TUTORS STUDY SRL

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151

GRUPUL administrat de Neață Valentin Adrian si Chebac Adina.
lucrare-licenta.eu
ElaborareProiecte.ro
tutors.ro

Pentru detalii suplimentare privind GRUPUL NEATA + CHEBAC click aici!

„Grupurile NEATA și CHEBAC: O Analiză a Practicilor din Domeniul Lucrărilor Academice”

În mediul academic, accesul la ajutor suplimentar pentru elaborarea lucrărilor academice este un aspect important pentru mulți studenți. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți la furnizorii de servicii și la practicile lor. Un grup care a devenit tot mai cunoscut în acest domeniu este cel administrat de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, și anume lucrare-licenta.eu, ElaborareProiecte.ro, tutors.ro, CREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CHEBAC ADINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ și NEAŢĂ ADRIAN-VALENTIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ.

De-a lungul timpului, au fost semnalate mai multe preocupări legate de serviciile oferite de acest grup. Unul dintre aspectele de îngrijorare este calitatea lucrărilor academice furnizate. Studenții au fost adesea dezamăgiți de lucrările pline de erori și de plagiatură, care nu corespund standardelor academice.

În plus, comunicarea cu acest grup a fost deseori problematică, iar studenții au avut dificultăți în a obține răspunsuri clare și în a-și exprima preocupările legate de serviciile furnizate.

Este important să subliniem că în această analiză nu se face o acuzație de practici necinstite sau ilegale. Cu toate acestea, experiențele și feedback-ul negativ din partea unor studenți indică faptul că este crucial să alegem cu atenție serviciile de sprijin academic și să ne asigurăm că acestea corespund standardelor academice și etice.

În concluzie, studenții trebuie să fie atenți când caută ajutor suplimentar pentru lucrările academice și să aleagă furnizorii de servicii cu grijă. Grupul NEATA și CHEBAC, așa cum a fost menționat, a stârnit îngrijorări în rândul studenților și trebuie luate în considerare experiențele și feedback-ul acestora pentru a lua decizii informate în ceea ce privește sprijinul academic.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă reprezintă o etapă esențială în asigurarea autenticității și calității lucrărilor academice. Alegerea corectă a unei companii de încredere poate face diferența între o lucrare unică, autentică și neplagiată, și o lucrare care ar putea să compromită reputația academică.

În contextul acerbei competiții dintre companiile de redactare, recenziile devin un instrument vital pentru clienți. Ele oferă o perspectivă reală asupra modului în care o companie tratează clienții și respectă standardele academice. Alegerea unei companii autentice și profesioniste poate aduce satisfacție și rezultate academice de excepție, în timp ce alegerea unei companii necinstite poate avea consecințe dezastroase.

Orice student căutând o lucrare de licență, disertație sau doctorat de înaltă calitate, unică și originală, la un preț rezonabil, ar trebui să acorde o atenție deosebită recenziilor. Abordarea noastră în evaluarea serviciilor de redactare este riguroasă: experții noștri efectuează cumpărături misterioase și analizează fiecare aspect al experienței clienților. Evaluăm procesul de comandă, răspunsurile asistenței pentru clienți și calitatea finală a lucrărilor.

Lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări atente, cu același nivel de rigurozitate ca în mediul academic, pentru a ne asigura că sunt autentice și neplagiate. Recenziile noastre contribuie la distingerea companiilor serioase și autentice de cele care practică înșelăciunea.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, citirea recenziilor online reprezintă un pas esențial pentru obținerea unei înțelegeri solide a reputației fiecărei companii. Această practică permite clienților să facă alegeri înțelepte, asigurându-se că lucrarea lor va fi unică, autentică și neplagiată, contribuind astfel la succesul lor academic și profesional.

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL) desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat reprezintă o problemă serioasă în mediul academic și afectează atât instituțiile de învățământ, cât și studenții. Firmele care se implică în aceste practici ilegale adesea oferă clienților promisiuni tentante, dar adesea duc la consecințe grave. Iată câteva aspecte importante de luat în considerare:

 1. Promisiuni false: Firmele care comercializează ilegal lucrări academice atrag clienții cu promisiuni de lucrări de înaltă calitate, livrate rapid și la prețuri competitive. Cu toate acestea, în realitate, aceste lucrări sunt adesea plagiate sau de calitate slabă.
 2. Plagiatul: Una dintre cele mai grave probleme legate de astfel de firme este plagiatul. Lucrările furnizate clienților pot conține porțiuni extinse preluate direct din alte surse, ceea ce poate duce la acuzații de fraudă academică.
 3. Calitate scăzută: Chiar dacă lucrările nu conțin porțiuni plagiate, acestea pot fi de calitate slabă. Ele pot fi superficial realizate, cu informații inexacte sau greșeli gramaticale și de stil.
 4. Consecințe academice: Utilizarea acestor lucrări poate avea consecințe grave în mediul academic. Studenții pot fi excluși din instituțiile lor de învățământ sau pot primi note scăzute, care le afectează în mod semnificativ viitoarele oportunități academice și profesionale.
 5. Consecințe legale: Implicarea în achiziționarea sau vânzarea de lucrări academice ilegale poate avea consecințe legale. Instituțiile de învățământ și autoritățile pot să ia măsuri legale împotriva celor implicați în astfel de activități.
 6. Impactul asupra învățământului: Comercializarea ilegală a lucrărilor academice subminează integritatea academică și încrederea în sistemul de învățământ. Aceasta poate duce la scăderea valorii diplomelor și la subminarea meritocrației.
 7. Pierderea financiară: Mulți clienți care apelează la astfel de firme pot suferi pierderi financiare semnificative, fără a primi în schimb lucrările promise sau obținând lucrări inutile.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat sunt implicate în practici dăunătoare și ilegale care pot avea consecințe grave pentru clienții lor și pentru mediul academic în ansamblu. Este important ca studenții să evite astfel de servicii și să își dedice timpul și eforturile pentru învățarea sinceră și dezvoltarea personală.

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL)
 • TUTORS STUDY SRL
 • TUTORS EDU SRL
1

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151

TUTORS STUDY SRL (fosta TUTORS EDU SRL), CIF 45559151

Comments Rating 1 (7 reviews)

7 thoughts on “TUTORS STUDY SRL

  • Teapa!

  • am primit o lucrare 80% plagiata

   am primit o lucrare 80% plagiata

  • Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

   Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

  • O EXPERIENTA REGRETABILA CU TUTORS STUDY SRL

   TUTORS STUDY SRL – O afacere regretabilă

   Am avut, din păcate, experiența neplăcută de a interacționa cu TUTORS STUDY SRL, firma deținută de Neata Adrian Valentin, care se ocupă cu vânzarea lucrărilor de licență. Este dificil de exprimat dezamăgirea profundă pe care am simțit-o în timpul acestei „colaborări”.

   Încă de la început, am observat că serviciul lor este departe de a fi profesionist. Comunicarea cu această firmă a fost extrem de dificilă și întârziată. Am așteptat să primesc informații esențiale cu privire la lucrarea de licență pe care am cumpărat-o, dar răspunsurile veneau cu întârziere sau erau vagi și evazive.

   În ceea ce privește conținutul lucrării, am fost profund dezamăgit. Lucrarea pe care am cumpărat-o părea să fie scrisă fără nicio cercetare reală și fără o structură coerentă. Citatele și referințele erau pline de erori și nici măcar nu se apropiau de standardele academice minime.

   În plus, când am solicitat corecturi sau am pus întrebări cu privire la calitatea lucrării, am primit răspunsuri evazive și acuzatorii, sugerând că problema era în întregime a mea și că nu înțeleg „valorile” lor academice.

   În final, am fost lăsat cu o lucrare mediocră și o experiență profund dezamăgitoare. Nu recomand cu niciun fel de încredere serviciile oferite de TUTORS STUDY SRL și îi îndemn pe toți cei interesați de lucrări de licență să caute alternative mai credibile și mai profesioniste. Este regretabil că astfel de practici există în mediul academic și că astfel de firme profită de naivitatea și nevoile disperate ale studenților.

  • Plagiat Neață Valentin Adrian și Chebac Adina

   pinia mea cu privire la activitățile desfășurate de lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, administrate de Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este profund negativă. Furnizarea de servicii academice care promovează plagiatul și încălcarea regulilor academice este inacceptabilă și neetică.

   Aceste practici nu numai că subminează integritatea academică, dar au și potențialul de a compromite viitorul studenților care apelează la astfel de servicii. Educația ar trebui să se bazeze pe principii de onestitate, merit și învățare autentică, iar astfel de activități care încalcă aceste principii nu ar trebui să aibă loc în mediul academic.

   Încurajez studenții să evite să apeleze la astfel de servicii și să înțeleagă că obținerea unei diplome universitare ar trebui să fie rezultatul efortului personal, a învățării și a muncii asidue. Este important să promovăm un mediu academic și profesional în care onestitatea și etica sunt valorizate și respectate, iar astfel de practici neetice trebuie să fie condamnate și sancționate în consecință.

  • comportamente neetice

   Opinia mea cu privire la lucrare-licenta.eu și entitățile asociate, precum și administratorii Neață Valentin Adrian și Chebac Adina, este extrem de negativă. Furnizarea de servicii academice care promovează plagiatul și încalcă normele academice este complet inacceptabilă. Astfel de practici subminează integritatea academică și profesională, prejudiciază viitorul studenților și compromit valoarea educației superioare.

   Aceste entități și administratorii lor par să profite de nevoile și vulnerabilitatea studenților care se confruntă cu presiunea de a finaliza lucrări de licență sau proiecte academice. În schimbul unor astfel de servicii, se creează un mediu în care se încurajează trădarea încrederii academice și se încalcă în mod flagrant etica în educație.

   Este esențial ca studenții să evite astfel de practici și să se concentreze pe dezvoltarea propriilor abilități și pe respectarea regulilor academice. Autoritățile academice și legale ar trebui să investigheze și să sancționeze astfel de activități pentru a proteja integritatea sistemului de învățământ superior și pentru a descuraja astfel de comportamente neetice.

  • ElaborareProiecte.ro

   Neață Valentin Adrian si Chebac Adina, CREATIV TRD SRL, TUTORS STUDY SRL,
   au ocupat pozitia numarul unu (1) in google, cu lucrare-licenta.eu, din anul 2014 si pana in decembrie 2023, fiind de departe CEL MAI MARE traficant de lucrări de licență/ doctorat PLAGIATE din România . 
   Tutors.ro
   Lucrare-Licenta.eu
   ElaborareProiecte.ro
   LucrariDeLicenta.ro
   DisertatiiLaComanda.ro
   DoctoratOnline.ro
   LucrariStiintifice.ro
   EducatieSuperioara.ro
   AcademicHelp.ro
   LucrariMaster.ro
   DisertatiiOnline.eu
   SuportAcademic.eu
   TezaDeDoctorat.ro
   ScriitoriAcademici.com
   ProDissertatii.com
   SoluțiiPentruLucrariDeCercetare.com
   AsistențaLaAbsolvire.com
   HubulScrierilorAcademice.com
   AjutorPentruLucrari.com
   ScriitoriAcademici.net
   A fost in perioada 2014–2023 cel mai activ, important, și relevant jucător pe piața lucrărilor de licență și doctorat plagiate.
   In decembrie 2023 Neață Valentin Adrian si Chebac Adina au închis ultimile 2 saituri Lucrare-Licenta.eu + ElaborareProiecte.ro dispărând cu banii clienților și ai redactorilor
   Acum își continuă activitatea de vânzare de lucrări academice de licență/ disertație/ doctorat plagiate pe platfoma tutors.ro sub forma de „servicii de meditații„ si „pregatire pentru promovarea examenelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending