SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL 

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL  CIF  36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)

Face parte din GRUPUL administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN. Pentru detalii suplimentare despre BRAN RAUL CONSTANTIN click aici!

BRAN RAUL CONSTANTIN detine mai multe site-uri printre care cele mai cunoscute cu tepe cu lucrari de licenta sunt:
tehnoredactare.com 0750409427 [email protected]
licentelacerere.com Telefon: +40.790.154.500 [email protected]
scoaladeredactori.ro
redactareproiecte.ro & redactareproiecte.com 0750406585 0750 406 585 [email protected]

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL  CIF  36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)

„Bran Raul Constantin: Umbra Întunecată a Afacerilor Academice”

În ultimul timp, numele lui Bran Raul Constantin a devenit sinonim cu practicile academice discutabile și cu o serie de companii și platforme care ridică semne de întrebare. Cu toate promisiunile de ajutor academic, acest individ a devenit emblematic pentru ceea ce este greșit în lumea serviciilor academice.

În timp ce Raul Constantin Bran și-a pus numele pe diverse platforme și firme, reputația sa a suferit din cauza practicilor necinstite și a comportamentului controversat. Companiile și platformele sale sunt adesea criticate pentru furnizarea de lucrări de calitate slabă, pline de plagiatură și pentru lipsa de transparență în comunicare cu clienții.

Unul dintre aspectele cel mai puțin etice ale activității sale este folosirea rapoartelor antiplagiat falsificate pentru a manipula studenții. Acest tip de comportament pune în pericol integritatea academică și carierele studenților, în timp ce Bran Raul Constantin continuă să profite de pe urma lor.

Este important să recunoaștem că astfel de practici nu au loc doar în domeniul lui Bran Raul Constantin, ci și în întreaga industrie a serviciilor academice. Cu toate acestea, este îngrijorător că astfel de practici necinstite continuă să persiste și să aibă un impact negativ asupra învățământului superior.

În concluzie, Bran Raul Constantin reprezintă un exemplu tulburător al problemelor cu care se confruntă lumea serviciilor academice. Este timpul ca atât studenții, cât și autoritățile academice să fie mai vigilenți și să ia măsuri pentru a combate astfel de practici discutabile și pentru a proteja integritatea educației noastre.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este esențială pentru a face alegeri informate și pentru a obține o lucrare unică, autentică, neplagiată și de calitate. Într-un mediu în care sute de companii concurează pentru clienți, aceste recenzii devin un instrument crucial pentru a distinge între cele serioase și cele care practică înșelăciunea.

Procesul nostru de evaluare se bazează pe metodă și rigurozitate. Experții noștri efectuează cumpărături misterioase, plasând comenzi și analizând fiecare aspect al experienței clienților. Evaluăm cât de ușor este procesul de comandă și modul în care asistența pentru clienți răspunde la întrebările și solicitările noastre. Apoi, lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări atente, aplicând aceleași standarde și criterii ca cele folosite în mediul academic.

Pentru a evita dezastrele academice, fiecare student ar trebui să consulte recenzii online înainte de a alege o companie de redactare la comandă. Această cercetare le va oferi o înțelegere solidă despre fiecare companie sau site în parte și îi va ajuta să facă o alegere înțeleaptă pentru nevoile lor academice. Astfel, ei pot avea încredere că vor primi o lucrare de cea mai bună calitate, complet unică, autentică și, mai presus de toate, neplagiată, ceea ce este esențial pentru succesul lor academic și profesional.

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)
 • SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL
1.1

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL CIF 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)

SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL CIF 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)

Comments Rating 1 (3 reviews)

4 thoughts on “SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL 

  • BRAN RAUL CONSTANTIN este un infractor celebru pe piata lucrarilor de licenta! Nu recomand sa aveti de a face cu acest interlop!

  • TEAPA , INSELACIUNE - SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL

   TEAPA , INSELACIUNE – SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL

  • SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL - O afacere dubioasă și un proprietar cu reputație îndoielnică

   Nu am cuvinte pentru a descrie cât de dezamăgitoare a fost experiența mea cu SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL, deținută de Bran Raul Constantin. Dacă doriți să vă păstrați integritatea academică și să evitați să aveți vreo legătură cu o afacere de acest fel, vă sfătuiesc să ocoliți cu fermitate.

   Am aflat cu surprindere că această firmă a avut mai multe denumiri în trecut, ceea ce a ridicat semne de întrebare cu privire la credibilitatea și transparența lor. Bran Raul Constantin, proprietarul acestei afaceri, are o reputație îndoielnică în domeniu, ceea ce ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oricine se gândește să apeleze la serviciile lor.

   NU RECOMAND SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL !
   În ceea ce privește serviciile oferite, am aflat că SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL se implică în practici discutabile legate de plagiat și fraudă academică. Promovează și furnizează resurse care încurajează studenții să evite responsabilitatea și să copieze lucrări de la alții, ceea ce este complet inacceptabil în mediul academic.

   Comunicarea cu această firmă a fost, de asemenea, dezamăgitoare. Au fost reticenți să ofere informații sau clarificări cu privire la serviciile lor și par să se ascundă în spatele unor tactici evazive.

  • World Class Text SRL: Un Jucător Dubios în Industria Redactării Academice

   World Class Text SRL: Un Jucător Dubios în Industria Redactării Academice

   World Class Text SRL, cu CIF 42231280, este o companie care se autointitulează furnizor de servicii de redactare academică. Cu toate acestea, există numeroase semne de întrebare cu privire la practicile sale și integritatea în industria redactării academice.

   Lucrări de Slabă Calitate și Plagiat

   Una dintre principalele critici aduse World Class Text SRL se referă la calitatea lucrărilor furnizate. Clienții au relatat că lucrările redactate de această companie au conținut de slabă calitate, erori gramaticale și chiar pasaje copiate din alte surse, reprezentând astfel forme de plagiat. Aceasta ridică semne de întrebare cu privire la competența și etica profesională a companiei.

   Lipsa Transparenței și a Serviciului de Relații cu Clienții

   Feedback-ul de la clienți sugerează că World Class Text SRL se confruntă cu o lipsă de transparență în privința procesului de redactare și a prețurilor. De asemenea, există plângeri cu privire la lipsa unui serviciu de relații cu clienții eficient, ceea ce face dificilă comunicarea și rezolvarea problemelor.

   Impactul Asupra Studenților

   Pentru mulți studenți care se bazează pe astfel de servicii pentru a-și îndeplini sarcinile academice, experiențele negative cu World Class Text SRL pot avea consecințe grave. Aceștia se pot confrunta cu riscul de exmatriculare sau respingere a lucrărilor, punându-și astfel în pericol viitorul academic.

   În concluzie, World Class Text SRL, cu CIF 42231280, este un jucător dubios în industria redactării academice. Feedback-ul negativ și practicile discutabile ridică semne de întrebare cu privire la integritatea și calitatea serviciilor sale. Studenții ar trebui să fie precauți și să caute alternative mai credibile pentru a-și îndeplini cerințele academice în mod etic și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending