lucrari-licenta.com

Testimoniale, Opinii si Pareri lucrari-licenta.com

Face parte din GRUPUL administrat de TIMOFTE IONUT FLORIN. Pentru detalii suplimentare TIMOFTE IONUT FLORIN click aici

TIMOFTE IONUT-FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA CIF: CUI 34374654
IBAN: RO72BRDE090SV47499210900
TIM-TLD IMOBCONS SRL CIF: 43866834

lucrari-licenta.com
lucrari-licenta-drept.com
lucrari-de-licenta-diploma.com
https://www.facebook.com/lucraridelicentadrept/

„Grupul Timofte Ionuț Florin și TIM-TLD IMOBCONS SRL: Comercializarea Ilegală a Lucrărilor Academice”

În lumea educației academice, integritatea și etica sunt esențiale. Cu toate acestea, există indivizi și entități care încalcă aceste principii, iar Timofte Ionuț Florin și TIM-TLD IMOBCONS SRL sunt un exemplu clar de comercianți care vând lucrări academice în mod ilegal.

Timofte Ionuț Florin, cunoscut ca unul dintre primii și cei mai vechi „vânzători” de lucrări de licență din România, administrează mai multe website-uri și grupuri de Facebook unde comercializează lucrări de licență, diplome de master și disertații de doctorat. Aceste practici nu numai că subminează integritatea academică, dar și compromit valorile educației.

TIMOFTE IONUT-FLORIN, în calitate de persoană fizică autorizată, și TIM-TLD IMOBCONS SRL, companie înregistrată, sunt implicați în aceste activități comerciale ilegale. Prin furnizarea de lucrări academice contra cost, ei contribuie la plagiat și la subminarea încrederii în sistemul educațional.

Este important ca studenții să evite astfel de practici discutabile și să își câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Comercializarea lucrărilor academice este ilegală și aduce prejudicii integrității academice și educației în general. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, și ar trebui să promovăm valori precum onestitatea, integritatea și dezvoltarea personală în lumea academică.

„Grupul Timofte Ionuț Florin: Afaceri Necinstite în Lumea Lucrărilor Academice”

În mediul academic, onestitatea, integritatea și originalitatea sunt esențiale pentru dezvoltarea studenților și pentru menținerea integrității sistemului educațional. Cu toate acestea, există excepții, iar grupul condus de Timofte Ionuț Florin este un exemplu de afaceri necinstite care aduc prejudicii integrității academice.

Timofte Ionuț Florin este cunoscut pentru administrarea mai multor website-uri și grupuri de Facebook în care vinde lucrări de licență, diplomă, disertație de master și doctorat. Deși astfel de servicii pot părea tentante pentru studenți, ele reprezintă o amenințare la adresa integrității academice și educației corecte.

Unul dintre principalele aspecte criticate este practica vânzării de lucrări academice, care subminează eforturile studenților și compromite integritatea academică. De asemenea, această afacere este pusă sub semnul întrebării deoarece se angajează în practici necinstite pentru a obține profit din vânzarea lucrărilor academice.

În concluzie, grupul condus de Timofte Ionuț Florin reprezintă o amenințare la adresa integrității academice și a educației corecte. Este esențial ca studenții să evite astfel de practici și să opteze pentru onestitate și eforturi personale în obținerea diplomelor academice. Educația merită mai mult decât simpla achiziționare a unor lucrări și ar trebui să promovăm principiile etice ale învățământului superior.

lucrari-licenta.com - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: lucrari-licenta.com

Description: lucrari-licenta.com - Lucrari de Licenta Tel 0758 431 103 0758431103

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.5

lucrari-licenta.com - Lucrari de Licenta

lucrari-licenta.com – Lucrari de Licenta Tel 0758 431 103 0758431103

Comments Rating 1 (4 reviews)

4 thoughts on “lucrari-licenta.com

  • Gandacilor!

   Sunteti niste gandaci! Care merita striviti! Sa va luati tamaie de cei 2500 de lei!

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • Mafioti

   încearcă sa scape de clienții cărora le-au dat o lucrare plagiata amenintandu-i

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la lucrari-licenta-com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending