Testimoniale teapa lucrare licenta / disertatie/ doctorat la comanda

În încercarea de a comanda o lucrare de licență, disertație sau doctorat, există riscul de a cădea victimă unor escrocherii sau de a primi lucrări de o calitate slabă. Iată câteva testimoniale care ilustrează aceste situații regretabile:

 1. Ionuț, student de licență: „Am fost în căutarea ușurării de stresul provocat de elaborarea lucrării mele de licență și am găsit un serviciu online care promitea să scrie lucrări la comandă. Am plătit o sumă considerabilă și am primit o lucrare care nu avea legătură cu subiectul meu și era plagiată. Am fost nevoit să rescriu totul și să depun eforturi suplimentare pentru a finaliza proiectul în timp util.”
 2. Maria, studentă de masterat: „Am căutat să comand o disertație online pentru că mă simțeam copleșită de presiune și nu aveam timp suficient. Am plătit pentru o lucrare și am primit ceva care părea scris în grabă, plin de erori gramaticale și cu conținut superficial. A fost o pierdere de bani și de timp, iar amânarea m-a pus într-o situație dificilă.”
 3. Andrei, doctorand: „Am fost tentat să comand o teză de doctorat, deoarece eram presat de termenul limită și mă simțeam copleșit de volumul de muncă. Am găsit un serviciu care promitea o teză de înaltă calitate. Cu toate acestea, când am primit lucrarea, am constatat că era plină de erori și că nu respecta standardele academice. A fost un dezastru.”
 4. Alexandra, profesor universitar: „Ca profesor, am avut cazuri în care studenți au încercat să își comande lucrările de licență sau disertație și au fost victime ale escrocilor. Îi sfătuiesc întotdeauna pe studenții mei să evite astfel de practici și să își asume responsabilitatea pentru propriile lor învățări.”

Aceste testimoniale evidențiază riscurile implicate în comandarea lucrărilor academice la terți și subliniază importanța eticii academice și a integrității personale în procesul de învățare și cercetare. Este crucial să evitați astfel de servicii și să vă dedicați eforturile pentru a vă dezvolta propriile abilități și pentru a crea lucrări autentice și de înaltă calitate în cadrul studiilor voastre academice.

One thought on “%1$s”

  • „Educație sau Înșelăciune? Lupta împotriva Fraudei în Redactarea Lucrărilor Academice”

   În era tehnologică, accesul la informație și resurse educaționale este mai ușor ca niciodată. Cu toate acestea, o latură întunecată a acestui progres este creșterea practicilor frauduloase în redactarea lucrărilor de licență și disertație. Este crucial să conștientizăm astfel de probleme și să luptăm pentru menținerea integrității academice.

   Recent, au fost semnalate îngrijorătoare practici de înșelăciune legate de site-ul licentadisertatie.ro și de Florea Adrian Stefan PFA, CIF 44120840, care se prezintă drept o persoană fizică autorizată pentru astfel de servicii. Deși acești indivizi pretind a oferi servicii de redactare academică, realitatea este diferită.

   Modul lor de operare este unul înșelător. După ce primesc banii pentru lucrările comandate, în loc să livreze calitate și profesionalism, aleg să amenințe și să șantajeze clienții. Utilizează rapoarte de plagiat false, introducând caractere non-latine sau spații invizibile în texte pentru a câștiga încrederea clienților, doar pentru a-i șantaja ulterior.

   Această practică nu este doar înșelătoare, ci și dăunătoare pentru studenți. Cei care au avut ghinionul de a cădea pradă acestor escroci s-au confruntat cu amenințări și șantaje, iar calitatea lucrărilor livrate a fost departe de a fi acceptabilă. Este o situație îngrijorătoare în care studenții sunt ținuți în șah și forțați să plătească pentru lucrări de proastă calitate sau plagiata, sub amenințarea dezvăluirii lor către instituțiile academice.

   Este esențial să conștientizăm că astfel de practici ilegale nu numai că afectează încrederea în învățământul superior, dar și viitorul academic al tinerilor. Lupta împotriva fraudei în redactarea lucrărilor academice trebuie să devină o prioritate.

   Încurajăm studenții și părțile interesate să fie vigilenți și să caute resurse online sau servicii academice oneste pentru a-și dezvolta competențele într-un mod etic și legal. Atragerea atenției asupra acestor cazuri și furnizarea de informații despre astfel de site-uri și indivizi poate ajuta la protejarea viitorului academic al tinerilor și la menținerea integrității academice. Este responsabilitatea noastră să asigurăm că educația rămâne un pilon fundamental al societății noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *