Opinie: Protejați Educația de Escrocherie în Lucrările de Licență

În ultimii ani, am fost martori la o creștere alarmantă a escrocheriei și plagiatului în industria lucrărilor de licență, cu BURLACU GEORGE COSMIN și complicii săi, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin, reprezentând vârful icebergului acestei probleme.

BURLACU GEORGE COSMIN este cunoscut drept un traficant escroc de lucrări de licență plagiate, care nu se oprește în fața nimicului pentru a-și atinge scopurile. Această rețea de escroci a creat site-uri web precum https://www.LucrariExpert.com, https://StartLicenta.com, https://www.uProiect.com, https://uProiect.ro, https://Lucrare-de-Licenta.ro și https://www.Promovat.eu, în care și-au desfășurat operațiunile murdare.

Acești țepari se bazează pe încrederea sau naivitatea studenților, încercând să obțină profituri financiare prin metode ilicite. Unul dintre modurile prin care acționează este prin trimiterea unor rapoarte de plagiat false, ascunzând astfel plagiatul din lucrările pe care le vând. Atunci când studenții devin conștienți de această înșelătorie, BURLACU GEORGE COSMIN îi amenință și șantajează, afirmând că va dezvălui tranzacția lor către facultate pentru a-i expulza.

Scopul acestui mesaj este de a vă avertiza cu privire la acești escroci și de a vă îndemna să vă protejați educația și investiția în viitorul vostru. Educația ar trebui să se bazeze pe principiile onestității, muncii și învățării autentice, nu pe plagiat și înșelătorie.

Încurajez studenții să-și facă propriile cercetări și să-și redacteze propriile lucrări academice în mod onest și etic. Protejați-vă integritatea academică și promovați educația de calitate, fără escrocherii și plagiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *