iDestept.com

Testimoniale, Opinii si Pareri iDestept.com

iDestept.com Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina), Udrescu Alexandru Florin.

Website-ul iDestept.com este condus de Grupul de Traficanți Plagiatori GeoCosBur: Contor Cristina/ Vozian Cristina, Burlacu George Cosmin, și Udrescu Alexandru Florin – persoane implicate într-o schemă ilegală care vizează traficul și comercializarea de lucrări de licență și doctorat plagiate.

iDestept.com

Practici Necinstite în Piața Lucrărilor Academice din România: Avertizare pentru Studenți

În România, mediul academic este afectat de o problemă serioasă: piața neagră a lucrărilor de licență și disertație doctorat plagiate. Această piață este gestionată de grupuri și companii care oferă servicii academice discutabile, care contravin integrității academice. Aceste practici încalcă principiile fundamentale ale educației și pot avea consecințe grave, inclusiv sancțiuni disciplinare pentru studenți și profesori. Unul dintre grupurile notorii din această piață este cel condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin, care sunt implicați în furnizarea de lucrări de licență și disertație doctorat plagiate. Această problemă aruncă o umbră asupra integrității educației și a valorilor academice.

În căutarea succesului academic, mulți studenți se confruntă cu presiuni considerabile pentru a obține rezultate remarcabile în mediul universitar. În această luptă pentru excelență, unii aleg să apeleze la servicii de redactare și consultanță pentru a-și finaliza lucrările academice. Cu toate acestea, este esențial să alegem cu înțelepciune sursele de sprijin. Grupul condus de Burlacu George Cosmin, Contor Cristina (fostă Vozian Cristina) și Udrescu Alexandru Florin a devenit cunoscut în ultimii ani pentru practicile lor discutabile în domeniul lucrărilor academice.

Acești trei administratori conduc un număr considerabil de site-uri web, printre care se numără idestept.com, licentiu.com, lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Deși aceste platforme promit servicii de redactare și consultanță academice, experiențele clienților au fost dezamăgitoare. În schimbul sumelor semnificative de bani plătite pentru aceste servicii, clienții au primit lucrări de calitate îndoielnică și, mai rău, pline de plagiat.

Este important să subliniem că astfel de practici nu numai că aduc prejudicii direct integrității academice, dar pot duce și la consecințe serioase pentru cei implicați. Rapoartele de plagiat falsificate, amenințările și șantajul sunt doar câteva dintre tacticile discutabile utilizate de aceste grupuri.

În final, este esențial ca studenții să fie conștienți de astfel de practici și să evite orice formă de implicare în ele. Integritatea academică este un principiu fundamental al educației și trebuie să fie apărat cu hotărâre. Instituțiile de învățământ superior și organismele relevante trebuie să ia măsuri adecvate pentru a combate acest fenomen și pentru a menține standardele înalte ale educației academice.

iDestept.com

Name: iDestept.com

Description: iDestept.com Comanda o lucrare de licenta iDestept.com Know-how de la cei mai buni redactori lucrari de licenta iDestept.com

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
0.9

iDestept.com - lucrare licenta, master, doctorat

iDestept.com

Comments Rating 1 (12 reviews)

12 thoughts on “iDestept.com

  • TEAPA!

   Am o parere foarte urata despre iDestept.com. Am fost inselat pe acest site, mintit, amagit, amenintat, santajat. Am fost mintit si santajat pe banii mei.

   nu recomand sa aveti incredere in asemenea oameni.

   Plus de asta, nu am incheiat un contract! Nici acum nu stiu cum am putut sa am incredere in asemenea oameni.

   iDestept.com sunt cei mai mari tepari!

  • iDestept.com vinde lucrari plagiate

   iDestept.com mi-a trimis o lucrare plagiata! ca sa ascunda plagiatul, au folosit litere chirilice. Nu recomand absolut deloc acest site. O sa iei teapa garantat de la iDestept.com si de la ENT CONTENT CONSULTING SRL

  • iDestept.com este cosmarul vietii mele de studenta

   iDestept.com este cosmarul vietii mele. plang de cateva zile si nu imi mai revin de la teapa luata de la acesti ”asasini”. Si-au batut joc de mine si de sperantele mele ca voi avea lucrarea gata la timp. Ce mai pot face acum, cum imi mai pot recupera banii!? Va rog, poate mai este cineva in situatia mea, sa ne unim si sa ii ducem la politie! Sunt infractori, mi-au luat banii si au disparut!

  • iDestept.com + ENT CONTENT CONSULTING SRL = HOTIE SI PLAGIAT

   iDestept.com + ENT CONTENT CONSULTING SRL – TEPARI!

   Dati search pe google inainte de a plati in contul acestor hoti!

   Nu sunt multumit absolut deloc de ceea ce mi-au trimis! Si acum nu mai reusesc sa mai dau de ei!

  • Nu apela la iDestept.com

   Vin si eu sa va povestesc ceea ce am patit cu iDestept.com. I-am gasit pe internet pe acesti hoti si am avut incredere. M-a sunat o domnita cu o voce frumoasa in care am avut mare incredere. Sunt dezamagit profund de acesti hoti. Am mers la politie si am reclamat pentru inselatorie iDestept.com si ENT CONTENT CONSULTING SRL Cont IBAN: RO24BTRLRONCRT0CM5745701

  • Astia de la iDestept.com sunt escroci din nastere

   cei de la iDestept.com sunt escroci din nastere. Cum se numesc cei care iti iau banii si nu iti mai trimit nimic, asa cum fac cei de la iDestept.com? Escroci! Am muncit 4 luni sa strang 2000 de lei, bani care s-au evaporat in cateva secunde!

   Nu recomand iDestept.com!

  • TEAPA LUATA DE LA idestept.com

   iDestept.com Face parte din GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin.

   Nu recomand sa apelezi la acest site!

   Am platit la NOVA CONTENT PROJECT SRL
   Cont IBAN: RO53BTRLRONCRT0CH0312201
   Banca: BANCA TRANSILVANIA

   Acești trei administratori conduc un număr considerabil de site-uri web, printre care se numără idestept.com, licentiu.com, lucrariexpert.com, startlicenta.com, uproiect.com, uproiect.ro, lucrare-de-licenta.ro, promovat.eu și topproiecte.com. Deși aceste platforme promit servicii de redactare și consultanță academice, experiențele clienților au fost dezamăgitoare. În schimbul sumelor semnificative de bani plătite pentru aceste servicii, clienții au primit lucrări de calitate îndoielnică și, mai rău, pline de plagiat.

  • Fugi de iDestept.com. TEAPA

   cred ca o sa imi fac singura lucrarea mai ales dupa teapa luata de la iDestept.com.

   Nu recomand sa apelezi la iDestept.com

   iDestept.com si NOVA CONTENT PROJECT SRL IBAN: RO53BTRLRONCRT0CH0312201 BANCA TRANSILVANIA fac parte din infractiunile date de GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin.

  • GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin au lansat un nou site!

   GRUPUL administrat de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin au lansat un nou site! Acestia dau tepe la momentul actual prin siteul iDestept.com si prin firma NOVA CONTENT PROJECT SRL IBAN RO53BTRLRONCRT0CH0312201 BANCA TRANSILVANIA

   Fugiti de acesti infractori plagiatori!

  • Am primit un plagiat.

   Sa nu apelezi la iDestept.com. Eu am luat teapa de la acest site. Din ce am inteles, iDestept.com face parte din cele administrate de BURLACU GEORGE COSMIN, Vozian Cristina, Udrescu Alexandru Florin. Am fost la politie si am reclamat pe acesti hoti. Nu vreau sa mai cada cineva in capcana celor de la idestept.com!

  • iDestept.com ENT CONTENT CONSULTING SRL m-au fraudat!

   idestept si ENT CONTENT CONSULTING SRL m-au fraudat! Fiti atenti dragi studenti ca banii se fac tare greu in ziua de azi. Nu aplecati urechile la minciunile lor! Sunt cei mai jegosi!

  • Nu colabora cu iDestept.com

   Colaborarea cu iDestept.com este fructuoasa doar pentru acesti infractori. Lucrarile redactate de ei nu merita nici macar 1 leu. Sunt niste hoti ordinari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending