Burlacu George Cosmin devenit notoriu pentru metodele sale neetice de manipulare a conținutului pentru a evita detectarea plagiatului.

Burlacu George Cosmin, un cetățean român născut pe 5 mai 1991 în municipiul București, sectorul 4, este cunoscut în calitate de fondator și administrator al mai multor platforme web specializate în vânzarea de lucrări academice, cum ar fi teze de licență și doctorat, dar cu o practică etică discutabilă. Acesta a pus bazele următoarelor website-uri: iDestept.com, LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu, TopProiecte.com și Licentiu.com.

Burlacu George Cosmin a devenit notoriu pentru metodele sale neetice de manipulare a conținutului pentru a evita detectarea plagiatului. Aceste metode includ înlocuirea caracterelor latine cu litere chirilice pentru a ascunde similitudinile cu alte lucrări și introducerea de spații invizibile pentru a crea impresia de originalitate.

În colaborare cu alți doi parteneri, Vozian Cristina (născută Contor Cristina) și Udrescu Alexandru Florin, cei trei membri ai grupului au fost implicați în furnizarea clienților lucrări plagiate, însoțite de rapoarte antiplagiat falsificate. Această activitate a stârnit controversă și a fost frecvent dezvăluită în mass-media, cu acuzații privind furnizarea de lucrări plagiate și rapoarte antiplagiat false.

Burlacu George Cosmin deține rolul principal în această afacere controversată, cunoscută sub numele de Grupul GeoCosBur, care este compus din 11 firme. El administrează personal 6 dintre aceste societăți comerciale, cum ar fi Top Expert Central (anterior GeoCosBur SRL), GeoCosBur Admin SRL, Top Content SRL, Proxima Venturis SRL, Viva Venturis SRL și Sigma Content SRL. În plus, pe platformele menționate anterior, acesta colaborează cu companiile asociate celor doi parteneri, Cristina Contor (Ent Content Consulting SRL, Nova Content Project SRL, Premium Project Content SRL) și Alexandru Florin Udrescu (Top Content SRL, Chico Finance Strategy SRL).

Modus operandi al acestui grup implică înființarea și dizolvarea repetată a firmelor pentru a evita taxele TVA și pentru a evita urmărirea atunci când cifra de afaceri anuală depășește plafonul de 300.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *