lucrariexpert.com

Testimoniale, Opinii si Pareri lucrariexpert.com

lucrariexpert.com Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul lucrariexpert.com este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

„Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu: Între Controverse și Educație Onestă”

În lumea digitală modernă, accesul la informație și serviciile academice suplimentare au devenit mai ușor de obținut decât oricând. Cu toate acestea, există întotdeauna riscul de a cădea în capcanele unor practici necinstite. Grupul administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin a atras recent atenția în domeniul lucrărilor academice, ridicând întrebări și provocări.

Cu o serie de website-uri precum lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com, grupul promite servicii de redactare și consultanță academică. Cu toate acestea, experiențele clienților au variat și au fost adesea dezamăgitoare.

Există rapoarte și acuzații serioase referitoare la plagiat și calitatea lucrărilor furnizate de aceste companii. Studenții care au plătit pentru serviciile lor au fost adesea supuși riscului de a fi expuși ca plagiatori și de a-și pune în pericol diplomele academice.

Un alt aspect îngrijorător este practica agresivă de a solicita sume suplimentare de bani sau de a amenința cu exmatricularea pentru a forța clienții să plătească mai mult. Asemenea tactici nu numai că pun sub semnul întrebării etica acestor afaceri, ci și integritatea procesului academic.

Este esențial să fie clar că în lumea academică, onestitatea și integritatea sunt fundamentale. Căutarea cunoașterii și dezvoltarea personală trebuie să fie ghidate de principii etice. Prin urmare, atunci când alegem să căutăm ajutor suplimentar pentru lucrările academice, trebuie să fim extrem de atenți și să ne asigurăm că alegem servicii credibile și etice.

În concluzie, grupul administrat de Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin a ridicat întrebări importante în ceea ce privește etica și calitatea serviciilor academice pe care le furnizează. Este responsabilitatea noastră să promovăm educația onestă și să evităm practicile discutabile care pun în pericol integritatea academică și reputația noastră.

În contextul presiunii tot mai mari pentru a obține rezultate academice deosebite, studenții se pot confrunta cu tentația de a apela la servicii de redactare și consultanță academică. Cu toate acestea, este important să fim conștienți de riscurile asociate acestor servicii, în special de riscul de a fi victima unei escrocherii.

Cum funcționează escrocheria

Escrocheriile cu lucrări de licență plagiate funcționează, de obicei, prin intermediul unor site-uri web care promit studenților lucrări de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Aceste site-uri web oferă, de obicei, o gamă largă de servicii, inclusiv:

 • Redactare de lucrări de licență
 • Consultanță academică
 • Asistență pentru cercetare

Pentru a atrage studenții, aceste site-uri web folosesc adesea reclame și marketing agresiv. De exemplu, pot oferi studenților reduceri sau promoții speciale, sau pot garanta studenților că vor obține o notă de trecere la lucrările lor.

Riscurile

Apelarea la astfel de servicii poate avea o serie de riscuri pentru studenți. Aceste riscuri includ:

 • Plagiat

Cel mai mare risc al apelării la astfel de servicii este acela de a fi prins în plagiat. Lucrările plagiate pot duce la sancțiuni disciplinare grave, inclusiv exmatricularea.

 • Calitate slabă

Chiar și dacă lucrarea nu este plagiată, poate fi de calitate slabă. Acest lucru se poate datora faptului că lucrarea este scrisă de un autor care nu este familiarizat cu subiectul lucrării sau care nu are experiență în redactarea de lucrări academice.

 • Costuri suplimentare

Companiile care oferă astfel de servicii pot solicita studenților costuri suplimentare după ce au primit lucrările. Aceste costuri pot fi pentru modificări, îmbunătățiri sau pentru a acoperi costurile de procesare.

Cum să evitați escrocheria

Pentru a evita escrocheria cu lucrări de licență plagiate, este important să luați următoarele măsuri:

 • Fiți atenți la reclame și marketingul agresiv

Dacă un site web oferă studenților reduceri sau promoții speciale care par prea bune pentru a fi adevărate, este posibil să fie vorba de o escrocherie.

 • Faceți cercetări

Înainte de a apela la un serviciu de redactare și consultanță academică, faceți cercetări pentru a afla cât mai multe despre companie. Citiți recenziile altor studenți și verificați dacă compania are o reputație bună.

 • Asigurați-vă că lucrarea este originală

Asigurați-vă că lucrarea este originală și că nu există riscul de plagiat. Puteți face acest lucru prin utilizarea unui serviciu de detectare a plagiatului.

Concluzie

Educația este o investiție importantă, iar lucrările de licență sunt o parte importantă a acestui proces. Este important să vă asigurați că lucrările dumneavoastră sunt originale și de înaltă calitate. Apelarea la un serviciu de redactare și consultanță academică care oferă lucrări plagiate sau de calitate slabă poate compromite integritatea dumneavoastră academică și poate pune în pericol diplomele dumneavoastră.

lucrariexpert.com - Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: lucrariexpert.com

Description: lucrariexpert.com - Redactare lucrare de licenta la comanda

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
0.9

lucrariexpert.com - Redactare lucrare de licenta la comanda

0755.329.193 0755329193 [email protected]

Comments Rating 1 (14 reviews)

16 thoughts on “lucrariexpert.com

  • Nu recomand. Unde sa fac reclamatie acestor hoti?

  • Am platit foarte multi bani degeaba caci am primit o lucrare de licenta 84% plagiata.
   Multumesc celor de la lucrariexpert.com , ca am pierdut un an la facultate si o gramada de bani platiti pe plagiat.

  • am primit o lucrare de licenta 84% plagiata.

   lucrariexpert.com si-au batut joc de lucrarea mea de licenta

  • Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

   Lucrare de disertatie luata copy&paste de pe scribd, plagiat 100%. Bani pierduti.

  • lucrariexpert.com - experti in tepe, plagiat si inselat!

   lucrariexpert.com este cel mai mare scam posibil! Am primit un plagiat dupa 2500 lei achitati in contul firmei ENT CONTENT CONSULTING SRL , -CUI: 48442481!

   NU RECOMAND! ESTE TEAPA!

  • lucrariexpert.com - HOTI!

   lucrariexpert.com este un site prin care se practica inselatorii!

   Nu recomand!

   lucrariexpert.com- TEAPA!

  • Eu nu am primit nimic

   Unii se „lauda” ca au primit lucrari plagiate! Eu nu am primit nimic

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la lucrariexpert-com

  • lucrariexpert.com (0755.329.193) este teapa

   lucrariexpert.com (0755.329.193) sunt tepari! Nu recomand colaborarea cu lucrariexpert.com (0755.329.193).

   Fugiti de lucrariexpert.com (0755.329.193).

   lucrariexpert.com (0755.329.193) este teapa!

  • lucrariexpert.com (0755.329.193) este cea mai mare teapa!

   Nu doresc nimanui sa aiba de-a face cu lucrariexpert.com (0755.329.193).

   lucrariexpert.com (0755.329.193) m-a tepuit cu suma de 1800 lei.

   As fi vrut sa fiu mai atenta la recenziile negative ce se gasesc in online despre lucrariexpert.com (0755.329.193)

   lucrariexpert.com (0755.329.193) pentru mine este un site scam condus de escroci fara limite moral!

  • înșelăciuni și escrocherii

   Am fost victima unei grave înșelăciuni și escrocherii din partea lucrariexpert.com și a echipei lor. Am plătit pentru servicii academice, dar am primit o lucrare plagiată și falsificată. Acest lucru arată lipsa de etică și integritate din partea lor. Nu recomandăm lucrariexpert.com și sugerez să evitați colaborarea cu ei, deoarece vă puteți expune la riscuri grave pentru integritatea academică sau profesională.

  • ENT CONTENT CONSULTING SRL a fost o teapă clară.

   Am fost victima unei tepe grave și a unei înșelăciuni din partea lucrariexpert.com și a administrației lor, inclusiv BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin și ENT CONTENT CONSULTING SRL. Lucrarea pe care am primit-o a fost plagiată și falsificată, ceea ce demonstrează lipsa lor de etică și integritate. Nu recomand cu niciun fel de încredere acest serviciu și îi îndemn pe alții să fie extrem de precauți pentru a evita această escrocherie.

  • Am fost victima unei înșelăciuni și escrocherii grave din partea lucrariexpert.com

   Am fost victima unei înșelăciuni și escrocherii grave din partea lucrariexpert.com și a echipei lor. Am plătit pentru servicii academice, dar am primit o lucrare plagiată și falsificată, ceea ce demonstrează o lipsă de etică profundă. Recomand evitarea acestui site și a administrației sale cu orice preț, pentru a evita asemenea experiențe dezamăgitoare și riscuri pentru integritatea academică sau profesională.

  • BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin și ENT CONTENT CONSULTING SRL

   Am fost victima unei înșelăciuni grave și a unei escrocherii de la lucrariexpert.com, administrația acestui site, inclusiv BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin și ENT CONTENT CONSULTING SRL. Am plătit pentru servicii academice, dar am primit o lucrare plagiată și falsificată. Această experiență demonstrează o lipsă gravă de etică și integritate din partea lor. Aș sfătui cu fermitate să evitați lucrariexpert.com pentru a vă proteja integritatea academică sau profesională. Este o afacere dubioasă care ar putea avea consecințe serioase pentru clienți.

  • comportamente frauduloase.

   Opinia mea despre Burlacu George Cosmin, Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin este extrem de negativă, având în vedere activitățile dubioase și ilegale în care sunt implicați. Acțiunile lor prin intermediul schemelor precum LucrariExpert, StartLicenta, uProiect și Lucrare-de-Licenta sunt complet inacceptabile și prejudiciază integritatea academică și profesională.

   Faptul că aceștia promovează traficul cu lucrări de licență plagiate și participă la înșelăciune, plagiat, escrocherie și fraudă este de-a dreptul rușinos. Înșelând studenții și instituțiile academice, acești indivizi încalcă normele morale și legale, afectând încrederea în sistemul de învățământ și provocând daune serioase pentru studenții care se străduiesc să obțină o educație corectă și de calitate.

   Sper că autoritățile competente vor investiga aceste activități ilegale și vor lua măsuri adecvate împotriva celor implicați, pentru a restabili integritatea academică și a preveni astfel de practici nocive în viitor. Este crucial să ne asigurăm că învățământul superior rămâne un mediu în care se promovează onestitatea, etica și profesionalismul, și nu se tolerează astfel de comportamente frauduloase.

  • lucrariexpert.com - TOP CONTENT SRL - RO34BTRLRONCRT0CG1904001

   lucrariexpert.com – TOP CONTENT SRL – RO34BTRLRONCRT0CG1904001 – 0755.329.193 – [email protected] = TEAPA, PLAGIAT, INSELACIUNE!

   Am avut cea mai oribila experienta cu lucrariexpert.com – TOP CONTENT SRL – RO34BTRLRONCRT0CG1904001 – 0755.329.193 – [email protected]

   Am platit 2100 lei, pt 80 de pagini dintre care 67 sunt plagiate, iar restul de 13 nu au nicio legatura cu comanda mea.

   Nu recomand sa colaborati cu lucrariexpert.com – TOP CONTENT SRL – RO34BTRLRONCRT0CG1904001 – 0755.329.193 – [email protected]

   Au redactori doar de fatada, nu stiu ce fac, nu ii intereseaza decat sa incaseze cat mai multi bani!

   Atentie mare la lucrariexpert.com – TOP CONTENT SRL – RO34BTRLRONCRT0CG1904001 – 0755.329.193 – [email protected]!

   SUNT HOTI, PLAGIATORI, HOTI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending