Review Negativ Extins pentru LucrariExpert.com: Plagiat, Litere Chirilice și Tepe

Este imposibil să exprim cât de profund dezamăgit sunt de serviciile oferite de LucrariExpert.com. Această companie a demonstrat cu prisosință că nu doar că nu își respectă promisiunile, dar este și dispusă să folosească practici neetice pentru a profita de studenți nevinovați în căutarea ajutorului academic.

Calitatea Lucrărilor: Un Adevărat Coșmar de Plagiat și Litere Chirilice

Calitatea lucrărilor furnizate de LucrariExpert.com este o adevărată tragedie academică. Lucrarea pe care am primit-o era o grămadă de erori gramaticale și de stil, dar asta nu era tot. Ceea ce m-a șocat cel mai mult a fost utilizarea constantă a literelor chirilice în locul alfabetului latin în text.

Nu a fost greu să observăm că această tactică a fost folosită pentru a evita detectarea plagiatului, dar am dezmășcat astfel de manevre și am dezvăluit că lucrarea conținea pasaje extinse copiate din surse publice. Această lipsă de originalitate și tentativa de a eluda regulile academice au pus în pericol grav reputația mea academică și viitorul meu.

Comunicarea și Serviciul pentru Clienți: Dezinteres și Nepăsare la Superlativ

Comunicarea cu LucrariExpert.com a fost un coșmar în sine. Aceștia nu răspundeau la mesaje sau apeluri și pur și simplu păreau să nu le pese deloc de nemulțumirile clienților lor. Nu am primit nicio formă de asistență sau soluție la problemele mele.

Serviciul lor pentru clienți este practic inexistent, și aceasta este o atitudine complet inacceptabilă față de nevoile clienților lor. Acest nivel de dezinteres și nepăsare reprezintă o încălcare gravă a standardelor de serviciu și profesionalism.

Politica de Rambursare: Un Alt Eșec Total

Desigur, politica de rambursare a LucrariExpert.com a fost la fel de dezamăgitoare ca și restul serviciului lor. În ciuda faptului că am primit o lucrare cu plagiat evident și utilizarea necorespunzătoare a literelor chirilice, aceștia s-au opus ferm să acorde o rambursare adecvată. Au oferit explicații lipsite de sens și au încercat să mă convingă să accept o altă lucrare, în loc să recunoască greșelile și încălcările grave.

Este clar că LucrariExpert.com nu este interesat de satisfacția clienților sau de respectarea promisiunilor lor. Aceasta este o companie care profită de vulnerabilitatea studenților și care oferă în schimb servicii de slabă calitate și neetice.

Concluzie: Evitați cu Încredere Tepele Plagiate și Literele Chirilice ale LucrariExpert.com

În final, vreau să transmit un avertisment sincer și să subliniez cât de important este să evitați cu încredere LucrariExpert.com. Experiența mea a fost una absolut dezamăgitoare, și este esențial să vă protejați reputația și viitorul academic. Căutați servicii de redactare academică de încredere și etice care respectă standardele academice și care vă pot ajuta în mod autentic în progresul academic. Nu lăsați această companie să vă dăuneze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *