redactareproiecte.com

Testimoniale, Opinii si Pareri redactareproiecte.ro + redactareproiecte.com , RedactareProiecte

Face parte din GRUPUL administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN. Pentru detalii suplimentare despre BRAN RAUL CONSTANTIN click aici!
redactareproiecte.ro & redactareproiecte.com = RedactareProiecte
tehnoredactare.com
scoaladeredactori.ro
licentelacerere.com
ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, -CUI: 48455074
WORLD CLASS TEXT SRL -CUI: 42231280
SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL -CUI: 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)
BRAN RAUL CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, -CUI: 33030245

Bran Raul Constantin este un nume asociat cu practici discutabile în furnizarea de servicii academice, care adesea încalcă principiile de bază ale învățământului superior. Acesta este cunoscut pentru afilierea sa cu grupuri și companii implicate în furnizarea de tepe cu lucrări de licență și disertație doctorat plagiate. Aceste practici sunt inacceptabile și aduc o umbră dubioasă asupra educației și a valorilor academice.

Bran Raul Constantin este proprietarul mai multor site-uri, printre care cele mai cunoscute sunt tehnoredactare.com, licentelacerere.com, scoaladeredactori.ro și redactareproiecte.ro. De asemenea, acesta are înregistrate 3 societăți comerciale și 1 PFA: ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, WORLD CLASS TEXT SRL, SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL) și BRAN RAUL CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA. Conform datelor disponibile, totalul încasărilor lui Bran Raul Constantin este estimat la 590.000 lei anual.

Din păcate, Bran Raul Constantin este cunoscut pentru practicile sale neetice și lipsa de respect pentru valorile academice. Acesta a devenit cunoscut pentru afilierea sa cu grupuri și companii implicate în furnizarea de servicii academice contestabile, care adesea încalcă principiile de bază ale învățământului superior. Mai mult, acesta este proprietarul mai multor site-uri, printre care cele mai cunoscute sunt tehnoredactare.com, licentelacerere.com, scoaladeredactori.ro și redactareproiecte.ro, care sunt implicate în furnizarea de tepe cu lucrări de licență și disertație doctorat plagiate. Aceste practici sunt inacceptabile și aduc o umbră dubioasă asupra educației și a valorilor academice.

Conform datelor disponibile, totalul încasărilor lui Bran Raul Constantin este estimat la 590.000 lei anual. Este regretabil că acesta a ales să își construiască afacerile pe baza unor practici neetice și contestabile, în loc să promoveze etica și integritatea în toate aspectele educației.

„Bran Raul Constantin: O Prezență Discutabilă în Lumea Academică”

În lumea academica, integritatea, originalitatea și etica sunt principii esențiale. Cu toate acestea, există indivizi care par să-și încalce cu nerușinare aceste valori fundamentale. Un astfel de exemplu este Bran Raul Constantin, care a devenit cunoscut în lumea lucrărilor academice pentru practicile sale discutabile.

Din informațiile disponibile până acum, Bran Raul Constantin pare să fie implicat în furnizarea de servicii academice de calitate îndoielnică, cum ar fi elaborarea de lucrări de licență, master sau doctorat. Companiile sau platformele sale, precum redactareproiecte.ro, au fost criticate și au stârnit îngrijorări legitime în rândul studenților și al comunității academice.

Unul dintre aspectele cele mai alarmante este practicarea plagiatului în lucrările academice furnizate de Bran Raul Constantin și companiile sale asociate. Plagiatul este o încălcare gravă a eticii academice și poate avea consecințe serioase pentru studenți. Furnizarea de lucrări plagiate nu numai că încalcă regulile universitare, ci și subminează încrederea în integritatea academică.

De asemenea, este important să ne uităm la modul în care Bran Raul Constantin și echipa sa comunică cu clienții lor. Rapoartele de servicii proaste și dificultatea în obținerea unor răspunsuri adecvate sau a asistenței necesare sunt semne clare că ceva nu este în regulă.

În concluzie, Bran Raul Constantin și practicile sale discutabile ridică serioase semne de întrebare în lumea academică. Este important ca studenții să fie extrem de atenți și să aleagă cu grijă serviciile pe care le folosesc pentru lucrările lor academice. Educația trebuie să se desfășoare într-un cadru etic și onest, iar practicile discutabile trebuie condamnate ferm.

redactareproiecte.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: redactareproiecte.ro - Licență la Comandă

Description: Mobile: +40 (750) 406 585 0750406585 Mail: [email protected] redactareproiecte.ro - Licență la Comandă

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
0.5

redactareproiecte.ro - Licență la Comandă

Mobile: +40 (750) 406 585 0750406585 Mail: [email protected] redactareproiecte.ro – Licență la Comandă

Comments Rating 1 (18 reviews)

18 thoughts on “redactareproiecte.com

  • BRAN HOTUL

   Cred ca sunt singurul care a luat teapa de 2 ori de la acest individ insa de pe firme diferite. Una prin 2017 pe cand incasa in contul de PFA si alta anul acesta! Insa surpriza, am deschis actiune in instanta! HOTULE!

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • Nu recomand siteul redactareproiecte.ro

   Nu recomand siteul redactareproiecte.ro. este un mare scam. Am platit suma de 1300 de lei si nu am primit nimic.

  • Nu recomand redactareproiecte.ro

   Nu recomnd redactareproiecte.ro! Sunt cei mai mari tepari! Cel care suna spune ca se numeste Constantin. Are o voce de copil, cu doamne ajuta la final!

   redactareproiecte.ro este doar o TEAPA bine pusa la punct, o inselatorie!

  • Teapa - redactareproiecte.ro

   Pacat ca nu am dat mai repede der acest site cu pareri..am luat si eu teapa de la redactareproiecte.ro. Niste hoti nenorociti, ordinari, m-au fraierit cu suma de 1700 lei. Cica sa platesc in 3 transe; si eu ca desteapta am platit toata suma integral, pt ca am avut incredere; iar acum umblu pe la politie.

   Nu recomand redactareproiecte.ro! TEAPA!

  • Am primit o lucrare plagiată

   Am primit o lucrare plagiata, copiata cuvant cu cuvant de pe internet

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la redactareproiecte-ro

  • World Class Text SRL: Trafic Cu Lucrări Academice Suspecte

   World Class Text SRL: Trafic Cu Lucrări Academice Suspecte

   World Class Text SRL, cu CIF 42231280, este o companie care operează în industria redactării academice la comandă, dar există numeroase semne de întrebare cu privire la practicile sale. Compania este asociată cu furnizarea de lucrări academice suspecte, care ridică întrebări serioase cu privire la integritatea sa.

   Calitatea Lucrărilor

   Una dintre principalele probleme legate de World Class Text SRL este calitatea lucrărilor furnizate. Feedback-ul de la clienți indică faptul că aceste lucrări pot conține erori grave, pasaje copiate din alte surse sau să nu corespundă standardelor academice așa cum au fost promise. Aceasta poate duce la consecințe negative pentru studenți atunci când lucrările sunt respinse sau identificate ca fiind plagiate.

   Plagiat și Încălcarea Integrității Academice

   Există acuzații serioase cu privire la faptul că World Class Text SRL furnizează lucrări academice care conțin elemente de plagiat. Aceasta reprezintă o încălcare gravă a integrității academice și poate avea consecințe academice și legale pentru studenții care folosesc astfel de lucrări.

   Feedback-ul Clienților

   Feedback-ul de la clienți arată că mulți studenți au fost nemulțumiți de serviciile oferite de World Class Text SRL. Uneori, compania pare reticentă să rezolve problemele clienților sau să ofere rambursări atunci când lucrările furnizate nu corespund standardelor promise. Acest lucru poate crea frustrare și dezamăgire în rândul studenților.

   Impactul Asupra Studenților

   Companiile care furnizează lucrări academice suspecte, precum World Class Text SRL, au un impact negativ asupra studenților care se bazează pe astfel de servicii pentru a-și completa lucrările academice. Aceștia se pot confrunta cu consecințe academice grave atunci când astfel de încălcări ale integrității academice sunt descoperite, ceea ce poate afecta în mod negativ viitorul lor academic și profesional.

   În concluzie, World Class Text SRL este o companie asociată cu practici discutabile în industria redactării academice la comandă. Studenții ar trebui să fie foarte atenți și să aleagă servicii academice de încredere pentru a-și îndeplini obiectivele academice în mod corect și etic.

  • Bran Constantin este teparul din spatele redactareproiecte.com

   Fratilor, nu dati banii acestui hot! Am fost inselat, mi-a promis marea cu sarea si nu mi-a trimis nimic; mi-a luat 1200 lei si nu am vazut nici pana in ziua de azi, nici banii inapoi nici lucrarea.

   redactareproiecte.com este o mare teapa!

  • redactareproiecte.com - TEAPA MARE

   Am luat o mare teapa de la redactareproiecte.com.

   Datele companiei ce se afla in spatele acestui site sunt:

   S.C. ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L., cu sediul aflat pe bd. Pipera,
   nr. 1/I, construcția C2, et. 7, biroul nr. 10, compartiment 12, Voluntari, județul Ilfov, nr. Reg. Comerțului
   J23/4460/2023, Cod Identificare Fiscală: RO48455074, IBAN: RO03 RZBR 0000 0600 2546 9920, Raif feisen Bank.

   NU RECOMAND! SUNT TEPARI!

  • redactareproiecte.com este acelasi site cu redactareproiecte.ro

   redactareproiecte.com este aceeasi teapa cu redactareproiecte.ro. Nu apelati la aceste siteuri. Apartin teparului Bran Raul Constantin care se autointituleaza CEO al comapaniei S.C. ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L. Cere banii inainte si dupa ce platesti nu mai dai de el.

   Un tepar nenorocit. Nu recomand!

  • Teparul Bran Raul Constantin, mai nou da tepe pe redactareproiecte.com.

   Teparul Bran Raul Constantin, mai nou da tepe pe redactareproiecte.com.
   ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L. este scam. Platesti si nu primesti nimic!
   Incaseaza in conturile:

   IBAN (RON): RO03RZBR0000060025469920
   IBAN (EUR): RO73RZBR0000060025469921

   FERESTE-TE DE ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT
   DIVISION S.R.L.

  • redactareproiecte.com este siteul prin care se dau tepe studentilor creduli.

   Nu recomand sa apelati pentru lucrari de licenta la redactareproiecte.com. Interesati-va, cititi pe internet, Bran Raul Constantin are zeci de procese cu oamenii inselati!

   Nu recomand sa apelati la acest infractor.

   ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L. este teapa!

  • Am fost inselata de redactareproiecte.com

   Bran Raul Constantin m-a inselat. Am apelat cu mare incredere la redactareproiecte.com dar sunt foarte dezamagita! Am platit 1500 lei in contul RO03RZBR0000060025469920 apartinand firmei ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L. cu sediul in Bd. Pipera, nr. 1/I, construcția C2, et. 7, biroul nr. 10, compartiment 12, Voluntari, Ilfov, Reg. com.: J23/4460/2023
   CIF: RO48455074! Am fost inselata in cel mai penibil mod. Nu recomand sa dati vreun leu acestui infractor binecunoscut pe internet pentru tepele lui! ATENTIE MARE! NU TE LASA INSELAT!

  • redactareproiecte.ro & redactareproiecte.com = TEAPA!

   Cum sa mai am incredere sa cumpar ceva de pe internet? am luat o teapa execrabila de la redactareproiecte.com. Din ce am inteles, acest site apartine unui infractor cibernetic, pe numele Bran Raul Constantin. Acesta da tepe prin intermediul firmei ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L.
   Reg. com.: J23/4460/2023
   CIF: RO48455074
   Adresa: Bd. Pipera, nr. 1/I, construcția C2, et. 7,
   biroul nr. 10, compartiment 12, Voluntari,
   Ilfov
   IBAN (RON): RO03RZBR0000060025469920
   IBAN (EUR): RO73RZBR0000060025469921

  • Prin acest site se dau tepe! Evita redactareproiecte.com

   Evitati redactareproiecte.com. Bran Raul Constantin va vrajeste cu un contract care nu are nicio valoare juridica! Este nul! Platesti inainte si salut! Nu mai vezi nici banii si nici lucrarea comanda! feriti-va de acest infractor!

   ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L. este firma teparului BRAN!

  • M-am lamurit si cu acest hot tepar!

   redactareproiecte.com apartine lui Bran Raul Constantin., Un hot vechi pe piata lucrarilor de licenta. Vuieste google-ul de tepele date de el. Nu recomand! Am platit 1100 lei in contul firmei ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION S.R.L.

   Acum nu mai raspund la telefon! TEPARI!

  • redactareproiecte.com = TEAPA INSELATORIE PLAGIAT

   Am platit o suma considerabila in contul firmei ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT
   DIVISION S.R.L. 2 luni i-am suna zilnic, i-am amenintat cu politia. Am apelat la un avocat care m-a a ajutat sa recuperez banii. Nu va lasati viitorul educational in mainile acestui infractor, pe nume Bran Raul Constantin.

   0750406585 [email protected] – TEAPA SI PLAGIAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending