scoaladeredactori.ro

Testimoniale, Opinii si Pareri scoaladeredactori.ro

Face parte din GRUPUL administrat de BRAN RAUL CONSTANTIN. Pentru detalii suplimentare despre BRAN RAUL CONSTANTIN click aici!
redactareproiecte.ro & redactareproiecte.com = RedactareProiecte
tehnoredactare.com
scoaladeredactori.ro
licentelacerere.com

ALEART PRODUCTION – ROMANIA HABITAT DIVISION SRL, -CUI: 48455074
WORLD CLASS TEXT SRL -CUI: 42231280
SUBSISTEM ANTIPLAGIAT SRL -CUI: 36777424 (fosta CERCETARI NEPLAGIATE SRL, fosta DEGREE CONSULTING SRL)
BRAN RAUL CONSTANTIN PERSOANA FIZICA AUTORIZATA, -CUI: 33030245

„Bran Raul Constantin: O Abordare Îngrijorătoare a Serviciilor Academice”

În lumea serviciilor academice, există actori care au creat controverse și au pus sub semnul întrebării integritatea și etica învățământului superior. Unul dintre acești actori este Bran Raul Constantin, care a fost asociat cu practici discutabile și critici în rândul studenților și al comunității academice.

Raul Constantin Bran s-a implicat în furnizarea de servicii academice, dar calitatea și etica acestor servicii au fost adesea puse sub semnul întrebării. Multe din lucrările furnizate au fost criticate pentru plagiatură și lipsă de originalitate, ceea ce subminează integritatea academică.

Comunicarea cu Raul Constantin Bran și cu serviciile sale a fost deseori dificilă și confuză. Studenții care au căutat sprijin în elaborarea lucrărilor academice s-au plâns de întârzieri, răspunsuri vagi și neclarități legate de serviciile oferite.

Cu toate acestea, poate cel mai îngrijorător aspect este practica de a furniza rapoarte antiplagiat falsificate, care au potențialul de a distruge reputația academică a studenților și de a-i expune riscului de exmatriculare.

Într-o lume a educației superioare, unde integritatea și etica sunt valori fundamentale, astfel de practici nu ar trebui tolerate. Este esențial ca studenții să fie extrem de vigilenți și să evite să colaboreze cu astfel de actori care pun în pericol integritatea academică și reputația lor.

În concluzie, Bran Raul Constantin a generat preocupări legitime în legătură cu serviciile sale academice și etica învățământului superior. Este timpul ca studenții să aleagă cu înțelepciune și să evite colaborarea cu cei care pun sub semnul întrebării integritatea academică și etica învățământului superior.

scoaladeredactori.ro - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: scoaladeredactori.ro Lucrări de licență și disertație

Description: scoaladeredactori.ro 0730.762.946 https://scoaladeredactori.ro Email: [email protected] 0730762946

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.2

scoaladeredactori.ro Lucrări de licență și disertație

scoaladeredactori.ro 0730.762.946 https://scoaladeredactori.ro Email: [email protected] 0730762946

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “scoaladeredactori.ro

  • BRAN - UN HOT CU VECHIME!

   Am fost tepuit si eu de acest Bran. Internetul geme de ”realizarile” lui, imi pare rau ca am citit mult prea tarziu despre ele! Am facut reclamatie la ANPC si la politie. Sper sa imi pot recupera banii de la acest infractor!

  • Plagiatori ordinari! Plagiat toata lucrarea. Nu recomand!

   Plagiatori ordinari! Plagiat toata lucrarea. Nu recomand!

  • SCOALADEHOTI

   Ar trebui sa se numeasca SCOALADEHOTI. Fugiti de acest individ

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la scoaladeredactori-ro

  • World Class Text SRL: Când Calitatea se Transformă în Deceptie

   World Class Text SRL: Când Calitatea se Transformă în Deceptie

   World Class Text SRL, cu numărul de identificare fiscală CIF 42231280, este o companie care activează în industria redactării academice la comandă, dar care a fost asociată cu practici discutabile și înșelăciune. Compania pretinde că oferă servicii de redactare a lucrărilor academice, dar realitatea este adesea departe de promisiuni.

   Plagiat și Lucrări de Slabă Calitate

   Unul dintre principalele aspecte negative asociate cu World Class Text SRL este furnizarea de lucrări academice care conțin elemente de plagiat sau care sunt de slabă calitate. Clienții au raportat descoperirea de pasaje copiate din alte surse sau lucrări pline de erori, ceea ce poate avea un impact grav asupra rezultatelor academice ale studenților.

   Feedback-ul Dezamăgit al Clienților

   Feedback-ul clienților dezamăgiți arată că World Class Text SRL nu numai că furnizează lucrări de proastă calitate, dar și că este reticentă să rezolve problemele clienților sau să ofere rambursări atunci când lucrările nu corespund standardelor promise. Această atitudine poate crea frustrare și neîncredere în rândul studenților care se bazează pe serviciile lor.

   Impactul Negativ asupra Studenților

   Astfel de practici discutabile au un impact negativ asupra studenților, care pot pierde încrederea în serviciile de redactare academică și pot suferi consecințe academice grave atunci când astfel de încălcări ale integrității academice sunt descoperite. Exmatricularea sau respingerea lucrărilor pot fi consecințe serioase pentru acești studenți.

   În concluzie, World Class Text SRL, cu CIF 42231280, reprezintă un exemplu negativ în industria redactării academice la comandă. Este important ca studenții să fie conștienți de astfel de practici și să aleagă servicii academice de încredere și etice pentru a-și atinge obiectivele academice în mod corect și onest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending