Testimoniale escrocherie lucrare licenta / disertatie/ doctorat la comanda

Este important să conștientizăm riscurile și consecințele escrocheriilor legate de lucrările academice comandate la terți. Iată câteva testimoniale care ilustrează experiențe negative cu astfel de escrocherii:

  1. Andrei, absolvent de licență: „Am fost tentat să plătesc pentru o lucrare de licență la comandă, deoarece mă simțeam copleșit de presiune și de volumul mare de muncă. Am contactat un serviciu online care promitea lucrări de calitate la termen scurt. Am plătit o sumă considerabilă și am așteptat cu încredere. Cu toate acestea, am primit o lucrare plagiată și plină de erori. A fost o experiență dezamăgitoare și am învățat din greșeală că nu există scurtături în educație.”
  2. Elena, studentă de masterat: „În timpul programului meu de masterat, am căutat să comand o disertație online pentru a economisi timp. Am ales un serviciu care promitea teze de înaltă calitate. Cu toate acestea, am primit o lucrare care nu avea legătură cu subiectul meu și era evident copiată din surse online. Am pierdut nu doar bani, ci și încrederea în astfel de servicii.”
  3. Mihai, doctorand: „Din disperare, am căutat să comand o teză de doctorat online pentru că simțeam că nu pot face față volumului de muncă și presiunii. Am găsit un serviciu care promitea lucrări academice de înaltă calitate. Cu toate acestea, am primit o lucrare mediocră, plină de erori și fără contribuții semnificative la domeniul meu de studiu. A fost o pierdere de timp și bani.”
  4. Ana, profesor universitar: „Am avut studenți care au încercat să comande lucrări academice la terți și au fost victime ale escrocilor. Este crucial să subliniem consecințele grave ale plagiatului și să educăm studenții în privința eticii academice și a integrității. Căutarea unor soluții academice oneste este întotdeauna cea mai bună opțiune.”

Aceste testimoniale evidențiază riscurile și dezamăgirile pe care le pot suporta cei care cad victimele escrocheriilor legate de lucrările academice comandate la terți. Încurajăm întotdeauna studenții și cercetătorii să evite astfel de practici și să își dedice eforturile pentru a crea lucrări autentice și de înaltă calitate, respectând etica academică și integritatea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *