topproiecte.com

Testimoniale, Opinii si Pareri topproiecte.com

topproiecte.com – Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul topproiecte.com este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Un Avertisment pentru Studenți”

În era digitală a accesului la informație și a cerințelor academice tot mai mari, mulți studenți caută ajutor suplimentar pentru a face față sarcinilor lor academice. Cu toate acestea, este important să fim conștienți de pericolele care pot însoți această căutare de ajutor. Un grup cunoscut sub numele de Burlacu, împreună cu colaboratorii săi, Vozian și Udrescu, au intrat în atenția publicului în ultimii ani, datorită practicilor lor discutabile în domeniul lucrărilor academice.

Această alianță neobișnuită, condusă de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, a dezvoltat un număr impresionant de site-uri web, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Deși aceste site-uri par a oferi servicii de consultanță academică, experiența clienților a dezvăluit o altă poveste.

Unul dintre cele mai grave aspecte este calitatea și autenticitatea lucrărilor prestate. Numeroși studenți s-au plâns că au primit lucrări pline de plagiatură sau de calitate slabă, cu potențiale consecințe grave asupra studiilor lor. Mai mult decât atât, există suspiciuni că au fost furnizate rapoarte antiplagiat falsificate pentru a acoperi practicile necinstite.

Un alt aspect îngrijorător este tactica agresivă de vânzare și de presiune folosită de acest grup pentru a forța studenții să plătească mai mult decât au inițial convenit. Au existat chiar acuzații de amenințare cu exmatricularea pentru a obține plăți suplimentare.

Cu toate acestea, trebuie să subliniem că nu toți furnizorii de servicii academice sunt la fel. Există multe companii oneste și profesionale care pot oferi sprijin de calitate pentru studenți. Prin urmare, este esențial să facem cercetări amănunțite și să alegem cu atenție atunci când căutăm astfel de servicii.

În concluzie, grupul Burlacu, Vozian și Udrescu ar trebui privit cu o doză mare de precauție. Experiențele negative și controversa în jurul practicilor lor ar trebui să servească ca avertisment pentru toți studenții care caută ajutor suplimentar. Este crucial să alegem întotdeauna opțiuni de încredere și etice pentru sprijinul academic și să ne protejăm integritatea învățământului superior.

topproiecte.com - Testimoniale, Opinii si Pareri

Description: topproiecte.com Tel. 0758.573.206 0758573206 Email. [email protected] Redactare lucrari de licenta la comanda

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.7

topproiecte.com - Redactare lucrari de licenta la comanda

topproiecte.com Tel. 0758.573.206 0758573206 Email. [email protected] Redactare lucrari de licenta la comanda

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “topproiecte.com

  • Un esec total!

   Colaborarea cu acest site a fost un esec total! Nu recomand!!! Promit foarte multe insa realizeaza foarte putine, spre mai deloc!

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • Neseriosi

   La telefon nu mai raspunde nimeni dupa ce au luat banii

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la topproiecte-com

  • teapa

   TEAPA topproiecte.com

   ADMINISTRATORI:
   Vozian Cristina
   Burlacu George Cosmin
   Udrescu Alexandru Florin

   WEBSITE-uri:
   lucrariexpert.com
   startlicenta.com
   uproiect.com
   uproiect.ro
   lucrare-de-licenta.ro
   promovat.eu
   topproiecte.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending