ENT CONTENT CONSULTING SRL

ENT CONTENT CONSULTING SRL

Testimoniale, Opinii si Pareri ENT CONTENT CONSULTING SRL

Societatea ENT CONTENT CONSULTING SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Avertizare pentru Educație și Integritate Academică”

În ultimii ani, educația academică și accesul la servicii pentru lucrări academice au devenit subiecte de discuție tot mai importante. Cu toate acestea, există unele entități și grupuri care ridică semne de întrebare în ceea ce privește etica și integritatea în acest domeniu. Un astfel de grup este cel condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin.

Cu administratori precum Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin și Udrescu Alexandru Florin, acest grup de website-uri, care include lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, se prezintă ca o sursă de ajutor pentru studenți în redactarea și finalizarea lucrărilor academice. Cu toate acestea, experiențele raportate de unii clienți ai acestor servicii aruncă o umbră de îndoială asupra practicilor lor.

Unul dintre aspectele problematice este calitatea lucrărilor livrate. Studenții care au plătit sume semnificative pentru serviciile acestui grup s-au confruntat adesea cu lucrări de calitate slabă sau cu plagiat masiv. Acest lucru nu numai că poate pune în pericol reușita academică a studenților, dar și integritatea lor personală și reputația academică.

Mai mult decât atât, există acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate, ceea ce reprezintă o practică extrem de necinstită în mediul academic. În plus, unele persoane au fost supuse unor tactici agresive și amenințării cu exmatricularea dacă nu au plătit sume suplimentare.

Este important ca studenții să fie conștienți de riscurile asociate colaborării cu astfel de servicii și să caute alternative etice și oneste pentru a-și îndeplini cerințele academice. Protejarea integrității educaționale și a reputației personale trebuie să fie prioritare pentru fiecare student, și evitarea astfel de grupuri cu practici îndoielnice este un prim pas în direcția potrivită. Educația merită să fie bazată pe încredere, etică și onestitate.

Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin sunt nume asociate cu o schemă dubioasă care operează sub mai multe denumiri, inclusiv LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta. Această schemă implică înșelăciune, plagiat, escrocherie și fraudă în ceea ce privește lucrările de licență. Ei promovează traficul cu lucrări de licență plagiate, deturnând astfel integritatea academică și profesională.

Conform datelor disponibile, totalul încasărilor acestor companii este estimat la milioane de lei pe an. Aceste companii sunt implicate în furnizarea de servicii academice contestabile și ar trebui evitate. Este important să ne amintim că integritatea academică este esențială pentru menținerea valorilor și standardelor educaționale. Utilizarea serviciilor academice contestabile poate avea consecințe grave pentru studenți și profesori, inclusiv sancțiuni disciplinare, exmatriculare sau concediere. În plus, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ învățarea și dezvoltarea academică a studenților, deoarece aceștia nu își dezvoltă abilitățile necesare pentru a-și îndeplini sarcinile academice. De asemenea, utilizarea acestor servicii poate afecta negativ reputația profesorilor și instituțiilor academice, deoarece aceștia sunt asociați cu practici neetice și contestabile.

Este important să se evite astfel de practici și să se promoveze etica și integritatea în toate aspectele educației. În concluzie, este esențial să ne amintim că integritatea academică este esențială pentru menținerea valorilor și standardelor educaționale.

Recenziile companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă reprezintă o sursă unică și autentică de informații pentru studenți care doresc să evite plagiatul și să obțină lucrări de înaltă calitate la prețuri rezonabile.

Într-o piață aglomerată, în care sute de companii își oferă serviciile de redactare, găsirea unei opțiuni de încredere devine esențială pentru succesul academic. Citirea recenziilor vă poate ajuta să faceți această distincție crucială între profesioniști autentici și operatori necinstiți, prevenind astfel dezastrul academic.

Abordarea noastră în privința recenziilor este atentă și riguroasă. Efectuăm cumpărături misterioase, comandând lucrări online și analizând fiecare aspect al experienței clienților. Ne concentrăm pe ușurința procesului de comandă și modul în care asistența pentru clienți răspunde la întrebări și solicitări. Apoi, lucrările achiziționate sunt evaluate de experți, folosind aceleași criterii stricte ca cele aplicate în mediul universitar, pentru a ne asigura că rezultatele sunt autentice și de înaltă calitate, fără niciun fel de plagiat.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, lectura recenziilor online reprezintă un pas esențial. Această practică vă oferă o înțelegere solidă despre fiecare companie sau site în parte, facilitând astfel alegerea celei mai potrivite pentru nevoile academice și profesionale ale fiecărui student. Alegeți cu înțelepciune pentru a asigura succesul academic și pentru a evita orice formă de fraudă sau plagiat în procesul de redactare a lucrărilor de licență, disertație sau doctorat.

ENT CONTENT CONSULTING SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Firmele care se angajează în comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat reprezintă o amenințare serioasă la adresa integrității academice și a încrederii în sistemul de învățământ. Aceste companii profită de necesitățile și presiunile studenților și cercetătorilor, promițându-le rezultate rapide și fără efort. Cu toate acestea, există multe aspecte negative legate de astfel de practici:

 1. Plagiat masiv: Firmele de acest gen sunt adesea implicate în plagiat masiv. Ele preiau și vând lucrări preexistente, fără a aduce contribuții originale. Acest lucru nu numai că încalcă principiile academice, dar poate avea consecințe grave pentru studenți sau cercetători atunci când sunt descoperite.
 2. Dezvoltarea scăzută a abilităților: Atunci când studenții sau cercetătorii recurg la astfel de servicii, pierd oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de cercetare, scriere și gândire critică. Aceste abilități sunt esențiale pentru dezvoltarea lor personală și profesională.
 3. Pericolul de a fi prins: Plagiatul și folosirea lucrărilor preluate ilegal pot fi ușor descoperite cu ajutorul tehnologiilor anti-plagiat. Acest lucru poate avea consecințe grave, inclusiv eșecul academic sau chiar expulzarea din instituția de învățământ.
 4. Impactul asupra încrederii în educație: Astfel de practici erodează încrederea în educație și în valoarea gradelor academice. Cei care au obținut diplome sau titluri folosind astfel de servicii pot fi priviți cu suspiciune de către angajatori sau alte instituții academice.
 5. Pierderi financiare: Multe dintre aceste firme perceg tarife considerabile pentru serviciile lor, iar clienții pot ajunge să plătească sume mari pentru lucrări de calitate îndoielnică sau chiar pentru lucrări pline de plagiat.

Pentru a evita căderea în capcana acestor firme, studenții și cercetătorii sunt îndemnați să investească timp și efort în dezvoltarea abilităților lor academice și să respecte principiile integrității academice. Este important să conștientizăm că calitatea și cunoștințele dobândite prin efort propriu sunt mai valoroase decât orice diplomă obținută prin practici frauduloase.

ENT CONTENT CONSULTING SRL
 • ENT CONTENT CONSULTING SRL
1

ENT CONTENT CONSULTING SRL

CUI: 48442481 RC: J40/12459/2023

Comments Rating 1 (10 reviews)

10 thoughts on “ENT CONTENT CONSULTING SRL

  • ENT CONTENT CONSULTING SRL

   ENT CONTENT CONSULTING SRL

  • TEAPA!

   Am luat teapa de la aceasta firma in august 2023. Am depus plangere la parchet! Care luati teapa de la aceasta firma, nu va lasati intimidati, mergeti si faceti reclamatie! Cineva trebuie sa ii opreasca!

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • TEAPA LUATA PE ENT CONTENT CONSULTING SRL

   Am luat teapa de la ENT CONTENT CONSULTING SRL. Am virat in contul firmei ENT CONTENT CONSULTING SRL suma de 1800 lei. Mi-au livrat un plagiat! Nici pana astazi nu mi-au returnat banii!

  • Avertisment: LucrariExpert.com - Un Coșmar Academic de Evitat

   Avertisment: LucrariExpert.com – Un Coșmar Academic de Evitat

   LucrariExpert.com este cu siguranță un nume pe care aș vrea să îl uit cât mai repede. Am avut ghinionul să intru în contact cu acest websait și experiența mea a fost una absolut dezolantă.

   Dacă ești student și îți pasă de integritatea academică, ar trebui să ții departe de LucrariExpert.com ca de foc. Acest websait promite lucrări de licență și disertții de calitate, dar tot ce am primit a fost un coșmar academic.

   Lucrarea pe care am primit-o era un adevărat basm al plagiatului. Era atât de evident copiată din surse online că m-am întrebat cum de au putut să creadă că voi trece cu așa ceva. Dar adevărul este că nu le pasă de tine sau de viitorul tău academic. Toate le interesează este să îți ia banii.

   În plus, atitudinea administratorilor de la LucrariExpert.com a fost cât se poate de dezgustătoare. Când am încercat să discut cu ei despre calitatea sub orice critică a lucrării mele, au răspuns cu aroganță și mi-au spus să mă descurc singur.

   Dacă vrei să îți păstrezi integritatea academică și să nu fii păcălit, evită cu orice preț LucrariExpert.com. Acest websait nu face decât să distrugă încrederea în învățământul superior și să profite de studenți nevinovați. Ești avertizat!

  • ENT CONTENT CONSULTING SRL lucrări plagiate

   Cât de mult vrei să-ți compromiți viitorul academic? LucrariExpert.com este un loc unde se întâmplă exact asta. Cu lucrări plagiate și o atitudine indiferentă față de clienți, este o alegere de evitat cu orice preț. Nu vă lăsați înșelați de promisiunile lor false și sărăciți-vă educația.
   ENT CONTENT CONSULTING SRL lucrări plagiate

  • ENT CONTENT CONSULTING SRL este o capcană pentru studenți

   ENT CONTENT CONSULTING SRL lucrări plagiate! Aveți grijă! LucrariExpert.com ENT CONTENT CONSULTING SRL este o capcană pentru studenți. Calitatea lucrărilor este dezastruoasă, comunicarea e inexistentă, și nici măcar nu vă puteți baza pe rambursări. Evitați-l cu orice preț!

  • traficul cu lucrări de licență plagiate

   Opinia mea cu privire la Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, în legătură cu activitățile lor în cadrul schemelor dubioase precum LucrariExpert, StartLicenta, uProiect și Lucrare-de-Licenta, este foarte negativă. Acești indivizi par să fie implicați în practici inacceptabile, care subminează integritatea academică și profesională.

   Faptul că aceștia promovează traficul cu lucrări de licență plagiate este profund dezamăgitor și inacceptabil. Plagiatul reprezintă o încălcare gravă a eticii academice și subminează eforturile studenților de a învăța și de a obține calificări academice corecte și merituoase. Astfel de acțiuni pun în pericol încrederea în învățământul superior și aduc prejudicii serioase reputației academice a instituțiilor de învățământ și a studenților implicați în astfel de practici.

   În plus, implicarea în înșelăciune, escrocherie și fraudă în ceea ce privește lucrările de licență este inacceptabilă din punct de vedere moral și legal. Astfel de acțiuni ar trebui să fie investigate și sancționate corespunzător conform legii.

   Încurajez toți studenții să urmeze principii etice și să-și desfășoare activitățile academice în mod corect și onest. Plagiatul și implicarea în astfel de scheme dubioase nu sunt numai dăunătoare pentru ei înșiși, ci și pentru învățământul superior și societatea în ansamblu.

  • Nu recomand ENT CONTENT CONSULTING SRL

   Nu recomand ENT CONTENT CONSULTING SRL Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701
   Aceasta firma apartine infractorilor renumiti, ce fac trafic cu lucrari de licenta, anume: Burlacu, Vozian și Udrescu. Aveti grija la siteurile acestor indivizi: uproiect.com, uproiect.ro, lucrariexpert.com, startlicenta.com. Toate sunt scamuri; cei trei infractori nu urmaresc decat sa incaseze bani pentru lucrari plagiate dupa care nu mai raspund la telefoane. Nu recomand!

  • Vozian Cristina, venita din Republica Moldova adresa Gheorghe Şerban nr. 87-89, sector 2

   Vozian Cristina, venita din Republica Moldova Chişinău, sa ne traga noua tepe cu lucrari de licenta plagiate! Vozian Cristina ghici cine iti suna diseara la usa la adresa Gheorghe Şerban nr. 87-89, sector 2? Multumesc https://uproiect-teapa.eu pentru pozele escroacei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending