TOP CONTENT SRL

TOP CONTENT SRL, -CUI: 45716019 Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin

Societatea TOP CONTENT SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Practici Necinstite în Lumea Academică”

În lumea în continuă schimbare a educației superioare, accesul la servicii de redactare și consultanță pentru lucrările academice a devenit o necesitate pentru mulți studenți. Cu toate acestea, există grupuri și companii care profită de această cerere crescută pentru servicii academice, oferind promisiuni de calitate și originalitate, dar furnizând adesea lucrări de calitate scăzută și încălcând etica academică. Un astfel de grup este cel administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin.

Cu mai multe website-uri sub umbrela lor, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, acești administratori au atras atenția în ultimii ani pentru practicile lor discutabile. Studenții care au apelat la serviciile acestui grup au fost deseori dezamăgiți de ceea ce au primit în schimb. Deși li s-a promis că vor primi lucrări de calitate și originalitate, realitatea a fost adesea alta. Multe dintre lucrările furnizate au fost pline de plagiatură și nu au corespuns standardelor academice.

În plus, există acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate și practici de amenințare cu exmatricularea pentru a forța clienții să plătească sume suplimentare. Aceste practici nu numai că încalcă principiile eticii academice, dar pun și în pericol viitorul academic al studenților.

Este esențial să fim conștienți de astfel de practici și să alegem cu înțelepciune atunci când căutăm ajutor pentru lucrările noastre academice. În loc să colaborăm cu astfel de grupuri și companii, ar trebui să căutăm servicii academice oneste și etice, care să ne ajute în parcursul nostru academic fără a compromite integritatea noastră și a instituțiilor noastre de învățământ.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă reprezintă o etapă crucială în asigurarea calității, autenticității și integrității lucrărilor academice. Există o multitudine de opțiuni disponibile, dar alegerea corectă poate face diferența dintre succes și dezamăgire.

Companiile de redactare concurează asiduu pentru a atrage clienți, iar recenziile oferă o perspectivă esențială asupra reputației și credibilității acestora. În cazul în care alegeți o companie autentică și profesionistă, puteți fi siguri că veți primi o lucrare de înaltă calitate, unică și fără plagiat, la un preț rezonabil. În schimb, dacă optați pentru o companie care nu se conformează standardelor etice, vă puteți confrunta cu consecințe dezastroase pentru rezultatele academice.

Metoda noastră de evaluare a serviciilor de redactare este riguroasă. Experții noștri efectuează cumpărături misterioase, plasând comenzi reale la diverse companii și evaluând întregul proces, de la plasarea comenzii până la asistența pentru clienți. Apoi, lucrările sunt supuse unei analize atente pentru a asigura calitatea și autenticitatea acestora.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, este esențial să citiți recenzii online pentru a vă forma o opinie solidă despre acea companie. Acest proces vă va ajuta să faceți o alegere înțeleaptă, asigurându-vă că obțineți serviciile de redactare de cea mai bună calitate, într-un mod autentic și neplagiat. În final, recenziile vă pot ghida spre succesul academic și profesional pe care îl căutați.

TOP CONTENT SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat, precum și practicile înșelătoare care însoțesc aceste operațiuni, reprezintă o problemă serioasă în domeniul academic și educativ. Aceste practici sunt adesea desfășurate de firme sau indivizi fără scrupule, care se angajează în activități frauduloase în detrimentul clienților lor neștiutori. Iată câteva aspecte cheie despre aceste firme și tepele pe care le aplică clienților:

 1. Promisiuni nerealiste: Firmele care comercializează ilegal lucrările academice tind să facă promisiuni nerealiste clienților lor. Acestea pot include asigurări de succes garantat, notare înalte sau livrare rapidă, cu scopul de a atrage clienți. În realitate, rezultatele pot fi dezamăgitoare și sub așteptări.
 2. Lucrări plagiate: Un aspect major al acestor operațiuni ilegale este producția de lucrări plagiate. Clienții care achiziționează aceste lucrări pot fi expuși la riscul de a fi acuzați de plagiat și de a-și compromite cariera academică și profesională.
 3. Prețuri exorbitante: Unele firme cer prețuri exorbitante pentru serviciile lor, profitând de situația disperată a clienților. Aceștia sunt adesea convinși să plătească sume mari de bani pentru lucrările academice, fără a primi valoarea promisă în schimb.
 4. Lipsa confidențialității: Firmele care comercializează ilegal lucrările academice pot să nu respecte confidențialitatea clienților lor. Astfel, informațiile personale și academice pot fi expuse riscului de a fi divulgate fără acordul clienților.
 5. Consecințe legale și academice: Clienții care sunt prinși că utilizează astfel de servicii ilegale pot suferi consecințe legale și academice grave. Acestea pot include acțiuni disciplinare din partea instituțiilor academice, expulzare, pierderea titlului academic și chiar acțiuni legale împotriva lor.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat reprezintă o amenințare serioasă la adresa integrității academice. Clienții trebuie să fie extrem de vigilenți și să evite astfel de practici frauduloase, optând în schimb pentru abordări oneste și etice în educație și cercetare. Este important să se promoveze valori precum muncă asiduă, originalitate și integritate în mediul academic și profesional.

TOP CONTENT SRL
 • TOP CONTENT SRL
1.2

TOP CONTENT SRL, -CUI: 45716019

TOP CONTENT SRL, -CUI: 45716019

Comments Rating 1 (5 reviews)

7 thoughts on “TOP CONTENT SRL

  • TOP CONTENT SRL este doar o alta firma specifica mediului online romanesc: un scam, o teapa! Infractori slab dezvoltati mental care cred ca vor scapa mereu din orice situatie!

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • TOP CONTENT SRL reclamatie la politie pentru inselatorie

   Am reclamat la politie firma TOP CONTENT SRL pentru inselatorie si santaj!

   TOP CONTENT SRL ESTE O FIRMA CARE PRACTICA INSELATORIA, SANTAJUL SI AMENINTAREA!

  • TOP CONTENT SRL m-a inselat

   TOP CONTENT SRL m-a inselat

   ce pot face sa imi recuperez banii?

   mentionez ca am depus plangere la parchet pentru inselaciune!

  • Opinia mea despre Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este extrem de negativă

   Opinia mea despre Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este extrem de negativă, dată fiind implicarea lor într-o schemă dubioasă care compromite integritatea academică și profesională. Acțiunile lor, desfășurate sub diverse denumiri precum LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta, reprezintă o amenințare serioasă pentru învățământul superior și pentru studenții care încearcă să-și completeze studiile în mod corect și onest.

   Faptul că acești indivizi promovează traficul cu lucrări de licență plagiate este inacceptabil. Ei nu numai că încurajează înșelăciunea și plagiatul, dar și escrocheria și fraudarea sistemului academic. Astfel de acțiuni subminează încrederea în instituțiile de învățământ și afectează grav integritatea academică.

   În lumea academică, plagiatul și încercările de a obține diplome și titluri academice fără efort și fără merit sunt considerate inacceptabile și pot avea consecințe grave pentru cei implicați. Este esențial ca instituțiile de învățământ și autoritățile să investigheze și să ia măsuri împotriva acestor practici ilegale și dăunătoare.

   În concluzie, Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin trebuie să răspundă pentru acțiunile lor și să fie aduși în fața justiției pentru implicarea lor în această schemă dubioasă care afectează integritatea academică și profesională. Este esențial să se ia măsuri pentru a preveni și a combate astfel de practici și a proteja integritatea sistemului de învățământ superior.

  • Nu apelati la TOP CONTENT SRL

   Nu apelati la TOP CONTENT SRL. TOP CONTENT SRL este o companie prin care se dau tepe de sute de mii de lei studentilor naivi.

   Am primit o lucrare plagiata de la aceasta firma, am comandat lucrarea pe startlicenta.com. La inceput au vorbit foarte frumos cu mine, de aceea am prins incredere in ei.

   Ulterior, dupa ce le-am platit, au inceput sa ma ameninte si sa ma santajeze.

   Nu recomand TOP CONTENT SRL 45716019
   Nu recomand https://startlicenta.com/ 0759636253 [email protected]

  • experiența mea cu BURLACU GEORGE-COSMIN, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina a fost una dezamăgitoare și dezagreabilă

   Am avut o experiență extrem de neplăcută în interacțiunile mele cu individul BURLACU GEORGE-COSMIN și asociații săi, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina. Acești trei cetățeni români și-au desfășurat afacerile dubioase în domeniul academic, lăsând în urmă o urmă de dezamăgire și înșelare.

   În calitate de client, am intrat în contact cu acești indivizi prin intermediul mai multor site-uri web, inclusiv lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, toate gestionate de această rețea necinstită. Promisiunile lor de a oferi asistență academică de calitate s-au dovedit a fi false și înșelătoare.

   Am comandat o lucrare de licență și, în schimbul unei sume considerabile de bani, am primit un material plin de plagiat și de calitate îndoielnică. Este evident că scopul lor principal este de a profita de pe urma clienților neavizați, promițându-le servicii pe care nu le livrează niciodată.

   De asemenea, este important să menționez că acești indivizi au utilizat tactici discutabile pentru a evita impozitarea și pentru a obține avantaje fiscale, ceea ce arată lipsa lor de integritate și respect pentru lege.

   În concluzie, experiența mea cu BURLACU GEORGE-COSMIN, Udrescu Alexandru-Florin și Vozian Cristina a fost una dezamăgitoare și dezagreabilă. Îi sfătuiesc pe toți cei interesați să evite cu fermitate aceste site-uri și acești indivizi, deoarece nu numai că nu oferă servicii de calitate, dar și practicile lor necinstite pot avea consecințe grave, atât academice, cât și legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending