ElaborareProiecte.ro

Testimoniale, Opinii si Pareri ElaborareProiecte.ro

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

Face parte din GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina. Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

CREATIV TRD SRL, CIF 33599101,
TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151
CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 45933751
NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 26490160

În căutarea sprijinului academic pentru elaborarea lucrărilor de licență, master sau doctorat, este esențial să fim atenți la furnizorii de servicii pe care îi alegem. Recent, atenția a fost îndreptată către grupul administrat de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, care oferă servicii academice prin intermediul platformelor precum lucrare-licenta.eu, ElaborareProiecte.ro și tutors.ro. Acest grup cuprinde și entități precum CREATIV TRD SRL, CIF 33599101, TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151, CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 45933751, și NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CIF: 26490160.

Într-o lume în care educația este valorizată și accesibilă, serviciile academice ar trebui să fie în primul rând transparente și etice. Cu toate acestea, există îngrijorări legitime cu privire la practicile unor furnizori de servicii academice, inclusiv grupul Neață și Chebac. Un aspect esențial al acestei analize este de a asigura că aceste servicii oferite studenților sunt legale și etice.

În acest context, este important să se examineze cu atenție calitatea lucrărilor oferite de acest grup și dacă respectă normele academice. De asemenea, trebuie să se țină cont de modalitatea în care comunică cu clienții și de transparența în privința prețurilor și a politicilor lor. Mai mult, trebuie să existe o evaluare a modului în care abordează problema plagiatului și a eticii în cercetarea și scrierea academică.

În concluzie, studenții care caută sprijin pentru lucrările lor academice ar trebui să fie conștienți de practicile furnizorilor de servicii academice și să aleagă cu înțelepciune. Educația trebuie să se bazeze pe integritate și etică, iar furnizorii de servicii academice ar trebui să reflecte aceste valori. Transparența și respectarea normelor academice sunt cruciale pentru protejarea integrității academice și pentru evitarea problemelor în viitor.

ElaborareProiecte.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: ElaborareProiecte.ro

Description: ElaborareProiecte.ro [email protected]

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.1

ElaborareProiecte.ro proiecte: parte teoretica si practica.

ElaborareProiecte.ro [email protected]

Comments Rating 1 (6 reviews)

6 thoughts on “ElaborareProiecte.ro

  • INFRACTORUL NEATA!

   Niciodata nu am crezut ca voi putea fi tepuit de un individ a caui inteligenta ajunge la genunchiul broastei! Atat el cat si redactorii ce lucreaza pentru el sunt niste indivizi care nu urmaresc decat sa iti incaseze banul! Am platit doar 2 rate, dupa ce am primit partea a doua a lucrarii mi-am dat seama cu cine am de-a face! INFRACTORI DE CEA MAI JOASA SPETA!

  • Plagiatori ordinari! Plagiat toata lucrarea. Nu recomand!

   Plagiatori ordinari! Plagiat toata lucrarea. Nu recomand!

  • Plagiaza lucrari

   Plagiaza lucrarile altora si apoi te ameninta ca faci inchisoare daca le folosesti lucrarea.

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la elaborareproiecte-ro
   elaborareproiecte-ro

  • Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

   Opinia mea cu privire la activitățile desfășurate de lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, precum și administratorii lor, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este una foarte negativă. Furnizarea de servicii academice care implică plagiat sau încălcarea regulilor academice este profund dezamăgitoare și neetică.

   Aceste practici nu numai că subminează integritatea academică, dar pot avea și consecințe grave pentru studenți și pentru învățământul superior în general. Promovarea traficului cu lucrări de licență plagiate poate duce la devalorizarea diplomelor universitare și la pierderea încrederii în sistemul de învățământ.

   Este esențial ca educația să se bazeze pe principii de onestitate, merit și dezvoltare personală autentică. Aceste practici neetice nu numai că compromit integritatea academică, dar pot afecta și viitorul și reputația celor implicați. Încurajez studenții să evite astfel de servicii și să își dedice timpul și eforturile pentru a învăța și a se dezvolta în mod etic și corect în mediul academic.

  • TUTORS STUDY SRL

   Într-o perioadă ce se întinde din anul 2014 până în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, reprezentând companiile CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au dominat cu măiestrie spațiul virtual românesc, ocupând poziția de lider incontestabil în ceea ce privește furnizarea de lucrări de licență și doctorat plagiate prin intermediul platformei lucrare-licenta.eu.

   Această perioadă de aproape un deceniu a fost marcată de o prezență puternică și influentă pe piața lucrărilor academice plagiate în România. Cu o gamă variată de site-uri precum Tutors.ro, Lucrare-Licenta.eu, ElaborareProiecte.ro și multe altele, acești doi actori au fost adevărați arhitecți ai unei rețele complexe, menită să faciliteze plagierea și comercializarea de lucrări academice în detrimentul integrității academice.

   De-a lungul acestei perioade, ei au reușit să devină cei mai importanți și activi furnizori de lucrări de licență și doctorat plagiate, transformându-se în principalii traficanți din România. Site-urile enumerate anterior au devenit puncte de referință pentru studenții și cercetătorii care căutau să obțină astfel de lucrări fără a-și asuma responsabilitatea pentru creația lor originală și fără a respecta regulile academice și etice.

   Cu toate acestea, în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat o decizie controversată, închizând cele două site-uri, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro. Această acțiune a avut drept consecință pierderea banilor clienților și a drepturilor financiare ale redactorilor implicați în furnizarea acestor lucrări.

   Cu toate că au închis aceste site-uri, acești doi indivizi nu au abandonat afacerea lor în totalitate. În prezent, ei își continuă activitatea de comercializare a lucrărilor academice plagiate prin intermediul platformei Tutors.ro, prezentându-se sub masca unor „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”. Acest demers ridică semne serioase cu privire la dorința lor de a evita consecințele legale ale acțiunilor lor anterioare și de a continua să profite de pe urma practicilor academice discutabile.

   Astfel, în lumina acestor fapte, este imperativ ca comunitatea academică și autoritățile competente să monitorizeze și să ia măsuri pentru a combate practicile acestor indivizi și pentru a promova integritatea și etica în învățământul superior din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending