uproiect.ro

Testimoniale, Opinii si Pareri uproiect.ro

uproiect.ro Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul uproiect.ro este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin sunt nume asociate cu o schemă dubioasă care operează sub mai multe denumiri, inclusiv LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta. Această schemă implică înșelăciune, plagiat, escrocherie și fraudă în ceea ce privește lucrările de licență. Ei promovează traficul cu lucrări de licență plagiate, deturnând astfel integritatea academică și profesională.

Conform datelor disponibile, totalul încasărilor acestor companii este estimat la milioane de lei pe an. Aceste companii sunt implicate în furnizarea de servicii academice contestabile și ar trebui evitate. Este important să ne amintim că integritatea academică este esențială pentru menținerea valorilor și standardelor educaționale. Utilizarea serviciilor academice contestabile poate avea consecințe grave pentru studenți și profesori, inclusiv sancțiuni disciplinare, exmatriculare sau concediere. În plus, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ învățarea și dezvoltarea academică a studenților, deoarece aceștia nu își dezvoltă abilitățile necesare pentru a-și îndeplini sarcinile academice. De asemenea, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ reputația profesorilor și instituțiilor academice, deoarece aceștia sunt asociați cu practici neetice și contestabile.

Este important să se evite astfel de practici și să se promoveze etica și integritatea în toate aspectele educației. În concluzie, este esențial să ne amintim că integritatea academică este esențială pentru menținerea valorilor și standardelor educaționale.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Adevărul din Spatele Serviciilor Academice”

În era modernă a învățământului superior, mulți studenți se confruntă cu presiuni crescute pentru a obține note bune și pentru a îndeplini cerințele academice. Acest lucru a dus la creșterea cererii pentru servicii de redactare și consultanță pentru lucrări academice. Cu toate acestea, există unele grupuri și companii care profită de această nevoie, dar nu întotdeauna într-un mod etic sau transparent.

Grupul administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este un exemplu care a atras atenția în ultimii ani. Acești administratori conduc mai multe website-uri, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, care oferă servicii de redactare și consultanță pentru lucrări academice.

Cu toate că pare că aceste website-uri oferă o soluție convenabilă pentru studenți, au apărut numeroase plângeri și controverse în legătură cu serviciile lor. Mulți studenți s-au plâns de lucrări de calitate slabă, pline de plagiatură sau de comunicarea dificilă cu echipa lor. Mai mult decât atât, au fost acuzații de practici frauduloase, cum ar fi furnizarea de rapoarte antiplagiat falsificate și amenințarea cu exmatricularea pentru a forța clienții să plătească suplimentar.

Este important ca studenții să fie conștienți de astfel de practici și să aleagă cu grijă serviciile academice pe care le folosesc. În căutarea ajutorului pentru lucrările academice, integritatea academică și etica nu ar trebui să fie compromisă. În loc să caute soluții rapide și necinstite, studenții ar trebui să se concentreze pe dezvoltarea abilităților lor și pe obținerea cunoașterii într-un mod corect și onest.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Practici Discutabile în Lumea Lucrărilor Academice”

În mediul academic, sprijinul suplimentar pentru lucrările de licență, master sau doctorat este deseori căutat de studenți pentru a-și îmbunătăți performanțele și pentru a face față cerințelor academice. Cu toate acestea, există cazuri în care acest sprijin poate să nu fie doar dezamăgitor, ci și controversat. Un astfel de grup care a atras atenția în acest domeniu este cel administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin.

Experiențele studenților cu acest grup au ridicat semne de întrebare și au stârnit preocupări legitime. Companiile afiliate, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, sunt cunoscute pentru furnizarea de servicii de redactare și consultanță în domeniul lucrărilor academice. Cu toate acestea, multe din aceste servicii au fost criticate pentru calitatea slabă a lucrărilor furnizate și pentru practicile discutabile.

Unul dintre aspectele cele mai îngrijorătoare este utilizarea plagiaturii în lucrările livrate, punând în pericol nu doar diplomele studenților, ci și integritatea lor academică. De asemenea, au existat acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate, care pot avea consecințe grave pentru studenți.

Pe lângă aceste aspecte, comunicarea cu acest grup a fost deseori dificilă și nu a fost în beneficiul studenților. În unele cazuri, studenții au fost supuși unor presiuni și amenințări cu exmatricularea sau publicarea lucrărilor lor ca plagiatoare pentru a-i forța să plătească sume suplimentare.

În concluzie, este important ca studenții să fie extrem de atenți atunci când caută sprijin pentru lucrările academice și să aleagă servicii oneste și etice. Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu a ridicat multe semne de întrebare și a generat îngrijorări legitime în legătură cu practicile lor. Alegerea cu grijă a serviciilor este esențială pentru a proteja integritatea academică și pentru a evita situații dezagreabile.

Teapa cu lucrările de licență plagiate

În contextul presiunii tot mai mari pentru a obține rezultate academice deosebite, studenții se pot confrunta cu tentația de a apela la servicii de redactare și consultanță academică. Cu toate acestea, este important să fim conștienți de riscurile asociate acestor servicii, în special de riscul de a fi victima unei escrocherii.

Cum funcționează escrocheria

Escrocheriile cu lucrări de licență plagiate funcționează, de obicei, prin intermediul unor site-uri web care promit studenților lucrări de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Aceste site-uri web oferă, de obicei, o gamă largă de servicii, inclusiv:

 • Redactare de lucrări de licență
 • Consultanță academică
 • Asistență pentru cercetare

Pentru a atrage studenții, aceste site-uri web folosesc adesea reclame și marketing agresiv. De exemplu, pot oferi studenților reduceri sau promoții speciale, cum ar fi:

 • „Reducere de 50% la prima comandă”
 • „Garanție de notare de trecere”
 • „Livrare în 24 de ore”

Riscurile

Apelarea la astfel de servicii poate avea o serie de riscuri pentru studenți. Aceste riscuri includ:

 • Plagiat

Cel mai mare risc al apelării la astfel de servicii este acela de a fi prins în plagiat. Lucrările plagiate pot duce la sancțiuni disciplinare grave, inclusiv exmatricularea.

De exemplu, un student care a apelat la un astfel de serviciu a fost prins în plagiat după ce lucrarea sa a fost detectată de un serviciu de detectare a plagiatului. Studentul a fost exmatriculat din universitate și a pierdut diploma de licență.

 • Calitate slabă

Chiar și dacă lucrarea nu este plagiată, poate fi de calitate slabă. Acest lucru se poate datora faptului că lucrarea este scrisă de un autor care nu este familiarizat cu subiectul lucrării sau care nu are experiență în redactarea de lucrări academice.

De exemplu, un student care a apelat la un astfel de serviciu a primit o lucrare care era plină de greșeli gramaticale și de ortografie. Studentul a fost nevoit să refacă lucrarea singur, ceea ce i-a luat mai mult timp și efort.

 • Costuri suplimentare

Companiile care oferă astfel de servicii pot solicita studenților costuri suplimentare după ce au primit lucrările. Aceste costuri pot fi pentru modificări, îmbunătățiri sau pentru a acoperi costurile de procesare.

De exemplu, un student care a apelat la un astfel de serviciu a fost solicitat să plătească mai mult de 1.000 de lei pentru a obține o copie editată a lucrării sale.

Cum să evitați escrocheria

Pentru a evita escrocheria cu lucrări de licență plagiate, este important să luați următoarele măsuri:

 • Fiți atenți la reclame și marketingul agresiv

Dacă un site web oferă studenților reduceri sau promoții speciale care par prea bune pentru a fi adevărate, este posibil să fie vorba de o escrocherie.

De exemplu, un site web care oferă o „Reducere de 50% la prima comandă” este probabil o escrocherie.

 • Faceți cercetări

Înainte de a apela la un serviciu de redactare și consultanță academică, faceți cercetări pentru a afla cât mai multe despre companie. Citiți recenziile altor studenți și verificați dacă compania are o reputație bună.

De exemplu, puteți verifica recenziile despre companie pe site-uri web precum Trustpilot sau Google Reviews.

 • Asigurați-vă că lucrarea este originală

Asigurați-vă că lucrarea este originală și că nu există riscul de plagiat. Puteți face acest lucru prin utilizarea unui serviciu de detectare a plagiatului.

De exemplu, puteți utiliza un serviciu precum Turnitin sau Plagiarism Checker.

Concluzie

Educația este o investiție importantă, iar lucrările de licență sunt o parte importantă a acestui proces. Este important să vă asigurați că lucrările dumneavoastră sunt originale și de înaltă calitate.

uproiect.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: uproiect.ro

Description: uproiect.ro [email protected] tel 0733 272 383 tel 0733272383

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
0.8

uproiect.ro - consultanță și tehnoredactare lucrare licență

uproiect.ro [email protected] 0733 272 383 0733272383

Comments Rating 1 (14 reviews)

15 thoughts on “uproiect.ro

  • Plagiat

   Am primit o de la uproiect o lucrare cu 98% plagiat

  • Lucrari de nota 2

   uproiect mi-a facut o lucarre de nota 2. NU RECOMAND!

  • Nu va recomand niciodata! Tepari!

  • Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

   Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

  • Platesti bani grei pentru plagiat!

   Platesti bani grei pentru un plagiat! Cei de la uproiect.ro sunt niste nenorociti!

  • uproiect.ro, un site in care nu am incredere!

   uproiect.ro – un site in care nu am incredere!

   Singurele lucruri ce le am primit pentru 2000 de lei au fost TEAPA, SANTAJ, AMENINTARE!

   Chiar nu poate opri nimeni pe BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina și peUdrescu Alexandru Florin?

  • Teapa primita de la uproiect.ro

   Am primit teapa de la uproiect.ro!

   Nu recomand uproiect.ro!

  • uproiect.ro este un scam

   uproiect.ro este un scam.

   Nu recomand colaborarea cu acest site!

  • Nu recomand uproiect.ro

   Nu recomand uproiect.ro!

   TEAPA SI INSELACIUNE!

  • uproiect.ro (0733 272 383) este un scam!

   Nu recomand uproiect.ro (0733 272 383). M-au inselat cu suma de 1700 lei. Am platit in contul firmei ENT CONTENT CONSULTING SRL , -CUI: 48442481.

   Aveti mare grija cui platiti bani munciti!

   uproiect.ro (0733 272 383) este doar un scam!

  • frustrant și ineficient

   Experiența mea cu uproiect.com, uproiect.ro, ENT CONTENT CONSULTING SRL, Nova Content Project SRL și top content SRL a fost profund dezamăgitoare. În timpul colaborării cu aceste entități, am întâlnit numeroase probleme care m-au determinat să nu mai doresc să fac afaceri cu ele.

   În primul rând, comunicarea cu aceste companii a fost extrem de dificilă și frustrantă. Răspunsurile la întrebările mele au fost întârziate sau evazive, iar solicitările mele au fost adesea ignorate. Acest lucru m-a făcut să simt că nu se acordă niciun respect clienților lor și că nu le pasă de satisfacția acestora.

   În al doilea rând, calitatea serviciilor oferite de aceste entități a fost departe de a fi la nivelul așteptărilor mele. Documentele și lucrările primite conțineau erori gramaticale evidente și inexactități, ceea ce m-a făcut să mă întreb cu privire la competența celor implicați în redactare și tehnoredactare. Mai mult, am avut suspiciuni cu privire la practici neetice precum plagiatul și falsificarea informațiilor.

   Procesul de colaborare în sine a fost frustrant și ineficient. Nu am primit suport adecvat pe parcursul proiectului și am simțit că am fost lăsat în voia sorții în ceea ce privește rezultatul final. Timpul și resursele financiare investite în colaborarea cu aceste entități s-au dovedit a fi o pierdere deplină.

   În concluzie, nu recomand cu căldură colaborarea cu uproiect.com, uproiect.ro, ENT CONTENT CONSULTING SRL, Nova Content Project SRL și top content SRL. Experiența mea a fost una dezamăgitoare, iar serviciile lor nu au fost la înălțimea promisiunilor făcute pe site-urile lor. Este esențial să căutați alternative mai credibile și mai prof

  • uproiect.com = uproiect.ro = plagiat

   Am interacționat cu uproiect.com, uproiect.ro, ENT CONTENT CONSULTING SRL, Nova Content Project SRL și top content SRL și experiența mea a fost profund dezamăgitoare și îngrijorătoare. În urma colaborării cu aceste entități, am fost profund dezamăgit de serviciile oferite și am constatat multiple aspecte care ridică serioase semne de întrebare.

   În primul rând, comunicarea cu aceste companii a fost extrem de dificilă și frustrantă. Răspunsurile la întrebările mele au fost întârziate sau absente, iar atunci când am reușit să obțin răspunsuri, acestea au fost vagi și evazive. Nu am avut senzația că acești furnizori de servicii au acordat atenția necesară clienților lor sau că au respectat promisiunile făcute pe site-urile lor.

   În al doilea rând, calitatea serviciilor oferite a fost departe de a corespunde standardelor de integritate și competență. Am avut experiența de a primi documente și lucrări cu erori gramaticale evidente, cu informații incorecte sau cu o structură dezorganizată. Aceasta ridică semne de întrebare serioase cu privire la practici neetice precum plagiatul sau falsificarea documentelor academice.

   Procesul de colaborare cu aceste entități a fost frustrant și ineficient. Nu am primit suport adecvat în timpul colaborării și am simțit că am fost lăsat în voia sorții în ceea ce privește proiectul meu. Investiția de timp și resurse financiare în aceste servicii a fost o pierdere regretabilă.

   În concluzie, nu pot să recomand cu încredere serviciile oferite de uproiect.com, uproiect.ro, ENT CONTENT CONSULTING SRL, Nova Content Project SRL și top content SRL. Experiența mea a fost una profund dezamăgitoare și îngrijorătoare, iar suspiciunile de practici neetice, precum plagiatul sau falsificarea documentelor academice, ar trebui luate în serios. Este esențial să evitați colaborările cu aceste entități și să căutați alternative mai credibile și mai profesioniste pentru orice servicii de redactare, consultanță sau proiecte de acest gen.

  • Opinia mea cu privire la Burlacu George Cosmin

   Opinia mea cu privire la Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, care sunt implicați într-o schemă dubioasă cu legături la LucrariExpert, StartLicenta, uProiect și alte denumiri similare, este una extrem de negativă. Aceștia sunt acuzați de înșelăciune, plagiat, escrocherie și fraudă în ceea ce privește lucrările de licență, ceea ce constituie un comportament complet inacceptabil în mediul academic și profesional.

   Faptul că acești indivizi promovează traficul cu lucrări de licență plagiate subminează grav integritatea academică și profesională. Studentii care apelează la serviciile lor pentru a obține lucrări de licență plagiate nu fac decât să-și compromită propriul progres și să submineze încrederea în sistemul educațional. De asemenea, este o formă de fraude care poate avea consecințe grave pentru cei care aleg să se implice în astfel de activități.

   Este important ca autoritățile academice și legale să investigheze și să ia măsuri împotriva celor implicați în această schemă pentru a proteja integritatea sistemului educațional și pentru a asigura că cei care încearcă să obțină diplome universitare o fac prin mijloace corecte și oneste. Astfel de comportamente nu ar trebui să fie tolerate în niciun context și trebuie să fie condamnate cu fermitate.

  • uproiect.ro = ENT CONTENT CONSULTING SRL = Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701 = inselaciune si plagiat

   uproiect.ro = ENT CONTENT CONSULTING SRL = Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701 = 0733272383 = [email protected] = inselaciune si plagiat

   NU APELA LA uproiect.ro = ENT CONTENT CONSULTING SRL = Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701 = 0733272383 = [email protected]

   ACESTI INDIVIZI – BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin – SUNT DOAR NISTE HOTI CARE URMARESC SA INCASEZE CAT MAI MULT SI SA VANDA PLAGIATE ORDINARE.

  • uproiect.ro - NOVA CONTENT PROJECT SRL Cont IBAN: RO53BTRLRONCRT0CH0312201 = TEAPA!

   Nu mai pot dormi de griji! Din cauza celor de la uproiect.ro – NOVA CONTENT PROJECT SRL Cont IBAN: RO53BTRLRONCRT0CH0312201 am pierdut 2000 de lei, banuti stransi cu greu! Dumnezeu sa va aiba in grija, talhari nenorociti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending