TOP EXPERT CENTRAL SRL

TOP EXPERT CENTRAL SRL, -CUI: 35931877 (fosta GEOCOSBUR SRL)

TOP EXPERT CENTRAL SRL face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin

Societatea TOP EXPERT CENTRAL SRL (fostă GEOCOSBUR SRL) este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Semnal de Alarmă în Domeniul Educației”

În lumea educației, încrederea în calitatea și etica serviciilor oferite de diferite companii este esențială. Cu toate acestea, un grup de indivizi și companii, conduse de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin, au atras atenția în ultimii ani pentru practicile lor discutabile și controversate în domeniul lucrărilor academice.

Companiile asociate cu acest grup, precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, au fost criticate pentru furnizarea de lucrări academice de calitate slabă și pline de plagiatură. Mulți studenți care au apelat la serviciile acestor companii s-au confruntat cu dezamăgire și frustrare, deoarece așteptările lor legate de ajutorul în elaborarea lucrărilor academice nu au fost îndeplinite.

Un aspect îngrijorător este, de asemenea, abordarea agresivă a acestui grup în ceea ce privește comunicarea cu clienții. Există rapoarte despre presiuni și amenințări cu exmatricularea pentru a forța studenții să plătească sume suplimentare sau să accepte lucrări de calitate scăzută. Această abordare necinstită nu ar trebui să aibă loc într-o industrie care ar trebui să promoveze încrederea, integritatea și sprijinul academic sincer.

În concluzie, este esențial să fim vigilenți și să alegem cu grijă serviciile academice pentru a evita astfel de experiențe dezolante și controversate. Este important să ne protejăm integritatea educației noastre și să promovăm practici etice în domeniul lucrărilor academice. Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu este un semnal de alarmă și ar trebui tratat cu prudență și precauție de către toți cei care caută sprijin în domeniul academic.

Alegerea corectă a unei companii de redactare pentru lucrarea de licență, disertație sau doctorat este esențială pentru succesul academic și profesional. Citirea recenziilor companiilor de redactare este o etapă critică în acest proces, oferindu-vă un indiciu autentic și unic asupra serviciilor disponibile pe piață.

Competiția acerbă între aceste companii le determină să-și promoveze serviciile și să atragă clienți, dar recenziile vă pot dezvălui adevărata lor reputație. Alegând o companie autentică și de încredere, veți obține o lucrare de înaltă calitate, complet originală și fără plagiat, la un preț rezonabil.

Abordarea noastră în analiza recenziilor este riguroasă. Efectuăm cumpărături misterioase, plasând comenzi la diverse companii de redactare, evaluând procesul de comandă și răspunsurile asistenței pentru clienți. Apoi, lucrările achiziționate sunt supuse unei evaluări atente, asigurându-ne că ele îndeplinesc standardele academice și că sunt unice și autentice.

Înainte de a angaja o companie de redactare, citirea recenziilor online este o practică esențială. Aceasta vă ajută să faceți o alegere informată, asigurându-vă că veți lucra cu o companie care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră academice și profesionale. Cu o astfel de abordare, vă asigurați că lucrarea dumneavoastră va fi de calitate superioară și vă veți menține integritatea academică.

Mulți studenți care au apelat la aceste servicii au fost îngrijorați de calitatea și autenticitatea lucrărilor furnizate. Practicile de plagiat și furnizarea de rapoarte antiplagiat falsificate au fost semnalate, punându-le în pericol diplomele și reputațiile academice. Cu toate acestea, ceea ce este și mai îngrijorător este abordarea agresivă a acestui grup. Unii clienți au fost supuși presiunilor și amenințărilor cu exmatricularea sau publicarea lucrărilor lor ca plagiatoare dacă nu plăteau sume suplimentare. Este esențial să conștientizăm că astfel de practici necinstite pun în pericol integritatea educației și reputația academică a studenților. Cu atât de multe opțiuni de asistență disponibile, ar trebui să căutăm surse oneste și etice pentru a ne sprijini parcursul academic. În concluzie, este important să evităm colaborarea cu acest grup și să căutăm alternative credibile și transparente atunci când avem nevoie de ajutor pentru lucrările academice. Educația trebuie să fie bazată pe principii de integritate și onestitate, iar practicile discutabile nu au loc în acest proces.

Există multe companii care sunt implicate în furnizarea de servicii academice contestabile. Acestea includ, dar nu se limitează la, companii care oferă servicii de redactare și editare de lucrări de licență și disertație doctorat, precum și companii care oferă servicii de plagiat și de vânzare a lucrărilor de licență și disertație doctorat. De asemenea, există companii care oferă servicii de tutoriat online și de editare a lucrărilor de cercetare, care pot fi considerate contestabile în anumite contexte. Este important să se evite astfel de practici și să se promoveze etica și integritatea în toate aspectele educației. Utilizarea serviciilor academice contestabile poate avea consecințe grave pentru studenți și profesori. În primul rând, aceste servicii încalcă principiile de bază ale integrității academice și pot duce la sancțiuni disciplinare, inclusiv exmatriculare sau concediere. În plus, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ învățarea și dezvoltarea academică a studenților, deoarece aceștia nu își dezvoltă abilitățile necesare pentru a-și îndeplini sarcinile academice. De asemenea, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ reputația profesorilor și instituțiilor academice, deoarece aceștia sunt asociați cu practici neetice și contestabile. În general, este important să se evite astfel de practici și să se promoveze etica și integritatea în toate aspectele educației.

Teapa cu lucrările de licență plagiate. În căutarea reușitei academice, mulți studenți se confruntă cu presiuni și cerințe tot mai mari pentru a obține rezultate deosebite în mediul universitar. În această luptă pentru excelență, unii se bazează pe servicii de redactare și consultanță pentru a-și completa lucrările academice. Cu toate acestea, trebuie să fim atenți și să alegem cu înțelepciune sursele de sprijin. Unele companii oferă servicii de redactare și consultanță academică care sunt, în realitate, o teapa. Aceste companii promit studenților lucrări de licență de înaltă calitate, scrise de experți, dar, în realitate, oferă lucrări plagiate sau de calitate slabă.

Cum funcționează teapa: Companiile care oferă astfel de servicii funcționează, de obicei, prin intermediul unor site-uri web care promit studenților lucrări de licență de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Aceste site-uri web oferă, de obicei, o gamă largă de servicii, inclusiv: Redactare de lucrări de licență, Consultanță academică, Asistență pentru cercetare. Pentru a atrage studenții, aceste site-uri web folosesc adesea reclame și marketing agresiv. De exemplu, pot oferi studenților reduceri sau promoții speciale, sau pot garanta studenților că vor obține o notă de trecere la lucrările lor.

Riscurile. Apelarea la astfel de servicii poate avea o serie de riscuri pentru studenți. Aceste riscuri includ: Plagiat – Cel mai mare risc al apelării la astfel de servicii este acela de a fi prins în plagiat. Lucrările plagiate pot duce la sancțiuni disciplinare grave, inclusiv exmatricularea. Calitate slabă – Chiar și dacă lucrarea nu este plagiată, poate fi de calitate slabă. Acest lucru se poate datora faptului că lucrarea este scrisă de un autor care nu este familiarizat cu subiectul lucrării sau care nu are experiență în redactarea de lucrări academice. Costuri suplimentare – Companiile care oferă astfel de servicii pot solicita studenților costuri suplimentare după ce au primit lucrările. Aceste costuri pot fi pentru modificări, îmbunătățiri sau pentru a acoperi costurile de procesare.

Cum să evitați teapa. Pentru a evita teapa cu lucrările de licență plagiate, este important să luați următoarele măsuri: Fiți atenți la reclame și marketingul agresiv. Dacă un site web oferă studenților reduceri sau promoții speciale care par prea bune pentru a fi adevărate, este posibil să fie vorba de o teapa. Faceți cercetări – Înainte de a apela la un serviciu de redactare și consultanță academică, faceți cercetări pentru a afla cât mai multe despre companie. Citiți recenziile altor studenți și verificați dacă compania are o reputație bună. Asigurați-vă că lucrarea este originală – Asigurați-vă că lucrarea este originală și că nu există riscul de plagiat. Puteți face acest lucru prin utilizarea unui serviciu de detectare a plagiatului. Educația este o investiție importantă, iar lucrările de licență sunt o parte importantă a acestui proces. Este important să vă asigurați că lucrările dumneavoastră sunt originale și de înaltă calitate. Apelarea la un serviciu de redactare și consultanță academică care oferă lucrări plagiate sau de calitate slabă poate compromite integritatea dumneavoastră academică și poate pune în pericol diplomele dumneavoastră.

TOP EXPERT CENTRAL SRL (fosta GEOCOSBUR SRL) desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

TOP EXPERT CENTRAL SRL
 • TOP EXPERT CENTRAL SRL
0.9

TOP EXPERT CENTRAL SRL, -CUI: 35931877 (fosta GEOCOSBUR SRL)

TOP EXPERT CENTRAL SRL, -CUI: 35931877 (fosta GEOCOSBUR SRL)

Comments Rating 1 (5 reviews)

6 thoughts on “TOP EXPERT CENTRAL SRL

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • numai apelați la aceasta firma , trebuie sa scriem cât mai mulți sa fie scoasă de pe piața

   numai apelați la aceasta firma , trebuie sa scriem cât mai mulți sa fie scoasă de pe piața

  • TOP EXPERT CENTRAL SRL - O afacere lipsită de integritate și profesionalism. TEAPA, PLAGIAT, INSELATORIE!

   Experiența mea cu TOP EXPERT CENTRAL SRL a fost de-a dreptul dezolantă. Această firmă, care a avut diverse denumiri de-a lungul timpului, pare să se specializeze în a da tepe cu lucrări de licență, manipulând și profitând de studenții care doresc să obțină lucrări academice de calitate.

   Mă surprinde profund că persoane precum BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin sunt implicate într-o astfel de afacere necinstită. Este evident că prioritățile lor nu includ furnizarea de servicii academice de calitate sau respectarea standardelor etice și legale.

   Am fost una dintre victimele acestor practici rușinoase, când am primit o lucrare de licență care era departe de a corespunde cerințelor academice. Era plină de erori, conținutul era lipsit de relevanță și nu aveau nicio intenție de a face corecțiile necesare.

   Nu pot să subliniez suficient cât de important este să evitați cu orice preț astfel de firme și indivizi care se ocupă de afaceri necinstite în domeniul academic. Este vital să vă păstrați integritatea și să căutați alternative credibile pentru nevoile dvs. academice. Nu lăsați ca acești operatori fără scrupule să vă compromită viitorul academic sau profesional.

   NU VA LASATI INTIMIDATI DE ACESTI INDIVIZI SI MERGETI LA POLITIE! FACETI RECLAMATIE@

  • LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta, par să fie implicați în activități ilicite

   pinia mea despre Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este una extrem de negativă, dată fiind implicarea lor într-o schemă dubioasă care aduce serioase prejudicii integrității academice și profesionale. Acești indivizi, sub diverse denumiri precum LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta, par să fie implicați în activități ilicite, cum ar fi înșelăciunea, plagiatul, escrocheria și fraudarea lucrărilor de licență.

   Prin promovarea traficului cu lucrări de licență plagiate, aceștia subminează încrederea în sistemul academic și profesional. Această abordare nu doar că compromite integritatea studenților care folosesc astfel de servicii, dar afectează și bunăstarea și credibilitatea instituțiilor de învățământ superior.

   Este esențial ca astfel de practici să fie condamnate și investigate în mod corespunzător de autorități pentru a se asigura că cei responsabili plătesc pentru acțiunile lor ilegale. În același timp, ar trebui să se promoveze educația și conștientizarea cu privire la consecințele negative ale plagiatului și înșelăciunii academice, pentru a preveni astfel de comportamente în viitor. Integritatea academică și profesională trebuie să rămână priorități absolute în orice societate civilizată.

  • TOP EXPERT CENTRAL SRL -o firma cu renume negativ

   Nu vreau sa mai pateasca nimeni cum am patit eu, de aceea las aceasta recenzie aici.
   Am gasit un anunt online, mai exact pe uproiect.com. Am completat formularul si ulterior am fost contactat de 0733272383. Am fost mintit ca voi primi o lucrare originala, insa nu am primit decat o lucrare plagiata. Cand am cerut modificari, am inceput sa fiu amenintat de acesti indivizi fara scrupule, ca ma dau in vileag la universitatea mea, ca nu am dreptul sa le folosesc lucrarea, ca ei au drepturi de autor asupra lucrarii. Dar ce drepturi de autor, ca lucrarea respectiva a fost si este un plagiat.

   In concluzie, nu recomand TOP EXPERT CENTRAL SRL

  • Plagiatori Burlacu George-Cosmin, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina

   Am avut recent o experiență extrem de neplăcută cu Burlacu George-Cosmin, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina, care sunt implicați în diverse afaceri online, inclusiv site-urile lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Aceștia promovează și vând în mod necinstit lucrări academice și oferă servicii care încurajează frauda academică.

   În calitate de clienți, am fost atrași de promisiunile lor de a oferi „asistență academică”, dar am descoperit rapid că acestea erau doar cuvinte goale menite să ascundă practicile lor neetice. Lucrările furnizate de ei erau plagiate în mare parte și de o calitate scăzută. Mai mult, am fost tratați cu lipsa totală de respect și profesionalism.

   Mai mult decât atât, am constatat că aceștia încearcă să evite taxele și impozitele prin intermediul unor tranzacții artificiale, ceea ce este inacceptabil din punct de vedere etic și legal.

   Recomand cu fermitate să evitați orice interacțiune sau afacere cu Burlacu George-Cosmin, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina sau cu oricare dintre site-urile lor. Acești indivizi și afaceri încalcă principiile academice și etice și nu merită sprijinul sau încrederea cuiva în căutarea unei educații corecte și oneste. Este important să promovăm integritatea academică și să evităm orice implicare cu astfel de practici ilegale și dăunătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending