SIGMA CONTENT SRL

SIGMA CONTENT SRL , -CUI: 45101730 Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin

Societatea SIGMA CONTENT SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Când Educația Devine O Afacere Murdară”

În era digitală, accesul la informație și servicii educaționale este la îndemâna noastră mai mult ca niciodată. Cu toate acestea, există și o parte întunecată a acestui peisaj, unde practicile discutabile și necinstite pot pune în pericol integritatea educației noastre. Un grup notoriu condus de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin a atras atenția în ultimii ani, stârnind indignare și dezamăgire în rândul studenților și nu numai.

Un Pelerinaj Controversat

Cu o prezență semnificativă online, acest grup gestionează o serie de site-uri web, printre care se numără lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Aceste site-uri pretind să ofere servicii de consultanță și redactare pentru lucrări academice, inclusiv lucrări de licență, master și doctorat.

Promisiuni Dezamăgitoare

Mulți studenți, în căutarea ajutorului cu lucrările lor academice, au ajuns să plătească sume semnificative acestor servicii. Cu toate acestea, realitatea a fost adesea departe de promisiunile făcute. Rapoartele de plagiatură falsificate, calitatea scăzută a lucrărilor și comunicarea deficitară au fost doar câteva dintre problemele cu care s-au confruntat clienții.

Practici Necinstite

Ce este mai îngrijorător este că grupul Burlacu, Vozian și Udrescu a fost acuzat de practici necinstite, precum înlocuirea caracterelor latine cu litere chirilice pentru a evita detectarea plagiatului. Acest tip de comportament nu doar că subminează integritatea academică, ci și pun în pericol carierele academice ale studenților.

Concluzie: Alegeri Informate și Etică Academică

Într-o lume în care educația ar trebui să fie un pilon al dezvoltării personale și profesionale, este esențial să fim vigilenți și să alegem servicii educaționale etice și credibile. Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu servește drept memento că promisiunile prea frumoase pentru a fi adevărate ar trebui să ne determine să căutăm alternative oneste și să respectăm etica academică. Educația merită să fie căutată și susținută în mod corect și cu integritate.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este esențială pentru fiecare student în căutarea unei lucrări de calitate superioară, unică și autentică, fără niciun element de plagiat, și totul la un preț rezonabil. Aceste recenzii reprezintă o parte crucială a procesului de luare a deciziilor, deoarece ajută la distingerea clară între companiile serioase și cele care practică înșelătorii.

Abordarea noastră în evaluarea serviciilor de redactare a lucrărilor de licență, disertație și doctorat este una meticuloasă și obiectivă. Efectuăm cumpărături misterioase, plasând comenzi la diverse companii de redactare, iar apoi analizăm în profunzime toate aspectele experienței clienților. Evaluăm cu atenție procesul de comandă, modul în care asistența pentru clienți răspunde la întrebări și solicitări, și, mai important, calitatea finală a lucrărilor livrate.

Lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări riguroase, folosind aceleași standarde și criterii ca cele aplicate în instituțiile academice. Astfel, ne asigurăm că lucrările sunt autentice, original și neplagiate, iar calitatea lor este de înaltă clasă, fiind proiectate pentru a satisface exigențele unei situații reale.

Pentru orice student care se gândește să angajeze o companie de redactare la comandă, citirea recenziilor online reprezintă o etapă crucială în procesul de luare a deciziei. Această practică îi ajută să obțină o înțelegere clară și solidă a fiecărui site sau companie și să aleagă cu încredere serviciul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor academice și profesionale. Astfel, se asigură că investiția lor într-o lucrare de licență sau disertație este una bine chibzuită, garantând succesul academic și integritatea în cercetare.

desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

SIGMA CONTENT SRL
 • SIGMA CONTENT SRL
1.1

SIGMA CONTENT SRL , -CUI: 45101730

SIGMA CONTENT SRL , -CUI: 45101730

Comments Rating 1 (4 reviews)

4 thoughts on “SIGMA CONTENT SRL

  • Am luat teapa, am platit si m-am lecuit! Mi-am facut singura lucrarea dupa aceasta experienta negativa! Nu ii recomand!

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • SIGMA CONTENT SRL santaj si inselatorie

   SIGMA CONTENT SRL practica santajul, inselatoria si amenintarea!

  • Tepari

   feriti-va de SIGMA CONTENT SRL

   Fiti mai atentie unde si cui dati banii

   Eu am muscat-o grav de la aceasta asa zisa firma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending