Curățarea reputației compromise – Neata Adrian Valentin


În perioada octombrie – noiembrie 2023, Neață Adrian Valentin  a desfășurat o campanie intensivă de „curățare a reputației compromise”, cu scopul de a șterge majoritatea informațiilor care îl implică și legă de vânzarea de lucrări de licență și doctorat plagiate și a avut că rezultat ștergerea din motoarele de căutare și de pe platformele online a numeroaselor informații care documentau practicile înșelătoare din domeniul lucrărilor academice plagiate.Sub pretextul GDPR „Some results may have been removed under dată protection law în Europeau fost șterse aproape în integralitate opiniile și părerile negative ale foștilor clienți și redactori, care își exprimaseră nemulțumirea cu privire la calitatea lucrărilor furnizate și la metodele folosite.

În anul 2022, Neață Adrian Valentin  a schimbat denumirea firmei TUTORS EDU SRL, care a devenit TUTORS STUDY SRL întrucât la acea dată internetul abunda de informații negative la adresa vechii firme.

După acest demers de eliminare a informațiilor compromițătoare despre
Neață Valentin Adrian,  Chebac Adina, lucrare-licență.eu, ElaborareProiecte.ro, tutors.ro,
CREATIV TRD SRL, CIF 33599101, TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL)
, în prezent (decembrie 2023) pe google  nu mai exiista decât  un număr de  34,300 rezultate, restul fiind definitiv dispărute.

Mai jos sunt numai o extrem de mică parte din sutele de clienți care și-au expus public nemulțumirea pe pareri.ro, unul din zecile forumuri publice unde clienții își publică părerile cu privire la operatorii economici:

 • teapa totalacu Lucrare-licenta.eu acum au si inchis siteul si au disparut cu banii studentilor pacaliti.
 • Lucrare-licenta.eu este acelasi site cu elaborareproiecte.eu si aceasi firma CREATIV TRD SRL din Bucuresti care se ocupa cu luatul de bani si facutul de lucrari plagiate
 • 99% plagiat cand dai pesye 1000 de lei. Cum este oare posibil draga firma Tutors Edu srl am platit pe Www.ElaborareProiecte.ro si m.ai trimis sa faci modificari pe bani pe lucrare-licenta.eu care e tot al vostru. Uite aici cat a iesit plagiat.
 • Slab slab slab. 73,% plagiat pentru 900 lei. De evitat.
 • Atentie la plagiat. Lumanari si coliva sa iti iei de banii! Ai promis calitate si originalitare si ai dat o lucrare de pe scribd plagiata toata de a ras de mine si profesorul de proasta ce sunt.
 • Hot ordinar. La verificare mi.a iesit 98% plagiat. Am pierdut si banii si un an de facultate.
 • Niste xeroxuri ordinare. Plagiaza lucrarile altora. Rusine lucrare-licenta.eu xerox plagiat cu bani multi
 • A mai comandat cineva de pe elaborareproiecte.ro si a fost pacalit? As vrea sa ne strangem mai multi pagubiti si sa ii dam in judecata.
 • Cea mai mare teapa posibila de la acesti redactori de 2 bani. 3 ani de facultate si de viata pierduti.
 • Bună ziua! Colaborarea mea cu aceasta firma….un dezastru…. Coordonatori fără experienta, licrare fără cap si coada…. Greșeli de ortografie la greu,cuvinte inventate,plagiat 50%. Lucrarea a trebuit refăcută integral. Preț fffff mare,bani aruncați pe geam.nu va recomand sib nici o forma. Redactorii răspund greu după 2 ,3 zile….deși le-ai plătit,cer bani suplimentar….escrocherie pe fata. Nu primești tot…noua pover Pointul ni l-au dat expirat. Când am cerut explicații..surpriza….au răspuns după ce am dat licenta.. ????????????????
 • Nu comandati de pe acest site. Nu am primit nimic din lucrare si nu rapsunde nimeni la telefon sau email.
 • Un analfabet de lucrare-licenta.eu mi-a luat 900 de lei si nu am intrat in licenta din cauza plagiatului primit.
 • SURSA : https://pareri.ro/pareri-servicii-redactare-lucrare-licenta_eu-8423.html

2 thoughts on “Curățarea reputației compromise – Neata Adrian Valentin

  • În perioada cuprinsă între anii 2014 și decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, deținătorii companiilor CREATIV TRD SRL și TUTORS STUDY SRL, au reușit să ocupe poziția de lider incontestabil în ceea ce privește traficul și comercializarea lucrărilor de licență și doctorat plagiate din România. Cu platforma lor emblematică, lucrare-licenta.eu, aceștia au dominat motorul de căutare Google și au devenit principalii furnizori ai acestor tipuri de documente academice discutabile.

   Printre celelalte site-uri pe care le-au deținut și care au contribuit la consolidarea poziției lor dominante în acest domeniu se numără Tutors.ro, ElaborareProiecte.ro, LucrariDeLicenta.ro, DisertatiiLaComanda.ro, DoctoratOnline.ro, LucrariStiintifice.ro, EducatieSuperioara.ro, AcademicHelp.ro, LucrariMaster.ro, DisertatiiOnline.eu, SuportAcademic.eu, TezaDeDoctorat.ro, ScriitoriAcademici.com, ProDissertatii.com, SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com, AsistențaLaAbsolvire.com, HubulScrierilorAcademice.com, AjutorPentruLucrari.com și ScriitoriAcademici.net.

   În această perioadă, au reușit să devină actorii cei mai activi, importanți și influenți în piața lucrărilor academice plagiate, ceea ce a atras atenția comunității academice și a instituțiilor de învățământ superior. Cu toate acestea, în decembrie 2023, Neață Valentin Adrian și Chebac Adina au luat o decizie care a șocat mulți dintre clienții și colaboratorii lor, închizând fără preaviz cele două site-uri principale, Lucrare-Licenta.eu și ElaborareProiecte.ro, și dispărând cu banii obținuți de la aceștia.

   Cu toate acestea, în ciuda acestui moment aparent de întrerupere, aceștia continuă să desfășoare activități ilicite în domeniul vânzării de lucrări academice de licență, disertație și doctorat plagiate, folosind acum platforma Tutors.ro sub pretextul oferirii de „servicii de meditații” și „pregătire pentru promovarea examenelor”. Această practică continuă să aducă prejudicii serioase integrității academică și meritocrației în învățământul superior din România și necesită atenția și acțiunea imediată a autorităților competente.

  • ULTIMUL TEPAR LAMBUTCHI CĂLIN-CLAUDIU ARE PAGINI FALSE DE RECENZII LICENTENOI.COM & LICENTENOI.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *