e-profit.ro

e-profit.ro

e-profit.ro si studentoffice.ro
sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 www.studentoffice.ro
AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 www.e-profit.ro
BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

Aici informatii detaliate despre Grupul plagiatorilor BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA + STUDENT OFFICE ASIRELY SRL + AS MANAGER CONSULTING SRL

„Grupul Buliga-Ștefănescu: Întunecând Educația cu Practici Discutabile și Afaceri Dubioase”

În lumea educației și a consultanței academice, integritatea și etica sunt cruciale pentru a asigura un mediu educațional corect și onest. Cu toate acestea, Grupul Buliga-Ștefănescu, format din Aurelian Buliga-Ștefănescu și Ionela-Liliana Buliga-Ștefănescu, pare să ignora aceste principii în favoarea unor practici discutabile și afaceri dubioase.

Acest grup de administratori este asociat cu mai multe entități și platforme, inclusiv studentoffice.ro, e-profit.ro și e-diaspora.ro, prin intermediul cărora oferă servicii de consultanță și asistență academică. Cu toate acestea, există îngrijorări semnificative cu privire la practicile lor.

Unul dintre aspectele cele mai problematice este utilizarea plagiaturii în lucrările furnizate de aceste platforme. Acest lucru subminează nu doar munca studenților, dar și integritatea academică și reputația educației.

În plus, afacerile dubioase ale grupului Buliga-Ștefănescu ridică întrebări cu privire la integritatea lor. Cu incasări considerabile până la sfârșitul anului 2022, trebuie să ne întrebăm dacă aceste câștiguri au fost obținute în mod etic sau prin practici discutabile.

Comunicarea și transparența cu acest grup au fost adesea deficitare. Studenții și clienții au întâmpinat dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa acestor entități.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de practicile discutabile și să evite colaborarea cu persoane sau companii care compromit integritatea academică și care nu respectă principiile etice ale învățământului superior. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, și ar trebui să ne concentrăm pe învățarea adevărată și pe dezvoltarea noastră ca profesioniști și indivizi responsabili.

e-profit.ro

Name: e-profit.ro

Description: e-profit.ro 0738492301 +40 738492301 +40 755 306 861 0755306861

 • lucrare licenta
0.9

e-profit.ro

e-profit.ro 0738492301 +40 738492301 +40 755 306 861 0755306861

Comments Rating 1 (5 reviews)

7 thoughts on “e-profit.ro

  • Nu încercați e-profit.ro pe banii vostri!

   Neserioși si nepunctuali! Promit calitate ,dar trimit plagiat!
   Nu încercați e-profit.ro pe banii vostri!

  • numai apelați la aceasta firma , trebuie sa scriem cât mai mulți sa fie scoasă de pe piața

   numai apelați la aceasta firma , trebuie sa scriem cât mai mulți sa fie scoasă de pe piața

  • Neseriosi si scumpi

   Neseriosi si scumpi. Lucrari de calitate indoielnica

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate e-profit.ro

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google despre e-profit.ro . Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta si o sa-i gasesti pe cei de la e-profit.ro

  • Sunt tepari!

   E-profit este un site care da tepe. Nu recoman!

   e-profit – teapa
   0732889910 – e-profit va apeleaza de pe acest numar.

   Nu recomna!

  • Frauda Academică: Avertisment și Apel la Integritate

   Frauda Academică: Avertisment și Apel la Integritate

   În lumea academică, integritatea este un principiu fundamental. Acesta se aplică atât studenților, cât și celor care oferă servicii academice. Cu toate acestea, există entități care, sub pretextul ajutorului în redactarea lucrărilor academice, încalcă acest principiu esențial, ducând la frauda academică, plagiat și înșelăciune.

   Un avertisment este necesar cu privire la practicile discutabile ale unor firme și site-uri care se ocupă de redactarea lucrărilor academice. Un nume notoriu în această privință este BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA, care administrează site-uri precum e-profit.ro și studentoffice.ro. Promitând servicii de redactare academică, acești indivizi nu numai că nu respectă promisiunile clienților, dar adesea nu livrează deloc lucrările comandate.

   STUDENT OFFICE ASIRELY SRL (CIF: 17949620) și AS MANAGER CONSULTING SRL (CIF: 13638958) sunt firme asociate cu acești indivizi și sunt responsabile pentru site-urile menționate anterior. Recenziile clienților indică practici discutabile și furnizarea de lucrări plagiate sau de calitate slabă.

   În România, există o piață neagră a lucrărilor de licență și disertație plagiate, care este coordonată de mai multe grupuri și companii. Aceștia oferă servicii academice contestabile, care încalcă principiile de bază ale integrității academice și pot duce la sancțiuni disciplinare, inclusiv exmatriculare.

   Pentru a preveni înșelăciunea și fraudarea, este esențial să se ia măsuri de precauție și să se evite colaborarea cu astfel de companii și site-uri. Frauda academică și plagiatul nu numai că pot avea consecințe negative asupra rezultatelor academice, dar subminează și încrederea în sistemul educațional.

   Un apel la integritate academică este necesar pentru toți studenții și cadrele didactice. Alegerea unei căi corecte și respectarea eticii academice sunt esențiale pentru menținerea integrității în învățământul superior. Lupta împotriva acestor practici necinstite este responsabilitatea noastră comună.

   Încurajăm studenții să caute resurse online sau servicii academice oneste pentru a-și îndeplini sarcinile academice într-un mod etic și legal. Integritatea academică este esențială pentru un mediu de învățare autentic și pentru protejarea valorilor educației.

   În final, alegerea integrității este alegerea corectă și cheia pentru un viitor academic de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending