NOVA CONTENT PROJECT SRL

NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709 Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin

Societatea NOVA CONTENT PROJECT SRL este administrată de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur care detin urmatoarele asituri: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, iDestept.com, TopProiecte.com, Licentiu.com.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Practici Necinstite în Lumea Lucrărilor Academice”

În ultimii ani, un grup format din Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin a devenit cunoscut pentru practicile sale discutabile în domeniul lucrărilor academice și al educației superioare. Acești administratori gestionează o serie de site-uri web, cum ar fi lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, care oferă servicii de redactare și consultanță pentru studenți.

Cu toate că promit ajutor pentru elaborarea lucrărilor academice, experiențele studenților care au colaborat cu acest grup au fost adesea dezamăgitoare. Un număr considerabil de clienți s-au plâns că au primit lucrări pline de plagiatură sau de calitate slabă, care au pus în pericol integritatea academică a acestora. Mai mult decât atât, au fost acuzații de furnizare de rapoarte antiplagiat falsificate și presiuni asupra clienților pentru a plăti sume suplimentare, sub amenințarea exmatriculării.

Aceste practici discutabile sunt inacceptabile și subminează încrederea în serviciile academice oneste și etice. Studenții ar trebui să aibă acces la sprijin de calitate pentru lucrările lor academice, dar trebuie să fie atenți la alegerea furnizorilor acestui serviciu.

În concluzie, este esențial ca studenții să fie informați și vigilenți atunci când căută sprijin pentru lucrările lor academice. Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu reprezintă un avertisment clar cu privire la practicile necinstite din acest domeniu și ar trebui evitat cu fermitate. Alegerea unor servicii academice credibile și etice este esențială pentru păstrarea integrității în educația noastră.

NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709

Recenziile companiilor de redactare de lucrări de licență la comandă sunt un ghid esențial pentru studenți în căutarea unor servicii autentice, de calitate și fără plagiat. Cu o piață aglomerată și competitivă, decizia corectă poate face diferența între succesul academic și dezamăgire.

Clienții caută lucrări de licență, disertație sau doctorat care să fie unice și originale, evitând orice formă de copiere sau plagiat. În acest context, recenziile devin un instrument de neprețuit. Acestea vă permit să faceți distincția între companiile serioase și cele care ar putea să vă pună într-o situație dificilă.

Metodologia noastră de evaluare a companiilor de redactare este riguroasă. Prin cumpărături misterioase, plasăm comenzi și analizăm procesul de comandă și răspunsurile asistenței pentru clienți. Apoi, lucrările sunt evaluate cu aceleași standarde academice ca în universități.

Înainte de a alege o companie de redactare, citirea recenziilor online este un pas esențial. Acest lucru vă oferă o înțelegere profundă a fiecărei companii, astfel încât să puteți lua o decizie informată, în concordanță cu nevoile dvs. academice și profesionale. Alegeți cu înțelepciune pentru a vă asigura că lucrarea dvs. va fi unică, autentică și de cea mai înaltă calitate, fără compromisuri sau riscuri de plagiat.

NOVA CONTENT PROJECT SRL desfaşoară o ACTIVITATE ILEGALĂ, care contravine legii nr.199/2023 a învățământului superior):

NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709
 • NOVA CONTENT PROJECT SRL
1.2

NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709

NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709

Comments Rating 1 (6 reviews)

6 thoughts on “NOVA CONTENT PROJECT SRL

  • Sper sa ardeti in iad hoti ordinari ce sunteti!

  • teapa NOVA CONTENT PROJECT SRL

   teapa NOVA CONTENT PROJECT SRL

  • Am dat o stea , pentru ca nu am 0 stele. Lucrare de licenta cu 76% plagiat!

   Am dat o stea , pentru ca nu am 0 stele. Lucrare de licenta cu 76% plagiat!

  • NOVA CONTENT PROJECT SRL teapa si plagiat!

   NOVA CONTENT PROJECT SRL teapa si plagiat!

  • Teapa! Nu recomand

   NOVA CONTENT PROJECT SRL este teapa!
   NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709 Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin.

   NISTE TEPARI NENOROCITI!

  • NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709 este o infractiune!

   NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709 este o inselaciune.

   NOVA CONTENT PROJECT SRL, -CUI: 45708709 incaseaza in contul IBAN RO53BTRLRONCRT0CH0312201

   Nu recomand colaborarea cu aceasta firma.
   Cei care se numesc redactori sunt doar niste imbecili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending