WORLD CLASS TEXT SRL 

WORLD CLASS TEXT SRL  CIF 42231280

Face parte din GRUPUL administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN. Pentru detalii suplimentare despre BRAN RAUL CONSTANTIN click aici!

BRAN RAUL CONSTANTIN detine mai multe site-uri printre care cele mai cunoscute cu tepe cu lucrari de licenta sunt:
tehnoredactare.com 0750409427 [email protected]
licentelacerere.com Telefon: +40.790.154.500 [email protected]
scoaladeredactori.ro
redactareproiecte.ro & redactareproiecte.com 0750406585 0750 406 585 [email protected]

WORLD CLASS TEXT SRL  CIF 42231280

Titlu: „Bran Raul Constantin și Afacerea Lucrărilor Academice: O Abordare Periculoasă a Educației”

În lumea educației, integritatea academică este un principiu fundamental care trebuie apărat cu înverșunare. Cu toate acestea, există indivizi care aleg să o încalce, punând în pericol reputația lor și a altora. Un astfel de exemplu este Bran Raul Constantin, care, conform discuțiilor anterioare, este implicat în furnizarea de servicii discutabile în domeniul lucrărilor academice.

Bran Raul Constantin este un nume care a apărut în contextul unor companii și platforme precum [menționați numele platformelor sau companiilor]. Discuțiile și criticile din jurul acestui nume au atras atenția asupra unor practici dubioase și etice în ceea ce privește lucrările academice.

Unul dintre aspectele cele mai îngrijorătoare este furnizarea de lucrări academice care ridică semne de întrebare cu privire la originalitate și calitate. Aceasta nu doar subminează încrederea în educația superioară, dar și expune studenții care aleg să colaboreze cu astfel de servicii riscului de a fi implicați în practici academice necinstite.

De asemenea, comunicarea și interacțiunea cu astfel de persoane și servicii pot fi adesea confuze și dezamăgitoare. Studenții ar trebui să fie conștienți de riscurile implicate și să se gândească de două ori înainte de a se implica în astfel de practici.

În concluzie, Bran Raul Constantin și practicile sale în domeniul lucrărilor academice sunt inacceptabile și dăunătoare pentru integritatea academică. Este important să promovăm etica și responsabilitatea în educație și să evităm astfel de abordări periculoase. Educația trebuie să se desfășoare într-un cadru onest și responsabil, iar cei care încalcă aceste principii ar trebui să fie aduși la răspundere.

În procesul de selecție a unei companii de redactare de lucrări de licență, disertație sau doctorat, un client ar trebui să caute unicitate, autenticitate și evitarea plagiatului. Recenziile companiilor devin astfel instrumente esențiale pentru a distinge serviciile de încredere de cele care nu respectă aceste standarde.

Abordarea noastră în analiza recenziilor este unică și riguroasă. Experții noștri desfășoară cumpărături misterioase, plasând comenzi la diverse companii de redactare pentru a evalua întreaga experiență a clienților. Analizăm nu doar cât de ușor este procesul de comandă, ci și modul în care asistența pentru clienți gestionează întrebările și cererile noastre.

Lucrările cumpărate sunt supuse unei evaluări atente, folosind aceleași criterii academice ca în mediul universitar, pentru a asigura autenticitatea și calitatea lor.

Înainte de a alege o companie de redactare, este esențial ca fiecare client să citească recenzii online pentru a obține o imagine solidă a reputației companiei. Această abordare ajută la selectarea celei mai potrivite companii care să îndeplinească nevoile academice și profesionale, asigurând un produs final unic, autentic și neplagiat. Cautarea unor astfel de servicii trebuie să fie o decizie conștientă și bine informată pentru a asigura integritatea academică și succesul în carieră.

WORLD CLASS TEXT SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat, precum și practicile înșelătoare utilizate de anumite firme în acest domeniu, reprezintă o problemă serioasă în sfera academică și educativă. Aceste firme profită de necesitatea studenților de a-și completa studiile și de presiunea academică, oferindu-le servicii care adesea se traduc în încălcări grave ale eticii academice și ale legilor educaționale. Iată câteva aspecte cheie legate de acest subiect:

  1. Vânzarea de Lucrări Plagiate: Multe dintre aceste firme oferă lucrări „la cheie”, dar acestea sunt adesea plagiate sau copiate din surse existente. Studenții care achiziționează astfel de lucrări pot suferi consecințe grave în mediul academic, inclusiv respingerea lucrării și sancțiuni disciplinare.
  2. Promisiuni False de Originalitate: Firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat adesea fac promisiuni false cu privire la originalitatea lucrărilor lor. Aceste promisiuni sunt menite să atragă clienții, dar, în realitate, lucrările sunt rareori originale sau bine cercetate.
  3. Exploatarea Financiară a Studenților: Aceste firme profită de disperarea și presiunea financiară a studenților, perceputnd tarife exorbitante pentru serviciile lor. Studenții pot ajunge să plătească sume semnificative pentru lucrări de calitate îndoielnică.
  4. Consecințe Academice Grave: Utilizarea unor astfel de servicii nu afectează doar integritatea academică a studenților, ci poate avea consecințe academice grave, inclusiv respingerea lucrării, anularea calificării și chiar exmatricularea.
  5. Impactul Asupra Societății: Prin promovarea nesincerității și plagiatului, aceste firme subminează încrederea în calitatea educației superioare și a cercetării. Ele contribuie la o cultură în care succesul este măsurat nu prin muncă și învățare autentică, ci prin încălcarea regulilor.
  6. Reglementarea și Responsabilitatea: Guvernele și instituțiile academice depun eforturi pentru a reglementa și combate aceste practici ilegale. Este important ca studenții și clienții să fie conștienți de riscurile și consecințele asociate utilizării acestor servicii.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări academice și oferă tepe clienților reprezintă o amenințare la adresa integrității academice și a încrederii în educația superioară. Studenții ar trebui să evite astfel de practici și să urmeze principiile eticii academice pentru a-și asigura un viitor de succes bazat pe munca lor autentică și învățarea reală.

WORLD CLASS TEXT SRL
  • WORLD CLASS TEXT SRL
0.9

WORLD CLASS TEXT SRL CIF 42231280

WORLD CLASS TEXT SRL CIF 42231280

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “WORLD CLASS TEXT SRL 

    • Am luat teapa de la firma WORLD CLASS TEXT SRL administrata de Bran Raul Constantin. Nu mai raspunde la telefon!

    • TEAPA , INSELACIUNE - WORLD CLASS TEXT SRL

      TEAPA , INSELACIUNE – WORLD CLASS TEXT SRL

    • Am dat o stea , pentru ca nu am 0 stele. Lucrare de licenta cu 76% plagiat!

      ot sa zic ca mi-am pierdut timp , bani mulți , nervi , stres

    • tehnoredactare.com

      WORLD CLASS TEXT SRL – O dezamăgire totală

      Am avut recent experiența extrem de dezamăgitoare de a folosi serviciile oferite de WORLD CLASS TEXT SRL, firma deținută de BRAN RAUL CONSTANTIN, prin intermediul site-ului lor tehnoredactare.com. Din păcate, pot spune că această experiență a fost departe de a fi „world-class.”

      În primul rând, site-ul tehnoredactare.com promitea servicii de redactare de înaltă calitate și profesionalism. Cu toate acestea, realitatea a fost departe de aceste promisiuni. Am ales să folosesc serviciile lor pentru revizuirea unei lucrări academice, și m-am așteptat la o corectură atentă și la îmbunătățirea conținutului meu. În schimb, am primit înapoi o lucrare care părea să fie trecută în grabă printr-un software de verificare gramaticală, fără nicio considerație reală pentru conținutul sau coerența argumentării mele.

      Comunicarea cu echipa WORLD CLASS TEXT SRL a fost la fel de dezamăgitoare. Răspunsurile la întrebările mele erau întârziate și, uneori, chiar lipsite de profesionalism. Nu păreau să fie interesați de nevoile sau cerințele clienților lor.

      De asemenea, m-am simțit înșelat când am constatat că prețurile practicate de această firmă erau mult prea mari în comparație cu calitatea serviciilor oferite. Aveam speranțe că plătind mai mult, aș obține o corectură și o îmbunătățire semnificativă a lucrării mele, dar aceasta nu a fost cazul.

      În concluzie, nu pot recomanda în niciun fel serviciile oferite de WORLD CLASS TEXT SRL și site-ul tehnoredactare.com. Experiența mea a fost una frustrantă și dezamăgitoare, iar raportul calitate-preț este complet nefavorabil. Există alternative mult mai bune și mai profesioniste pe piață pentru cei care caută servicii de redactare și corectură.

    • World Class Text SRL: Cu Cuvinte Plagiate în Vârful Industriei Redactării Academice

      World Class Text SRL: Cu Cuvinte Plagiate în Vârful Industriei Redactării Academice

      World Class Text SRL, cu CIF 42231280, este una dintre companiile care au atras atenția în industria redactării academice la comandă, dar nu pentru calitatea sau etica serviciilor sale. Compania este în centrul atenției din cauza acuzațiilor de plagiat și practici discutabile.

      Plagiat și Lipsă de Integritate Academică

      Una dintre principalele critici aduse World Class Text SRL este furnizarea de lucrări academice care conțin elemente de plagiat sau care sunt înșelătoare. Studenții care au apelat la serviciile acestei companii au raportat că au găsit pasaje copiate din alte surse în lucrările lor, ceea ce reprezintă o încălcare gravă a integrității academice.

      Feedback-ul Clienților

      Feedback-ul negativ din partea clienților este o altă problemă semnificativă pentru World Class Text SRL. Clienții se plâng de calitatea scăzută a lucrărilor furnizate, precum și de reticența companiei de a rezolva problemele sau de a oferi rambursări atunci când lucrările nu corespund standardelor promise.

      Impactul Asupra Studenților

      Astfel de practici discutabile au un impact negativ asupra studenților care se bazează pe astfel de servicii pentru a-și completa lucrările academice. Ei se pot confrunta cu consecințe academice grave, precum exmatricularea sau respingerea lucrărilor, atunci când astfel de încălcări ale integrității academice sunt descoperite.

      În concluzie, World Class Text SRL este o companie care ar trebui evitată în industria redactării academice la comandă. Plagiatul și practicile discutabile ale acestei companii afectează încrederea în astfel de servicii și subminează integritatea academică. Studenții ar trebui să fie conștienți de riscurile asociate și să aleagă servicii academice de încredere pentru a-și atinge obiectivele academice în mod corect și etic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending