licentadisertatie.ro

Testimoniale, Opinii si Pareri licentadisertatie.ro

licentadisertatie.ro Administrator Florea Adrian Stefan, Florea Adrian Stefan PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 44120840, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F40/1012/2021, cu sediul în Șoseaua Pantelimon, nr. 126, Sector 2.

Sos Pantelimon,nr. 126,bloc 207,scara A,et. 5,ap. 21,sector 2
Domeniul licentadisertatie.ro este inregistrat inca din anul 2020-04-20.
Adresa oficiala de pe care raspunde acest domn este: [email protected]
Florea Adrian Ștefan solicită ca la detaliile plății să fie trecut: ”servicii dactilografiere document”, ceea ce nu are nicio legătură cu ceea ce face acest domn în realitate. Deasemenea, Florea Adrian Ștefan refuză să emită factură fiscală.

licentadisertatie.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: licentadisertatie.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Description: 0747.344.647 0747344647 Ai nevoie de o licenta? [email protected]

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.3

licentadisertatie.ro

0747.344.647 0747344647 Ai nevoie de o licenta? [email protected]

Comments Rating 1 (6 reviews)

11 thoughts on “licentadisertatie.ro

  • licentadisertatie.ro = teapa! foarte prietenosi la telefon pana le platesti! Dupa, pa si la gara! Nu mai dai de ei si pe deasupra te mai si ameninta/santajeaza! Sa trag pamant pe voi!

  • Nu colaborați cu aceasta firma tutors.ro!
   Toate firmele de pe internet sunt mare teapa !
   Aveți grija de bănuții voștri ?

  • licentadisertatie.ro teapa!

  • Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro

   Niște țepari ordinari.După ce îți iau banii îți spun ca lucrarea nu poate fi prezentată profesorului.Dar știu sa încaseze banii.
   Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro

  • Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro
   Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro
   Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro
   Nu recomand sub nici o forma licentadisertatie.ro

  • licentadisertatie.ro

   Am platit foarte multi bani degeaba caci am primit o lucrare de licenta 84% plagiata.
   Multumesc celor de la licentadisertatie.ro , ca am pierdut un an la facultate si o gramada de bani platiti pe plagiat.

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • Lucrare plagiata

   Am primit o lucrare care se gaseste pe scribd. La fel si prietena mea.

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la licentadisertatie-ro

  • Avertizarea cu Privire la Frauda în Redactarea Lucrărilor de Licență

   „Integritatea Academică în Era Tehnologică: Avertizarea cu Privire la Frauda în Redactarea Lucrărilor de Licență”

   În mediul academic modern, tehnologia a adus numeroase beneficii, dar a adus și cu sine noi provocări. Una dintre aceste provocări este creșterea practicilor frauduloase în redactarea lucrărilor de licență și disertație. Această problemă preocupantă necesită atenție și acțiune promptă pentru a proteja integritatea academică și a educa tinerii în spiritul corectitudinii și eticii.

   În România, precum și în alte țări, există o piață neagră a lucrărilor academice care s-a dezvoltat rapid, oferind studenților tentația de a cumpăra lucrări redactate în loc să le elaboreze singuri. Avertismentele legate de practicile necinstite ale unor companii și site-uri care promit redactarea de lucrări de calitate și livrare promptă sunt tot mai frecvente.

   Printre aceste companii, un nume care iese în evidență este „Florea Adrian Stefan PFA, CIF 44120840,” care operează site-ul licentadisertatie.ro. Clienții care au recurs la această platformă s-au confruntat cu diverse probleme, de la lucrări de calitate scăzută, plagiat, până la înșelăciune financiară.

   Un alt exemplu este asocierea dintre „Florea Adrian Stefan PFA, CIF 44120840” și alte entități în domeniul redactării academice. Aceste entități au fost semnalate pentru practicile lor discutabile și pentru că au dezamăgit clienții care au avut încredere în serviciile lor.

   Este important să ne întrebăm ce efecte au aceste practici asupra educației și asupra valorilor academice. Fraudarea și plagiatul nu numai că diminuează calitatea educației, dar subminează încrederea într-un sistem academic corect și echitabil. Studenții care se bazează pe astfel de servicii riscă să piardă oportunități de învățare esențiale și să rămână cu un handicap în fața concurenței.

   În fața acestor provocări, soluția este promovarea integrității academice și informarea studenților cu privire la riscurile și consecințele practicilor frauduloase. Există resurse online și servicii academice oneste care pot ajuta studenții să își dezvolte abilitățile de cercetare și redactare într-un mod etic și legal.

   Lupta împotriva fraudei academice trebuie să fie o responsabilitate comună a universităților, a autorităților academice și a studenților. Este esențial să se promoveze etica și integritatea academică pentru a asigura că educația rămâne un proces autentic și valoros.

   În concluzie, integritatea academică este o valoare esențială pe care trebuie să o protejăm cu înverșunare în era tehnologică. Trebuie să educăm și să îndrumăm tinerii să aleagă calea corectă, să evite frauda academică și să-și dezvolte competențele într-un mod etic și legal. Aceasta este cheia pentru un sistem academic sănătos și pentru un viitor mai luminos. Atragerea atenției asupra acestor cazuri și furnizarea de informații despre astfel de site-uri și indivizi poate ajuta la protejarea viitorului academic al tinerilor și la menținerea integrității academice.

  • FLOREA ADRIAN STEFAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

   În lumina discuțiilor anterioare, trebuie să aducem în atenție un alt nume care a fost asociat cu practicile necinstite în redactarea lucrărilor academice: Florea Adrian Stefan, PFA, CIF 44120840. Acest individ operează sub numele de FLOREA ADRIAN STEFAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ și administrează site-ul licentadisertatie.ro. În acest caz, trebuie să fim la fel de vigilenți și să conștientizăm riscurile pe care le presupune colaborarea cu astfel de persoane sau platforme.

   Florea Adrian Stefan PFA, CIF 44120840, este cunoscut pentru practicile sale necinstite și pentru modul în care încearcă să obțină încrederea studenților pentru a-i înșela financiar. Unul dintre metodele sale este să trimită rapoarte de plagiat false, folosind spații invizibile sau caractere non-latine în text pentru a crea iluzia unui conținut original. Apoi, după ce primește banii în cont, recurge la amenințări și șantaje pentru a-și forța victimele să plătească mai mult sau pentru a le amenința că îi va denunța profesorilor coordonatori.

   Este important să subliniem că astfel de practici sunt ilegale și dăunătoare. În cazul studenților care au fost victime ale acestor escroci, rapoartele de amenințări și șantaj sunt la ordinea zilei. Este o situație îngrijorătoare în care tinerii sunt presați și forțați să plătească pentru lucrări de calitate scăzută sau plagiata, sub amenințarea dezvăluirii lor către instituțiile academice.

   Pentru a combate aceste practici inacceptabile, este crucial să ne informăm și să atragem atenția asupra acestor cazuri. Suntem cu toții responsabili de menținerea integrității academice și de protejarea viitorului academic al tinerilor. Avertizându-i cu privire la riscurile asociate colaborării cu astfel de indivizi sau platforme, putem contribui la crearea unui mediu academic mai corect și mai etic. Este timpul să punem capăt acestor practici ilegale și să protejăm valorile educației și integritatea academică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending