licentiu.com

licentiu.com – Registrant Organization: Alexandru Udrescu

licentiu.com face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin

Website-ul licentiu.com este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

licentiu.com

licentiu.com

Practici Necinstite în Educație: Grupul Burlacu, Vozian și Udrescu

În mediul academic din România, integritatea și originalitatea lucrărilor de licență, disertație și doctorat reprezintă valori fundamentale. Cu toate acestea, există o piață neagră în creștere a lucrărilor plagiate, coordonată de grupuri și companii care încalcă principiile de bază ale integrității academice și pun în pericol viitorul academic al studenților. Unul dintre cele mai notorii grupuri implicate în aceste practici dubioase este condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin.

Problema Creșterii Plagiatului

Într-o societate tot mai competitivă, presiunea asupra studenților pentru a obține rezultate academice remarcabile este în creștere. Acest lucru îi determină pe mulți să caute soluții rapide pentru a-și îndeplini cerințele academice, cum ar fi angajarea unor servicii de redactare și consultanță. Cu toate acestea, există riscuri asociate cu alegerea surselor de sprijin, iar grupul condus de Burlacu, Vozian și Udrescu este un exemplu clar al acestor riscuri.

Practicile Discutabile ale Grupului

Grupul condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin a intrat în atenția publicului în ultimii ani pentru practicile lor discutabile în domeniul lucrărilor academice. Acești trei administratori gestionează mai multe website-uri care pretind a oferi servicii de redactare și consultanță academice, dar experiențele clienților au fost adesea dezamăgitoare.

Probleme semnalate de clienți

Studenții care au apelat la aceste platforme au plătit sume semnificative de bani pentru a-și completa lucrările academice, însă au primit în schimb documente de calitate îndoielnică și, mai grav, pline de plagiat. Rapoartele de plagiat au fost falsificate pentru a ascunde frauda academică, iar clienții au fost amenințați și șantajați pentru a nu dezvălui practicile necinstite ale grupului.

Concluzie

Într-un climat academic în care integritatea și originalitatea sunt esențiale, practicile discutabile ale grupului Burlacu, Vozian și Udrescu reprezintă o amenințare serioasă. Este important ca studenții să fie conștienți de riscurile asociate cu alegerea unor astfel de servicii și să își păstreze integritatea academică. Educația trebuie să se bazeze pe principii solide de etică și integritate pentru a-și îndeplini adevăratul scop: dezvoltarea cunoașterii și a abilităților pentru viitorul nostru.

licentiu.com

Name: licentiu.com

Description: licentiu.com [email protected] 0752424427 Alexandru Udrescu

licentiu.com

licentiu.com [email protected] 0752424427 Alexandru Udrescu

Comments Rating 1 (5 reviews)

5 thoughts on “licentiu.com

  • licentiu.com - o scursura de site. Nu recomand

   Am luat teapa pe acest site de la lepadatura de Burlacu! Sper ca organele abilitate sa isi faca treaba si sa ii opreasca pe acesti infractori!

  • licentiu.com [email protected] 0752424427 - TEAPA!

   licentiu.com [email protected] 0752424427 – TEAPA!

   licentiu.com [email protected] 0752424427 – PLAGIAT!

   licentiu.com [email protected] 0752424427 – INSELATORIE!

  • licentiu.com [email protected] 0752424427 - NU RECOMAND

   Cand dati de acest site in google, fugiti ca dracu de tamaie! Astia habar nu au de lucrari la comanda, nu ii intereseaza decat sa obtina banii clientilor, cat mai repede.

  • Niste profitori.

   licentiu.com este un scam! profitorul Udrescu urmareste doar incasarile, dupa ce un client plateste, livreaza un plagiat in cel mai bun caz, sau nu mai livreaza nimic!

   Nu recomand!

  • tepari!

   Teparilor! dati-mi banii inapoi! M-ati inselat in ultimul hal! Nu vreau sa mai am de-a face vreodata cu astfel de oameni! Nu recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending