul ne-credibil în lucrările academice este cel administrat de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina. Aceștia au fost asociați cu site-urile lucrare-licenta.eu, ElaborareProiecte.ro, tutors.ro și PLAGIAT.

Experiențele studenților cu acest grup au fost, în general, NEGATIVE și nu lăudat serviciile lor de calitate și ne-etice. Aceștia nu au fost apreciați pentru abordarea lor transparentă și pentru faptul că au livrat lucrări plagiate și de slaba calitate.

În contrast cu alți furnizori de servicii academice care au fost criticați pentru practici discutabile, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au demonstrat o preocupare reală bani si pentru plagiat și au dezvoltat practicile frauduloase, cum ar fi plagiatura sau furnizarea de rapoarte antiplagiat falsificate.

Comunicarea cu acest grup a fost ineficientă și ne-profesionistă, oferind clienților lucrari plagiate.

În concluzie, atunci când căutați sprijin pentru lucrările academice, este esențial să alegeți cu înțelepciune. Grupul Neață și Chebac se evidențiază ca un exemplu de PLAGIAT și fara credibilitate în acest domeniu și nu ar trebui să servească ca un model pentru furnizorii de servicii academice. Este important să acordăm atenție acestor aspecte pentru a proteja integritatea academică și pentru a obține sprijin de încredere în parcursul nostru academic.

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

Alegerea unei companii de redactare de încredere este esențială pentru un student în căutarea unei lucrări de licență, disertație sau doctorat de calitate superioară. În această eră digitală, unde sute de companii oferă servicii de scriere la comandă, recenziile devin farul care ne ghidează în oceanul informațional.

Recenziile ne ajută să identificăm companiile autentice și serioase de cele care practică înșelăciunea. O lucrare de licență sau disertație de înaltă calitate trebuie să fie unică și originală, complet neplagiată, iar prețul să fie rezonabil. Recenziile ne oferă o perspectivă reală asupra reputației și credibilității unei companii, ajutându-ne să evităm capcanele și să alegem cu înțelepciune.

Abordarea noastră față de recenziile serviciilor de redactare este metodologică și riguroasă. Prin intermediul cumpărăturilor misterioase, plasăm comenzi și analizăm experiența clienților, evaluând procesul de comandă și interacțiunea cu asistența pentru clienți. Lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări atente, folosind standarde academice riguroase.

Înainte de a face alegerea finală în ceea ce privește o companie de redactare la comandă, este esențial să alocați timp pentru a citi recenzii online. Această practică vă va ajuta să faceți o alegere înțeleaptă, asigurându-vă că lucrarea dvs. va fi autentică, unică, neplagiată și de înaltă calitate. În lumea academică și profesională, deciziile informate sunt cheia succesului și a integrității.

CREATIV TRD SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat reprezintă o problemă serioasă în mediul academic și pot cauza prejudicii semnificative atât instituțiilor de învățământ, cât și studenților. Aceste firme operează adesea în mod subteran și se bazează pe practici dubioase pentru a atrage clienți, oferindu-le în schimb tepe sub diverse forme. Iată câteva aspecte cheie despre această problemă:

 1. Promisiuni nefondate: Firmele de acest gen adesea promit clienților lucrări de înaltă calitate, originale și bine cercetate. Cu toate acestea, în realitate, acestea oferă lucrări plagiate sau de calitate scăzută.
 2. Plagiat: Una dintre cele mai grave probleme este plagiatul. Aceste firme pot furniza lucrări care conțin pasaje copiate din alte surse, ceea ce poate duce la consecințe academice grave pentru clienți.
 3. Încălcarea regulamentelor academice: Achiziționarea unei lucrări pentru a o prezenta ca proprie înșală nu doar sistemul educațional, ci și etica academică. Aceasta poate duce la exmatriculare și alte sancțiuni disciplinare.
 4. Costuri ridicate: De obicei, aceste firme percepe tarife ridicate pentru serviciile lor, profitând de disperarea clienților. Cu toate acestea, clienții sfârșesc prin a plăti sume mari pentru lucrări de calitate slabă sau plagiate.
 5. Riscuri legale: Firmele care se angajează în vânzarea de lucrări academice ilegale pot fi supuse acțiunilor legale, iar clienții lor pot suporta și ei consecințe juridice.
 6. Subminarea valorii diplomei: Cei care obțin diplome sau calificări academice prin astfel de practici ilegale subminează valoarea acestor diplome și calificări pentru toți ceilalți absolvenți care au muncit cinstit pentru ele.
 7. Soluții alternative: Studenții sunt îndemnați să caute soluții alternative pentru a-și îmbunătăți performanțele academice, cum ar fi îndrumarea academică, resursele educaționale și ajutorul de la profesori.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări academice sunt o amenințare serioasă pentru integritatea academică și ar trebui evitate cu orice preț. Este important să se promoveze etica academică și munca onestă în mediul educațional pentru a asigura un sistem corect și valoros pentru toți studenții.

CREATIV TRD SRL
 • CREATIV TRD SRL
1.3

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101

Comments Rating 1 (6 reviews)

6 thoughts on “CREATIV TRD SRL

  • Neață Valentin Adrian si Chebac Adina sunt doar niste tepari

   Neață Valentin Adrian si Chebac Adina sunt tepari! Relamatie la politie, nu stati la povesti cu ei!

  • o lucrare de licenta cu 80% plagiat!

   o lucrare de licenta cu 80% plagiat!

  • Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

   Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

  • CREATIV TRD SRL ESTE FIRMA FANTOMA A LUI NEATA ADRIAN VALENTIN!

   CREATIV TRD SRL ESTE FIRMA FANTOMA A LUI NEATA ADRIAN VALENTIN!.

   Am platit si am primit o lucrare plagiata!

   M-au amenintat in fel si chip!

   Nu recomand!

  • Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

   Opinia mea cu privire la lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, precum și administratorii lor, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este profund negativă, având în vedere informațiile furnizate.

   Furnizarea de servicii academice care promovează plagiatul sau încalcă regulile academice este complet inacceptabilă și neetică. Astfel de practici subminează integritatea educației și pun în pericol valoarea diplomelor universitare. Este profund dezamăgitor să vedem astfel de activități care profită de naivitatea sau necesitatea studenților pentru a obține profituri personale.

   Administratorii și entitățile implicate ar trebui să fie conștienți de impactul negativ pe care îl au asupra educației și carierelor studenților și să înceteze imediat aceste practici neetice. De asemenea, autoritățile academice și legale ar trebui să ia măsuri pentru a investiga și a combate astfel de scheme frauduloase pentru a proteja integritatea sistemului de învățământ superior.

   Încurajez toți studenții să evite astfel de servicii și să își construiască cunoștințele și carierele prin muncă asiduă, onestitate și etică academică. Este esențial să menținem integritatea învățământului superior pentru a promova dezvoltarea adecvată a competențelor și a profesioniștilor calificați în societate.

  • TUTORS STUDY SRL

   Într-o perioadă ce se întinde din anul 2014 până în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, reprezentând companiile CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au dominat cu măiestrie spațiul virtual românesc, ocupând poziția de lider incontestabil în ceea ce privește furnizarea de lucrări de licență și doctorat plagiate prin intermediul platformei lucrare-licenta.eu.

   Această perioadă de aproape un deceniu a fost marcată de o prezență puternică și influentă pe piața lucrărilor academice plagiate în România. Cu o gamă variată de site-uri precum Tutors.ro, Lucrare-Licenta.eu, ElaborareProiecte.ro și multe altele, acești doi actori au fost adevărați arhitecți ai unei rețele complexe, menită să faciliteze plagierea și comercializarea de lucrări academice în detrimentul integrității academice.

   De-a lungul acestei perioade, ei au reușit să devină cei mai importanți și activi furnizori de lucrări de licență și doctorat plagiate, transformându-se în principalii traficanți din România. Site-urile enumerate anterior au devenit puncte de referință pentru studenții și cercetătorii care căutau să obțină astfel de lucrări fără a-și asuma responsabilitatea pentru creația lor originală și fără a respecta regulile academice și etice.

   Cu toate acestea, în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat o decizie controversată, închizând cele două site-uri, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro. Această acțiune a avut drept consecință pierderea banilor clienților și a drepturilor financiare ale redactorilor implicați în furnizarea acestor lucrări.

   Cu toate că au închis aceste site-uri, acești doi indivizi nu au abandonat afacerea lor în totalitate. În prezent, ei își continuă activitatea de comercializare a lucrărilor academice plagiate prin intermediul platformei Tutors.ro, prezentându-se sub masca unor „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”. Acest demers ridică semne serioase cu privire la dorința lor de a evita consecințele legale ale acțiunilor lor anterioare și de a continua să profite de pe urma practicilor academice discutabile.

   Astfel, în lumina acestor fapte, este imperativ ca comunitatea academică și autoritățile competente să monitorizeze și să ia măsuri pentru a combate practicile acestor indivizi și pentru a promova integritatea și etica în învățământul superior din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending