AS MANAGER CONSULTING SRL

AS MANAGER CONSULTING SRL

e-profit.ro si studentoffice.ro
sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 www.studentoffice.ro
AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 www.e-profit.ro
BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

Aici informatii detaliate despre Grupul plagiatorilor BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA + STUDENT OFFICE ASIRELY SRL + AS MANAGER CONSULTING SRL

„Grupul Buliga-Ștefănescu: Practici Întunecate în Lumea Serviciilor Academice”

În căutarea ajutorului pentru lucrările academice, studenții se pot confrunta cu diverse opțiuni, însă un grup administrat de Buliga-Ștefănescu Aurelian și Buliga-Stefanescu Ionela-Liliana atrage atenția prin practicile sale întunecate și controverse.

Acest grup, care include companii precum Student Office Asirely SRL și AS Manager Consulting SRL, pare să ofere servicii de redactare și consultanță pentru lucrări academice, inclusiv pentru lucrările de licență, master și doctorat. Cu toate acestea, există o serie de îngrijorări legate de integritatea și etica acestor servicii.

Unul dintre aspectele cele mai problematice este utilizarea plagiaturii în lucrările furnizate de acest grup. Acest lucru nu numai că pune în pericol diplomele și integritatea academică a studenților, dar și subminează încrederea în educația superioară.

În plus, comunicarea și transparența cu acest grup au fost adesea deficitare. Studenții au întâmpinat dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa acestor servicii.

De asemenea, faptul că acest grup a înregistrat sume considerabile ca încasări ridică întrebări cu privire la practicile lor și la impactul asupra integrității academice.

În concluzie, este esențial ca studenții să fie conștienți de astfel de practici discutabile și să evite colaborarea cu persoane sau companii care compromit integritatea academică și care nu respectă principiile etice ale învățământului superior. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, iar alegerea cu atenție a serviciilor academice poate ajuta la menținerea integrității academice și la promovarea unei educații bazate pe onestitate și etică.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este esențială pentru a lua o decizie unică și autentică în ceea ce privește alegerea unei astfel de companii. Cu sute de opțiuni disponibile, găsirea unei companii care să livreze o lucrare de calitate superioară, complet originală și fără plagiat la un preț rezonabil este un obiectiv crucial.

Recenziile servesc ca luminițe de avertizare sau semnale de aprobare în acest ocean de opțiuni. Ele ajută la distingerea între companiile serioase, care oferă servicii autentice și de încredere, și cele care ar putea recurge la practici necinstite sau înșelătoare.

Modul în care abordăm acest proces este metodic și concis. Efectuăm cumpărături misterioase pentru a experimenta direct serviciile companiilor de redactare la comandă, apoi analizăm fiecare aspect crucial al acestei experiențe. Evaluăm cât de ușor se realizează procesul de comandă și răspunsul asistenței pentru clienți la întrebări și solicitări.

În plus, lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări atente, aplicând aceleași standarde și criterii academice ca cele din mediul universitar. Astfel, ne asigurăm că rezultatele obținute pot fi cu adevărat proiectate într-o situație reală și că fiecare lucrare este de cea mai înaltă calitate.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, citirea recenziilor online este o practică esențială. Aceasta vă va oferi o înțelegere profundă și autentică a fiecărui site sau companie în parte, astfel încât să puteți face o alegere bine informată și să vă asigurați că serviciul ales se potrivește nevoilor dumneavoastră academice și profesionale. Alegerea cu înțelepciune a serviciilor de redactare este cheia pentru succes și pentru menținerea integrității academice.

AS MANAGER CONSULTING SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat, precum și oferirea de țepe clienților, reprezintă o problemă serioasă în lumea academică. Aceste practici sunt înșelătoare și dăunătoare, având consecințe grave pentru toate părțile implicate. Iată câteva aspecte importante despre aceste firme și modul în care acestea acționează:

 1. Promovarea Academică Necinstită: Firmele care comercializează ilegal lucrări academice profită de studenți și absolvenți care se află sub presiunea de a obține diplomele lor. Ele promit soluții rapide și fără efort pentru a obține grade academice superioare.
 2. Plagiatul și Lipsa de Originalitate: Lucrările furnizate de aceste firme sunt adesea plagiate sau lipsite de originalitate. Ele nu reflectă cunoștințele și efortul real al studentului, ci sunt de obicei copiate sau reciclate din alte surse.
 3. Tepe Financiare: Aceste firme încurajează clienții să plătească sume semnificative de bani pentru serviciile lor. Cu toate acestea, ceea ce primesc clienții poate fi departe de calitatea promisă sau de standardele academice.
 4. Riscuri Academice și Legale: Utilizarea lucrărilor cumpărate de la aceste firme poate avea consecințe grave în mediul academic. Studenții pot fi supuși acuzațiilor de plagiat și pot fi sancționați de instituțiile lor de învățământ. În plus, există riscul de a fi expuși la procese legale pentru fraudă academică.
 5. Subminarea Integrității Academice: Aceste practici subminează integritatea academică și valorile educaționale. Ele promovează un climat în care înșelătoria este acceptată și încurajată în detrimentul muncii și învățării autentice.
 6. Alternativa Corectă: În loc să se bazeze pe astfel de servicii necinstite, studenții ar trebui să caute ajutor academic legitim, cum ar fi tutoriatul sau consultarea cu profesorii și consilierii academici pentru a-și îmbunătăți abilitățile și înțelegerea subiectelor.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări academice și oferă tepe clienților sunt o amenințare la adresa integrității academice și ar trebui evitate cu fermitate. Educația autentică se bazează pe efortul și învățarea sinceră, iar utilizarea acestor servicii încalcă aceste principii fundamentale. Este important să se promoveze valorile corectitudinii academice și să se condamne astfel de practici dăunătoare.

AS MANAGER CONSULTING SRL
 • AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958
1.3

AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958

AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958

Comments Rating 1 (2 reviews)

2 thoughts on “AS MANAGER CONSULTING SRL

  • Nu recomand

   NU RECOMAND AS MANAGER CONSULTING SRL si e-profit.ro si studentoffice.ro

   M-au pasat cu modificari de la un site la altul, ca sa ia bani dupa mine de doua ori

   Deci, nu sunt multumit de colaborarea cu e-profit.ro si studentoffice.ro

  • Înșelăciune și Plagiat

   „Înșelăciune și Plagiat în Redactarea Lucrărilor Academice: Un Avertisment pentru Studenți”

   În mediul academic, integritatea este esențială pentru învățare și cercetare. Cu toate acestea, în ultimii ani, am asistat la o creștere alarmantă a practicilor frauduloase în domeniul redactării lucrărilor academice, iar aceste practici ar putea avea consecințe grave pentru studenți. Acest articol își propune să tragă un semnal de alarmă cu privire la riscurile asociate cu aceste practici și să ofere sfaturi pentru a le evita.

   Încălcarea Integrității Academice

   Înșelăciunea și plagiatul în lucrările academice au devenit din ce în ce mai comune în mediul online. Numeroase companii și site-uri web oferă servicii de redactare a lucrărilor de licență și disertație, promițând rezultate de înaltă calitate. Cu toate acestea, realitatea este deseori departe de promisiunile făcute.

   Un număr de entități, precum BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA, administrează site-uri care, în ciuda pretențiilor, nu livrează lucrări de calitate sau se angajează în practici necinstite. De la plagiat la lucrări de calitate scăzută sau neîndeplinirea promisiunilor, studenții se pot confrunta cu numeroase probleme atunci când apelează la aceste servicii.

   Calea Corectă: Alegerea Integrității Academice

   În lupta împotriva acestor practici necinstite, alegerea corectă este cheia. Iată câteva sfaturi pentru a vă asigura că vă păstrați integritatea academică:

   Caută Resurse Online de Încredere: Există site-uri de recenzii și resurse online care colectează testimoniale și păreri ale clienților despre serviciile de redactare a lucrărilor academice. Acestea pot fi utile pentru a evita entitățile dubioase.

   Consultă Resurse Academice: Înainte de a apela la servicii de redactare, consultați resurse academice sau îndrumări oferite de instituția voastră de învățământ sau de profesorii voștri. Aceste resurse pot oferi sfaturi valoroase despre cum să vă redactați propriile lucrări.

   Caută Transparență: Când lucrați cu o companie sau un redactor, căutați transparență în ceea ce privește procesul de redactare, sursele utilizate și asigurările de calitate.

   Responsabilitatea Noastră Comună

   În final, este responsabilitatea noastră comună să protejăm integritatea academică și să promovăm etica în educație. Lupta împotriva înșelăciunii și plagiatului este esențială pentru menținerea încrederii în sistemul academic și pentru a oferi studenților un mediu autentic de învățare și cercetare.

   Prin alegerea integrității academice și promovarea valorilor etice, putem contribui la crearea unui mediu academic mai bun și mai corect, care să sprijine dezvoltarea noastră ca studenți și cercetători.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending