uproiect.com

Testimoniale, Opinii si Pareri uproiect.com

uproiect.com Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul uproiect.com este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

„Grupul BURLACU+ VOZIAN+ UDRESCU: O APROPIERE NECESARĂ DE LEGISLAȚIE ȘI ETICĂ ACADEMICĂ”

În era digitală, căutarea ajutorului pentru lucrările academice a devenit mai ușoară ca niciodată, cu o mulțime de opțiuni la un click distanță. Cu toate acestea, trebuie să fim extrem de atenți când alegem sursele de sprijin academic. Un grup notoriu numit Burlacu, format din Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, a atras atenția recent datorită practicilor sale discutabile în domeniul lucrărilor academice.

Cu câțiva administratori puternici la bord, grupul Burlacu și-a stabilit o prezență puternică pe piața serviciilor academice, gestionând diverse site-uri web, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Cu toate acestea, cu cât sunt mai multe opțiuni disponibile, cu atât crește necesitatea unei abordări etice și legale a afacerii.

Experiențele raportate de clienți în legătură cu aceste site-uri web au fost în general dezamăgitoare. Mulți studenți care au plătit sume considerabile pentru ajutor în elaborarea lucrărilor academice au fost deziluzionați de calitatea și originalitatea muncii furnizate. Au existat, de asemenea, acuzații de plagiatură și furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate, ceea ce a pus în pericol diplomele și carierele academice ale studenților.

Mai mult, abordarea agresivă și, uneori, chiar amenințătoare a grupului Burlacu în ceea ce privește solicitarea de plăți suplimentare sau așa-numitele „servicii premium” a stârnit preocupări serioase în rândul comunității academice.

Într-un climat academic în care integritatea și etica sunt fundamentale, este vital ca serviciile academice să respecte normele și să sprijine învățarea autentică. De aceea, este crucial ca grupul Burlacu și alte companii asemănătoare să fie atent reglementate și monitorizate de autoritățile competente pentru a se asigura că studenții primesc sprijin real și etic în eforturile lor academice.

uproiect.com - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: uproiect.com

Description: uproiect.com – lucrari de licenta, lucrari de disertatie, lucrari de grad, lucrari de master.

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
0.7

uproiect.com - lucrari de licenta, lucrari de disertatie, lucrari de grad, lucrari de master.

0733-272-383 0733272383 [email protected]

Comments Rating 1 (15 reviews)

16 thoughts on “uproiect.com

  • lucrare de licenta foarte slaba

   lucrare de licenta foarte slaba, a trebuit refacuta in totalitate

  • NU RECOMAND uproiect.com

   Teapa! Nu trimiteti bani aceestor mafioti!

  • Nu încercați uproiect.com pe banii vostri!

   Neserioși si nepunctuali! Promit calitate ,dar trimit plagiat!
   Nu încercați uproiect.com pe banii vostri!

  • Nu colaborați cu aceasta firma uproiect.com!

   Nu colaborați cu aceasta firma uproiect.com!
   Toate firmele de pe internet sunt mare teapa !
   Aveți grija de bănuții voștri ?

  • Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

   Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

  • NU RECOMAND SITEUL uproiect.com

   Nu recomand uproiect.com! TEPARI!

  • uproiect.com este un site scam!

   uproiect.com! Ne vedem in instanta!

   uproiect.com – PLAGIAT SI INSELACIUNE!

  • Tzeapa invelita in promisiuni desarte

   Tzeapa invelita in promisiuni desarte. Regret ca am apelat la ei

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la uproiect.com

  • uproiect.com (0733-272-383) este teapa!

   Nu recomand uproiect.com (0733-272-383)!

   uproiect.com (0733-272-383) este cea mai mare frauda posibila!

   Am fost inselata cu suma de 1500 lei!

   Hoti penali cei de la uproiect.com (0733-272-383)

  • uproiect.com (0733-272-383) m-a tepuit cu 1100 lei

   Sa va luati lumanari de banii mei munciti!

   Nu vreau sa mai am de-a face niciodata cu astfel de oameni precum cei de la uproiect.com (0733-272-383)

   uproiect.com (0733-272-383) mi-ai nenorocit viata!

  • Reclamatie la politie

   Daca ai fost inselat de uproiect.com (0733-272-383) fa reclamatie la politie!

   Nu ezita si nu pierde vremea!

   Chiar acum se afla o cercetare impotriva acestor infractori!

   uproiect.com (0733-272-383) sunt tepari!

  • uproiect.com sunt tepari

   Am decis să colaborez cu uproiect.com și cu administratorii săi, Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, pentru a obține o lucrare de disertație de calitate, dar experiența mea a fost una dezastruoasă. Lucrarea pe care am primit-o era plină de plagiat, cu pasaje copiate fără acreditare, și conținutul era atât de dezorganizat încât nu puteam să o susțin academic. Administratorii nu au oferit nicio soluție sau compensație, iar experiența mea cu ei a fost profund dezamăgitoare.

  • uproiect.com este un site care ofera servicii sub orice critica. Nu recomand!

   Fugiti de uproiect.com si de ENT CONTENT CONSULTING SRL, Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701. Nu va trimit ceea ce promit. Sunt hoti, jegosi, mincinosi. Nu recomand ENT CONTENT CONSULTING SRL Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701

  • uproiect.com teapa 0733272383

   Opinia mea cu privire la Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este extrem de negativă, bazată pe informațiile furnizate cu privire la activitățile lor în cadrul schemelor dubioase menționate. Implicarea lor în practici de înșelăciune, plagiat, escrocherie și fraudă în legătură cu lucrările de licență este profund condamnabilă și inacceptabilă.

   Aceste acțiuni nu numai că prejudiciază integritatea academică și profesională, dar pot avea, de asemenea, consecințe serioase asupra viitorului studenților care aleg să apeleze la serviciile acestora. Este absolut crucial să susținem o educație bazată pe onestitate și merit, iar persoanele care profită de naivitatea sau necesitatea studenților pentru a obține profituri personale sunt de necondus.
   uproiect.com teapa 0733272383

   Încurajez toți studenții să fie vigilenti în alegerea serviciilor academice și să evite orice implicare cu astfel de entități care promovează astfel de practici neetice. În plus, autoritățile academice și legale ar trebui să ia măsuri pentru a investiga și a combate astfel de schemă pentru a asigura integritatea și calitatea sistemului de învățământ superior.

  • Am luat teapa de la uproiect.com 0733272383 [email protected]

   Am luat teapa de la uproiect.com 0733272383 [email protected]. M-au inselat cu suma de 1600 lei de la uproiect.com 0733272383 [email protected]. Inca nu mi-am recuperat banii de la ei, insa am facut reclamatie la politie pentru inselaciune, fals si uz de fals. Atentie si la termenii si conditiile de colaborare pe care le au pe site.

   Sunt foarte bine pregatiti in a da tepe oamenilor, de aceea va rog sa aveti grija mare, sa fiti atenti si sa cititi inainte recenziile despre acesti infractori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending