REAL WRITTING SRL, CIF 40208915

REAL WRITTING SRL, CIF 40208915

proiectedelicenta.ro

VASILACHE CONSTANTIN si VASILACHE ELENA
REAL WRITTING SRL, CIF 40208915
VASILACHE CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
proiectedelicenta.ro

Detalii suplimentare AICI

„Proiectedelicenta.ro și Real Writing SRL: Practici Suspecte în Sprijinul Academic”

În căutarea sprijinului academic pentru lucrările lor, mulți studenți aleg să apeleze la diverse platforme și companii. Cu toate acestea, există situații în care aceste servicii pot să ridice semne de întrebare cu privire la integritatea și etica academice. Un astfel de exemplu este grupul administrat de Vasilache Constantin și Vasilache Elena, care includ platforma proiectedelicenta.ro și compania Real Writing SRL.

Aceste entități oferă servicii de redactare și consultanță pentru lucrările de licență și master, însă există preocupări serioase cu privire la calitatea și originalitatea lucrărilor furnizate. Au fost raportate cazuri în care lucrările livrate au fost acuzate de plagiatură și de calitate slabă, punând în pericol diplomele și credibilitatea academică a studenților.

De asemenea, comunicarea și transparența cu acest grup au fost în multe cazuri deficitare. Studenții au întâmpinat dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa lor.

Este important ca studenții să fie conștienți de astfel de practici discutabile și să aleagă să-și câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, iar alegerea cu grijă a serviciilor academice poate contribui la menținerea integrității academice și la dezvoltarea noastră ca profesioniști responsabili.

Clasă CAEN:5819 – Alte activități de editare

Societatea REAL WRITTING – S.R.L.

ROMÂNIA
MINISTERUL JUSTIŢIEI
OFICIUL NAŢIONAL AL REGISTRULUI COMERŢULUI
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL IAŞI

EXTRAS AL REZOLUŢIEI NR. 25010/23.11.2018

Persoana desemnată conform O.U.G. nr. 116/2009, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, prin Decizia nr. 477 din data de 26.06.2017

a Directorului General al ONRC – Mihaela

Bejenariu

În baza cererii nr. 94038 din data de 22.11.2018 şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii:

– denumire şi formă juridică: REAL WRITTING – S.R.L.;

– cod unic de înregistrare: 40208915;

– identificator unic la nivel european (EUID): ROONRC.J22/3203/2018;

– număr de ordine în registrul comerţului: J22/3203/2018;

– sediul social: municipiul Iaşi, str. Pantelimon Halipa nr. 20, camera nr. 5, bl. H8, sc. A, et. 2, ap. 11, judeţul Iaşi;

– domeniul principal de activitate: grupa CAEN: 581 – activităţi de editare a cărţilor, ziarelor, revistelor şi alte activităţi de editare;

– activitate principală: 5819 – alte activităţi de editare;

– – capital social: 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare;

– fondator: Vasilache Constantin, cu domiciliul în satul Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos, judeţul Vaslui;

– administrator: Vasilache Constantin, puteri conferite: depline, cu domiciliul în satul Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos, judeţul Vaslui;

– durata de funcţionare: nedeterminată.

Dispune publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a prezentului extras.

VASILACHE CONSTANTIN si VASILACHE ELENA, REAL WRITTING SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

Comercializarea ilegală a lucrărilor de licență, disertație și doctorat, precum și practicarea înșelătoriilor în această industrie, este o problemă gravă în domeniul academic. Aici sunt câteva aspecte importante de luat în considerare cu privire la firmele care se angajează în astfel de practici și riscurile pe care le presupun pentru clienți:

 1. Comercializarea Ilegală: Multe firme și site-uri web oferă servicii de „asistență academică”, dar unele dintre acestea sunt implicate în comercializarea ilegală a lucrărilor academice. Acestea pot include teze de licență, disertații și chiar lucrări de doctorat. Aceste practici încalcă regulamentele academice și pot avea consecințe grave pentru studenți.
 2. Plagiatul: Lucrările furnizate de astfel de firme sunt adesea plagiate sau conțin porțiuni semnificative de plagiat. Acest lucru poate duce la respingerea lucrărilor și chiar la excluderea din instituția academică. Studenții care folosesc astfel de lucrări riscă să-și compromită reputația academică.
 3. Costuri Ridicate: Serviciile oferite de aceste firme nu sunt ieftine, iar clienții sunt adesea taxați cu sume semnificative de bani pentru lucrări academice. Cu toate acestea, rezultatele pot fi dezamăgitoare și pot duce la pierderea banilor.
 4. Riscul de Expunere: Utilizarea unor astfel de servicii poate implica un risc semnificativ de expunere. Instituțiile academice utilizează software-uri și tehnologii pentru detectarea plagiatului și pot descoperi rapid dacă o lucrare a fost cumpărată sau nu.
 5. Consecințe Legale: Comercializarea ilegală a lucrărilor academice este adesea însoțită de riscul consecințelor legale. Instituțiile academice pot lua măsuri legale împotriva studenților implicați în astfel de practici, iar aceștia pot fi supuși acțiunilor în justiție.

În concluzie, firmele care comercializează ilegal lucrări de licență, disertație și doctorat sunt implicate în practici neetice care pun în pericol integritatea academică și reputația studenților. Clienții trebuie să fie conștienți de riscurile pe care le implică utilizarea acestor servicii și să opteze întotdeauna pentru abordări oneste și etice în ceea ce privește munca lor academică. Academicul și profesionalismul nu ar trebui să fie compromise în schimbul unor rezultate academice autentice și satisfăcătoare.

REAL WRITTING SRL, CIF 40208915
 • REAL WRITTING SRL, CIF 40208915
1.3

REAL WRITTING SRL, CIF 40208915

REAL WRITTING SRL, CIF 40208915

Comments Rating 1 (1 review)

One thought on “%1$s”

  • TEAPAAA!! PLAGIAT!!! REAL WRITTING SRL, CIF 40208915

   REAL WRITTING SRL, CIF 40208915 – TEAPA
   REAL WRITTING SRL, CIF 40208915 – TEAPA

   proiectedelicenta.ro

   VASILACHE CONSTANTIN si VASILACHE ELENA
   REAL WRITTING SRL, CIF 40208915
   VASILACHE CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
   proiectedelicenta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending