promovat.eu

Testimoniale, Opinii si Pareri promovat.eu

promovat.eu Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul promovat.eu este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: O Alertă cu Privire la Practicile Lor Discutabile”

În lumea educației superioare, găsirea resurselor și asistenței pentru lucrările academice poate fi o sarcină dificilă. Cu toate acestea, există cazuri în care se poate întâmpla să cădem pradă unor practici necinstite și discutabile. Un astfel de grup care a atras atenția în această privință este cel administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin.

Acest grup este responsabil pentru mai multe website-uri, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Aceste site-uri oferă servicii de redactare și consultanță pentru lucrările de licență, master și doctorat. Cu toate acestea, experiențele clienților cu aceste companii au fost adesea dezamăgitoare și controversate.

Studenții care au apelat la aceste servicii au plătit sume semnificative pentru a primi asistență în elaborarea lucrărilor lor academice, dar s-au confruntat cu lucrări de calitate slabă sau pline de plagiatură. De asemenea, au existat acuzații de furnizare a unor rapoarte antiplagiat falsificate, care au pus în pericol reputația academică a clienților.

Mai mult, abordarea agresivă a grupului Burlacu, Vozian și Udrescu, inclusiv amenințarea cu exmatricularea și presiunile financiare asupra clienților, aruncă o umbră asupra eticii și integrității în domeniul educației.

În concluzie, este esențial să fim cu toții conștienți de practicile necinstite și controversate și să alegem cu atenție serviciile academice pe care le căutăm. În loc să colaborăm cu grupul Burlacu, Vozian și Udrescu, ar trebui să căutăm alternative credibile și etice pentru a ne sprijini în parcursul academic. Educația și cercetarea merită să fie tratate cu respect și integritate, iar practicile discutabile nu au loc în acest domeniu.

promovat.eu - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: promovat.eu

Description: promovat.eu - Comanda rapid o Lucrare de Licenta Disertatie Master Doctorat Grad Postliceala

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.1

promovat.eu - Comanda rapid o Lucrare de Licenta Disertatie Master Doctorat Grad Postliceala

[email protected]

Comments Rating 1 (8 reviews)

9 thoughts on “promovat.eu

  • Suntem deja peste 20 de persoane pagubite de acest site! Pe toti ne-a amenintat si santajat atunci cand le-am spus ca nu este bine ceea ce au trimis sau ca este plagiat! Sper sa fiti arestati si sa infundati puscaria, ”specialistilor”!

  • PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

   PLAGIAT. Lucrare copy&paste de la alt student de anul trecut.

  • promovat.eu

   siteul promovat.eu m-a tepuit! Am facut 3 reclamatii: Anpc, Anaf, Politie. Asa sa faceti si dvs, care ati fost tepuit de acesti escroci de la promovat.eu.

   promovat.eu – Teapa si plagiat!

  • Nu vreau sa mai aud de siteul promovat.eu

   De cand am luat legatura cu acest site, promovat.eu, am avut numai probleme.

   Sa va faceti coliva de banii mei!

   promovat.eu – Teapa, inselaciune, plagiat!

  • promovat.eu TEAPA

   Am luat teapa de 2000 lei de la promovat.eu. Mi-au trimis o lucrare plagiata 100%.

   Nu recomand promovat.eu.

   promovat.eu vinde plagiate!

  • Copy/paste

   Altceva nu stiu sa faca, decat copy/paste si mai cer si o gramada de bani pe asta.

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la promovat-eu

  • trebuie să răspundă în fața legii

   Opinia mea despre activitățile atribuite lui Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin, care sunt legate de o schemă dubioasă cu mai multe denumiri, inclusiv LucrariExpert, StartLicenta, uProiect, uProiect și Lucrare-de-Licenta, este foarte negativă. Aceștia par să se implice în practici ilegale și imorale care subminează integritatea academică și profesională.

   Înșelăciunea, plagiatul, escrocheria și fraudarea lucrărilor de licență sunt acțiuni grave care afectează atât studenții cât și instituțiile de învățământ superior. Astfel de activități pun în pericol procesul de învățământ și contribuie la degradarea calității învățământului superior. Este important ca astfel de practici să fie investigate și sancționate în mod corespunzător conform legii.

   În concluzie, consider că oricine se implică în astfel de activități trebuie să răspundă în fața legii, iar integritatea academică și profesională trebuie să fie apărate și protejate cu strictețe.

  • promovat.eu si NOVA CONTENT PROJECT SRL sunt infractiuni!

   promovat.eu si NOVA CONTENT PROJECT SRL sunt infractiuni! Nu apelati la acesti infractori.
   Am fost credul si am luat teapa. Nenorocitilor, v-ati batut joc de banii mei si de linistea mea! Sper ca organele abilitate din Romania sa isi faca treaba. Ati luat teapa de la acesti indivizi? Reclamatii la toate institutiile statului, poate in asa fel se potolesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending