VIVA VENTURIS SRL

VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219 – Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin

Societatea VIVA VENTURIS SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: O Avertizare despre Practicile Necinstite în Educație”

În era modernă a educației, când competiția în mediul academic este mai acerbă ca niciodată, mulți studenți caută sprijin suplimentar pentru a-și îmbunătăți rezultatele academice. Cu toate acestea, trebuie să fim extrem de atenți atunci când căutăm ajutor și să evaluăm cu atenție serviciile pe care le alegem. Un grup condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin a atras atenția în acest domeniu în ultimii ani, iar experiențele dezamăgitoare ale unor studenți ar trebui să ne pună în alertă.

Acest grup administrează mai multe site-uri web, precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, care pretind a oferi servicii de redactare și consultanță academică. Cu toate acestea, mulți studenți au raportat experiențe negative legate de serviciile acestor site-uri.

Unul dintre aspectele cele mai îngrijorătoare este acuzația de plagiatură care planează asupra acestui grup. Studenții care au apelat la serviciile lor s-au trezit adesea cu lucrări care conțineau fragmente copiate și care au ridicat semne de întrebare cu privire la etica academica. Mai mult decât atât, există acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate, care pot duce la consecințe grave pentru studenți, inclusiv exmatriculare.

Comunicarea cu aceste site-uri a fost, de asemenea, problematică. Mulți studenți s-au plâns de dificultăți în a obține răspunsuri la întrebările lor și de o lipsă generală de transparență din partea acestui grup.

În concluzie, este esențial să abordăm cu precauție serviciile academice pe care le alegem și să evităm grupurile care ridică semne de întrebare în privința eticii lor. Experiențele dezamăgitoare raportate în legătură cu grupul Burlacu, Vozian și Udrescu ar trebui să ne servească ca avertisment și să ne încurajeze să căutăm servicii academice de încredere și etice. Educația este prea importantă pentru a fi compromisă de practici necinstite.

Alegerea unei companii de redactare pentru lucrările de licență, disertație sau doctorat este o decizie crucială în calea academică și profesională a fiecărui student. Este imperativ să efectuați această alegere în mod informațional, iar recenziile joacă un rol vital în acest proces.

Într-o piață plină de opțiuni, companiile de redactare se luptă pentru a câștiga încrederea clienților și pentru a-și promova serviciile. Cu toate acestea, nu toate companiile sunt la fel de autentice sau de încredere. Recenziile devin astfel o sursă autentică de informații care vă poate ajuta să distingeți între companiile serioase și cele care practică înșelăciunea.

Fiecare student caută o lucrare unică, autentică și de înaltă calitate, fără plagiat, și toate acestea la un preț rezonabil. Acestea sunt standarde esențiale pentru orice serviciu de redactare. Recenziile companiilor de redactare sunt un instrument care vă poate ajuta să asigurați că aceste criterii sunt îndeplinite.

Metoda noastră de abordare a recenziilor este riguroasă și unică. Experții noștri efectuează cumpărături misterioase, plasând comenzi și analizând atent întregul proces de comandă. De asemenea, evaluăm modul în care asistența pentru clienți răspunde la întrebările și solicitările noastre. Lucrările cumpărate sunt supuse unor evaluări atente, folosind aceleași standarde și criterii ca cele aplicate în mediul universitar.

Înainte de a angaja o companie de redactare la comandă, fiecare client ar trebui să citească recenzii online pentru a obține o înțelegere profundă și autentică a fiecărei opțiuni disponibile. Această practică va contribui la luarea unei decizii informate, astfel încât să puteți alege compania care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. academice și profesionale. Prin această selecție atentă, puteți fi sigur că veți primi o lucrare de înaltă calitate, unică și autentică, garantată să vă susțină succesul academic și profesional.

VIVA VENTURIS SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

VIVA VENTURIS SRL
 • VIVA VENTURIS SRL
1.3

VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219

VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “VIVA VENTURIS SRL

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • VIVA VENTURIS SRL nu meritati nici macar o stea!

   VIVA VENTURIS SRL este firma care mi-a taiat aripile. Din cauza lor, am pierdut examenul de licenta!

   Nu recomand!

   VIVA VENTURIS SRL – PLAGIAT SI INSELATORIE!

  • Nu recomand VIVA VENTURIS SRL

   Nu recomand VIVA VENTURIS SRL

   Mi au dat o lucrare plagiata 87%

   Apoi au inceput sa ma ameninte.

   Halal firma
   Halal administratori

  • VIVA VENTURIS SRL este o teapa veche pe piata online a lucrarilor de licenta

   VIVA VENTURIS SRL este o teapa veche pe piata online a lucrarilor de licenta!!

   NU RECOMAND ACEASTA FIRMA TEPARA!

  • Nu recomand VIVA VENTURIS SRL!

   VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219 – Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin. Fiti atenti la firmele acestor indivizi, nu faceti ca mine, sa luati teapa. Cititi inainte pe google recenziile oamenilor patiti si luati decizia corecta.

   VIVA VENTURIS SRL este o infractiune veche; prin conturile firmelor acestor indivizi trec milioane de lei, proveniti din naivitatea studentilor. Asa ca mare atentie unde platiti. Eu am platit pe uproiect.com in contul firmei VIVA VENTURIS SRL, -CUI: 44405219

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending