Ramona Voinescu – BCEEnterprise

Ramona Voinescu – BCEEnterprise

Ramona Voinescu” administreaza website-ul licentedisertatii.ro


Incaseaza toti banii “la negru” in cont de persoana fizca.
emite “facturi” sub numele “BCEEnterprise”
IBAN: RO66BTRLRONCRT0459602802 Titular: “Ramona Voinescu”
IBAN RO97INGB0000999909199809 , titular “BCEEnterprise”

Pentru a rezuma, citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă este esențială pentru a lua o decizie informata și responsabilă în alegerea unei companii de încredere. În lumea competitivă a serviciilor de scriere, obținerea unei lucrări de licență sau disertație de cea mai bună calitate, unică și originală, fără plagiat, la un preț rezonabil, este crucială pentru succesul academic și profesional. Cu ajutorul recenziilor, puteți distinge cu ușurință companiile serioase și autentice de cele care nu se ridică la standardele etice și academice necesare. Investiția în alegerea corectă a unei companii de redactare poate avea un impact semnificativ asupra viitorului dvs. academic și profesional, așadar, luați-vă timp să investigați și să alegeți cu înțelepciune.

licentedisertatii.ro desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat este o problemă gravă în mediul academic și educațional. Firmele implicate în această activitate desfășoară astfel de operațiuni ilegale și neprofesionale, adesea ducând la consecințe negative pentru clienți. Iată câteva aspecte despre aceste firme și tepele pe care le dau clienților:

 1. Plagiatul și Lipsa de Integritate Academică: Firmele care comercializează ilegal lucrări academice adesea recurg la plagiat sau producția de lucrări fără nicio valoare academică reală. Aceste practici nu doar încalcă regulile academice, dar subminează integritatea academică și demnitatea studenților.
 2. Calitatea Slabă a Lucrărilor: De multe ori, lucrările furnizate de aceste firme sunt de calitate scăzută. Ele pot conține erori gramaticale, informații incorecte sau chiar să nu abordeze corect subiectul. Clienții primesc, astfel, lucrări care nu sunt de calitate și care le pot afecta notele și cariera academică.
 3. Escrocheria Financiară: Firmele de acest tip pot cere sume semnificative de bani pentru serviciile lor, fără a oferi garanții reale cu privire la calitatea lucrărilor livrate. Astfel, clienții sunt adesea înșelați financiar, plătind sume mari pentru lucrări substandard sau chiar pentru lucrări pe care nu le primesc deloc.
 4. Consecințe Academice și Legale: Utilizarea lucrărilor academice achiziționate ilegal poate avea consecințe grave. Studenții pot fi sancționați academic sau pot suporta consecințe legale, cum ar fi acuzații de fraudă academică sau plagiat. Aceste acuzații pot afecta negativ viitorul academic și profesional al persoanelor implicate.
 5. Subminarea Educației: Firmele care comercializează ilegal lucrări academice subminează încrederea în educația superioară și în sistemul academic. Ele încurajează nesinceritatea academică și scad valoarea autentică a calificărilor obținute în mod corect.
 6. Promovarea Integrității Academice: Este esențial să se promoveze integritatea academică și să se evite astfel de practici ilegale. Studenții și cadrele academice ar trebui să fie conștienți de riscurile asociate utilizării lucrărilor academice achiziționate ilegal și să încurajeze respectarea standardelor academice corecte.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat sunt implicate în practici dăunătoare pentru educație și pentru studenți. Este important ca toți cei implicați în mediul academic să lucreze împreună pentru a preveni astfel de activități ilegale și pentru a promova integritatea academică.

Ramona Voinescu - BCEEnterprise
 • Ramona Voinescu - BCEEnterprise
1.3

Ramona Voinescu - BCEEnterprise

Ramona Voinescu – BCEEnterprise

Comments Rating 1 (2 reviews)

2 thoughts on “Ramona Voinescu – BCEEnterprise

  • “Ramona Voinescu” administreaza website-ul licentedisertatii.ro - NU RECOMAND

   Ramona Voinescu – BCEEnterprise
   Ramona Voinescu – BCEEnterprise

   “Ramona Voinescu” administreaza website-ul licentedisertatii.ro – NU RECOMAND

   Incaseaza toti banii “la negru” in cont de persoana fizca.
   emite “facturi” sub numele “BCEEnterprise”
   IBAN: RO66BTRLRONCRT0459602802 Titular: “Ramona Voinescu”
   IBAN RO97INGB0000999909199809 , titular “BCEEnterprise”,

  • Nu recomand Ramona Voinescu – BCEEnterprise

   Nu recomand Ramona Voinescu – BCEEnterprise cea care incaseaza pentru licentedisertatii.ro.

   licentedisertatii.ro este un site prin intermediul caruia se dau tepe

   Ti-au luat banii si apoi nu ii mai poti recupera decat daca faci reclamatie la politie.

   Eu asa am procedat si mi-am recuperat banii.

   Deci, daca aveti probleme cu acest site, faceti reclamatie direct la politie, nu mai stati pe ganduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending