Grupul TIMOFTE IONUT FLORIN + TIM-TLD IMOBCONS SRL

TIMOFTE IONUT FLORIN 

TIMOFTE IONUŢ-FLORIN, cu domiciliul în municipiul Brăila, Aleea Narciselor nr. 3, bloc R7, scara 1, ap. 10, judeţul Brăila;
TIMOFTE IONUŢ-FLORIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, Sediu social: JUD. BRĂILA ,MUN. BRĂILA, CALEA GALAȚI, NR. 79, AP.2, LOT 1, CONSTRUCTIA C1 (cod poștal: 810403)

TIMOFTE IONUT FLORIN probabil probabil primul si cel mai vechi „vanzator” de lucrari de licenta din Romania, administreaza mai multe website-uri si grupuri de facebook unde vinde lucrari de licenta/ diploma/ disertatie master/ doctorat)
TIMOFTE IONUT-FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA CIF: CUI 34374654
IBAN: RO72BRDE090SV47499210900
TIM-TLD IMOBCONS SRL CIF: 43866834

„Grupul Timofte Ionuț Florin și Tim-TLD IMOBCONS SRL: Umbra Vânzării de Lucrări Academice”

În România, educația academică reprezintă un pilon esențial al dezvoltării personale și profesionale. Cu toate acestea, există indivizi și companii care profită de cererea studenților pentru lucrări academice, punând în pericol integritatea academică. Timofte Ionuț Florin și Tim-TLD IMOBCONS SRL sunt două entități care au atras atenția datorită vânzării de lucrări de licență, disertații și teze de doctorat.

Timofte Ionuț Florin, cunoscut ca unul dintre primii și cei mai vechi „vânzători” de lucrări academice din România, administrează mai multe website-uri și grupuri de Facebook unde oferă în mod activ lucrări de licență, diplomă și disertații pentru studenți. El operează ca persoană fizică autorizată și a generat critici semnificative în mediul academic.

Tim-TLD IMOBCONS SRL este o companie asociată cu această activitate și este implicată în furnizarea de servicii similare, în special pentru lucrări academice la comandă.

Principala preocupare în legătură cu acest grup este promovarea și facilitarea plagiatului și a lucrărilor academice cumpărate, care subminează integritatea academică și credibilitatea diplomei studenților.

Este important ca studenții să evite astfel de practici discutabile și să aleagă să-și câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Educația merită mai mult decât simpla cumpărare a rezultatelor academice, și ar trebui să ne concentrăm pe învățarea adevărată și pe dezvoltarea noastră ca profesioniști și indivizi responsabili.

„Grupul Timofte Ionuț Florin: Comercializarea Discutabilă a Lucrărilor Academice”

În mediul academic, integritatea și etica sunt fundamentale pentru formarea și dezvoltarea studenților. Cu toate acestea, există indivizi și grupuri care profită de nevoile academice ale studenților și oferă lucrări academice într-un mod discutabil. Un astfel de grup este asociat cu Timofte Ionuț Florin, cunoscut pentru vânzarea lucrărilor de licență, diplome de master și disertații de doctorat.

Timofte Ionuț Florin este o persoană fizică autorizată și pare să fie unul dintre cei mai vechi „vânzători” de lucrări academice din România. El administrează mai multe website-uri și grupuri de Facebook unde oferă astfel de lucrări, subminând astfel integritatea academică.

Este important să subliniem că astfel de practici nu numai că aduc prejudicii integrității academice, dar și compromit valoarea diplomelor academice și încrederea în învățământul superior.

În concluzie, este crucial ca studenții să evite să cumpere lucrări academice de la astfel de „vânzători” și să își câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Educația trebuie să fie bazată pe principii solide de integritate și onestitate, iar astfel de practici discutabile trebuie condamnate și eliminate din mediul academic.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este un pas crucial pentru a asigura o experiență academică autentică și fără plagiat. Cu sute de opțiuni disponibile, alegerea corectă a unei companii de încredere este esențială pentru obținerea unei lucrări de licență sau disertație de cea mai înaltă calitate.

Recenziile oferă o privire autentică asupra serviciilor oferite de companii. Ele dezvăluie dacă o companie este onestă și profesională sau dacă se implică în practici necinstite. Alegând o companie cu o reputație bună, puteți avea încredere că veți primi o lucrare unică și originală, fără plagiat, la un preț rezonabil.

Metoda noastră de abordare a recenziilor este riguroasă. Efectuăm cumpărături misterioase și plasăm comenzi la diverse companii de redactare. Analizăm cu atenție procesul de comandă și interacțiunile cu asistența pentru clienți pentru a evalua calitatea serviciilor oferite.

Apelăm la profesori pentru a evalua lucrările cumpărate, asigurându-ne că acestea respectă standardele academice și criteriile universitare. Această abordare ne permite să oferim recenzii obiective și autentice.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, citirea recenziilor online este esențială. Aceasta vă va oferi o înțelegere clară a fiecărei companii și vă va ajuta să luați o decizie informată. Alegeți cu încredere o companie care se potrivește nevoilor dvs. academice, pentru a vă asigura că veți obține o lucrare de calitate superioară, autentică și fără plagiat.

Sediu social:
JUD. BRĂILA ,MUN. BRĂILA,NARCISELOR, NR.3, BL.R7, SC.1, ET.PARTER, AP.10 (cod poștal: 810488)
Domiciliu fiscal:
JUD. BRĂILA, MUN. BRĂILA, ALEEA NARCISELOR, NR.3, BL.R7, SC.1, ET.PARTER, AP.10

Societatea TIM-TLD IMOBCONS – S.R.L.
ROMÂNIA
MINISTERUL JUSTIŢIEI
OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL BRĂILA
EXTRAS AL REZOLUŢIEI NR. 1727/08.03.2021
Daniela Preda – Persoana desemnată, conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009, pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare
În baza cererii nr. 5344 din data de 05.03.2021 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii:

 • denumire şi formă juridică: TIM-TLD IMOBCONS – S.R.L.;
 • cod unic de înregistrare: 43866834;
 • identificator unic la nivel european (EUID): ROONRC.J9/221/2021;
 • număr de ordine în registrul comerţului: J9/221/2021;
 • sediul social: municipiul Brăila, Aleea Narciselor nr. 3, bloc R7, scara 1, parter, ap. 10, judeţul Brăila;
 • domeniul principal de activitate: grupa CAEN:
  412 – Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale;
 • activitate principală:
  4120 – Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale;
 • capital social: 1 leu, integral vărsat, total părţi sociale: 1 a câte 1 leu fiecare;
 • fondator:
  TIMOFTE IONUŢ-FLORIN, cu domiciliul în municipiul Brăila, Aleea Narciselor nr. 3, bloc R7, scara 1, ap. 10, judeţul Brăila;
 • administrator:
  TIMOFTE IONUŢ-FLORIN, puteri conferite: depline, cu domiciliul în municipiul Brăila, Aleea Narciselor nr. 3, bloc R7, scara 1, ap. 10, judeţul Brăila;
 • durata de funcţionare: nedeterminată.
  Dispune publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a prezentului extras.
 • TIMOFTE IONUŢ-FLORIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ
 • Sediu social: JUD. BRĂILA ,MUN. BRĂILA, CALEA GALAȚI, NR. 79, AP.2, LOT 1, CONSTRUCTIA C1 (cod poștal: 810403)
 • Domiciliu fiscal: JUD. BRĂILA, MUN. BRĂILA, CAL. GALAȚI, NR.79, LOT 1, CONSTRUCTIA C1, AP.2
 • Cod Unic de Înregistrare: 34374654
 • Nr. de înmatriculare: F09/301/2015

TIMOFTE IONUŢ-FLORIN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

TIMOFTE IONUT-FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
 • Calitate
1

TIMOFTE IONUT-FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

TIMOFTE IONUT-FLORIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

Comments Rating 1 (3 reviews)

4 thoughts on “Grupul TIMOFTE IONUT FLORIN + TIM-TLD IMOBCONS SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending