Testimoniale firme lucrare licenta / disertatie/ doctorat la comanda

Este important să subliniem că comandarea lucrărilor de licență, disertație sau doctorat de la firme care oferă astfel de servicii poate avea consecințe grave asupra integrității academice și a viitorului academic sau profesional. Cu toate acestea, iată câteva testimoniale care ilustrează experiențe cu astfel de firme:

  1. Alexandra, studentă de masterat: „În timpul programului meu de masterat, am auzit de firme care ofereau servicii pentru comandarea disertațiilor. Am fost tentată să încerc, dar în cele din urmă am decis să nu o fac. În schimb, am ales să muncesc din greu pentru a finaliza disertația și să respect etica academică. A fost dificil, dar m-am simțit mândră de rezultatul meu.”
  2. Gabriel, doctorand: „Pe parcursul doctoratului meu, am auzit de colegi care au comandat părți din tezele lor de la firme specializate. Am ales să nu urmez această cale și să îmi susțin cercetarea în mod onest. Chiar dacă a fost solicitant, m-am simțit mai bine cu mine însumi știind că munca mea este autentică și corectă din punct de vedere etic.”
  3. Laura, absolventă de licență: „În ultimul an de licență, am fost sub presiune și am auzit de firme care pot scrie lucrări la comandă. Am considerat să comand o parte din lucrarea mea, dar apoi mi-am dat seama că acest lucru nu m-ar ajuta în dezvoltarea mea ca studentă și că nu aș învăța nimic din asta. Am ales să o scriu singură și să învăț din proces.”
  4. Profesor Ana, profesor universitar: „Am descoperit că unii studenți au recurs la firme pentru a-și completa lucrările academice. Ca profesor, trebuie să subliniez consecințele grave ale acestor practici asupra integrității academice. Este important ca studenții să înțeleagă că calea corectă este să muncească din greu și să respecte etica academică.”

Aceste testimoniale reflectă experiențele și alegerile unor persoane care au fost confruntate cu opțiunea de a comanda lucrări academice de la firme specializate. Ei au ales să respecte etica academică și să își demonstreze abilitățile prin munca lor proprie, în ciuda presiunii și provocărilor. Respectarea eticii și integrității academice este esențială pentru dezvoltarea personală și profesională a studenților și cercetătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *