PROXIMA VENTURIS SRL

PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141

PROXIMA VENTURIS SRL face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin

Societatea PROXIMA VENTURIS SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: O Alarmă cu Privire la Practicile Dubioase în Educație”

În lumea educației superioare, în căutarea sprijinului academic, fie că este vorba de redactarea unei lucrări de licență sau a unui proiect de cercetare, este o necesitate pentru mulți studenți. Cu toate acestea, există grupuri și indivizi care profită de această nevoie, oferind servicii cu practici discutabile și controversate. Un astfel de grup este cel administrat de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin.

Cu privire la practicile acestui grup, nu pot să nu mă întrebăm dacă obiectivul lor principal este de a ajuta cu adevărat studenții sau de a obține cât mai mulți bani posibili. Site-urile lor, precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, au devenit cunoscute pentru promisiunile lor mari și pentru prețurile pe măsură, dar experiența clienților arată cu totul altceva.

Mulți studenți s-au plâns că au primit lucrări de calitate scăzută, pline de plagiatură sau că au fost supuși unor tactici agresive de vânzare suplimentară. Mai mult decât atât, au fost acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate, care pot pune în pericol diplomele și carierele academice ale studenților.

O altă problemă gravă este absența transparenței în comunicarea cu clienții. Este dificil să obții răspunsuri clare și detaliate de la acest grup și să înțelegi exact ce plătești și ce primești în schimb.

Într-o lume în care educația trebuie să se bazeze pe onestitate, integritate și cercetare, grupurile și indivizii care practică astfel de practici discutabile trebuie să fie aduși în atenție și să fie criticați deschis. Studenții ar trebui să fie atenți la alegerile lor și să căute servicii academice etice și credibile, care să le ajute cu adevărat în dezvoltarea lor academică și profesională. Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu ar trebui să fie privit cu scepticism și evitat în mod activ pentru a proteja integritatea educației noastre.

Citirea recenziilor companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă reprezintă un pas esențial în asigurarea succesului academic și profesional. Într-o lume în care sute de companii oferă servicii de redactare, găsirea unei companii autentice și de încredere este crucială.

Aceste companii concurează asiduu pentru a atrage clienți și pentru a-și promova serviciile. Totuși, satisfacția clienților depinde în întregime de integritatea și profesionalismul acestor companii. Alegerea unei companii autentice și serioase poate garanta o lucrare de cea mai înaltă calitate, unică și originală, fără plagiat, la un preț rezonabil. În schimb, alegerea unei companii necinstite poate avea consecințe dezastruoase asupra rezultatelor academice și a reputației academice a studentului.

Abordarea noastră în ceea ce privește recenziile serviciilor de redactare este metodică și riguroasă. Experții noștri efectuează cumpărături misterioase, plasând comenzi la diverse companii de redactare la comandă și analizează fiecare aspect al experienței clienților. Evaluăm cât de ușor este procesul de comandă și cum răspunde asistența pentru clienți la întrebările și solicitările noastre.

Mai mult, lucrările achiziționate sunt supuse unei evaluări detaliate, conform acelorași standarde și criterii utilizate în mediul academic. Acest demers asigură că lucrările sunt autentice și de înaltă calitate academică.

Înainte de a alege o companie de redactare la comandă, este esențial ca fiecare client să citească recenzii online pentru a obține o înțelegere clară a reputației companiei respective. Această abordare ajută la realizarea unei alegeri informate și la selectarea companiei care se potrivește cel mai bine nevoilor academice și profesionale ale fiecărui student. Cu atenție la detalii și prudență în selecție, fiecare student poate asigura că lucrarea sa va fi unică, autentică, neplagiată și de înaltă calitate, contribuind astfel la succesul său în mediul academic și profesional.

desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

PROXIMA VENTURIS SRL
 • PROXIMA VENTURIS SRL
0.9

PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141

PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “PROXIMA VENTURIS SRL

  • Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

   Lucrare de licenta luata copy&paste de pe scribd si vanduta pe bani buni!

  • PROXIMA VENTURIS SRL doar o alta teapa!

   PROXIMA VENTURIS SRL este o teapa!

   Nu recomand!

  • PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141 mi-a vandut o lucrare plagiata. Nu recomand

   PROXIMA VENTURIS SRL, -CUI: 43983141 mi-a vandut o lucrare plagiata. Nu recomand

  • PROXIMA VENTURIS SRL este teapa. Vinde lucrari pe care le descarca gratuit de pe scribd

   PROXIMA VENTURIS SRL este teapa. Vinde lucrari pe care le descarca gratuit de pe scribd

   TEAPA

   PLAGIAT

   INSELATORIE

   NU VA LASATI INTIMIDATI DE AMENINTARILE PRIMITE DE LA ACEASTA FIRMA SI MERGETI LA POLITIE!!!

  • Feriti-va de PROXIMA VENTURIS SRL. Sunt tepari!

   Cititi oameni buni recenziile despre acesti infractori!! Nu achitati nimic in contul lor, pana nu cititi pe internet ce fac acesti indivizi! Am platit bani grei pentru o lucrare originala si am primit o lucrare plagiata 100% luata gratuit de pe un alt site!

   Nu vreau sa intru mai mult in detalii, pentru ca se afla o cercetare pe rol, insa, daca ati fost tepuiti de PROXIMA VENTURIS SRL, mergeti direct la politie. Nu stati sa ascultati amenintarile lor, mergeti si cautati-va dreptatea la politie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending