studentoffice.ro

studentoffice.ro

e-profit.ro si studentoffice.ro
sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 www.studentoffice.ro
AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 www.e-profit.ro
BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

Aici informatii detaliate despre Grupul plagiatorilor BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA + STUDENT OFFICE ASIRELY SRL + AS MANAGER CONSULTING SRL

„Grupul BULIGA-ȘTEFĂNESCU: Umbra Escrocheriei în Învățământul Superior”

În lumea educației, integritatea academică și onestitatea sunt piloni fundamentali. Cu toate acestea, există situații în care acești piloni sunt amenințați, iar Grupul BULIGA-ȘTEFĂNESCU, alcătuit din Aurelian BULIGA-ȘTEFĂNESCU și Ionela-Liliana BULIGA-ȘTEFĂNESCU, se află sub lupele critice datorită practicilor sale discutabile.

Acest grup este asociat cu mai multe entități, cum ar fi Student Office Asirely SRL și AS Manager Consulting SRL, și administrează website-uri precum studentoffice.ro, e-profit.ro și e-diaspora.ro. Cu toate acestea, informațiile disponibile ridică serioase semne de întrebare cu privire la integritatea și etica acestor servicii.

Unul dintre cele mai grave aspecte îl reprezintă incertitudinea asupra calității și originalității lucrărilor furnizate de acest grup. Există suspiciuni cu privire la furnizarea de lucrări plagiate sau de calitate slabă, în schimbul unor sume semnificative de bani. Această practică nu doar că subminează eforturile studenților, dar și compromite integritatea academică.

Comunicarea cu acest grup și transparența au fost adesea deficitare. Studenții au întâmpinat dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa acestor servicii.

În concluzie, Grupul BULIGA-ȘTEFĂNESCU ridică întrebări serioase cu privire la integritatea și etica învățământului superior. Este esențial ca studenții să evite colaborarea cu astfel de persoane sau companii care se angajează în practici discutabile și să promoveze educația bazată pe onestitate, integritate și dezvoltare personală. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare și trebuie să rămână un sanctuar al integrității academice.

studentoffice.ro

Name: studentoffice.ro

Description: studentoffice.ro Redactare lucrari de licenta si disertatie la comanda. Lucrari de disertatie (lucrari de diplomă, lucrări de licență) la comanda WhatsApp: 0732 88 99 10 0732889910 [email protected]

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.2

studentoffice.ro

studentoffice.ro Redactare lucrari de licenta si disertatie la comanda. Lucrari de disertatie (lucrari de diplomă, lucrări de licență) la comanda WhatsApp: 0732 88 99 10 0732889910 [email protected]

Comments Rating 1 (3 reviews)

4 thoughts on “studentoffice.ro

  • Am apelat la acest site pentru ca am crezut ca ma vor ajuta! Insa doar m-au incurcat! Am ratat licenta de anul acesta iar domnii din spatele acestui site nu vor sa imi retunreze banii! Mai este cineva in situatia mea?

  • Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

   Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

  • Lasati-va de meserie

   Lasati-va de meserie, ca sunteti praf!

  • vertizarea cu Privire la Frauda în Redactarea Lucrărilor de Licență

   În mediul academic modern, tehnologia a adus numeroase beneficii, dar a adus și cu sine noi provocări. Una dintre aceste provocări este creșterea practicilor frauduloase în redactarea lucrărilor de licență și disertație. Această problemă preocupantă necesită atenție și acțiune promptă pentru a proteja integritatea academică și a educa tinerii în spiritul corectitudinii și eticii.

   În România, precum și în alte țări, există o piață neagră a lucrărilor academice care s-a dezvoltat rapid, oferind studenților tentația de a cumpăra lucrări redactate în loc să le elaboreze singuri. Avertismentele legate de practicile necinstite ale unor companii și site-uri care promit redactarea de lucrări de calitate și livrare promptă sunt tot mai frecvente.

   Printre aceste companii, un nume care iese în evidență este BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA, care administrează diverse site-uri, inclusiv e-profit.ro și studentoffice.ro. Clienții care au recurs la aceste platforme s-au confruntat cu diverse probleme, de la lucrări de calitate scăzută, plagiat, până la înșelăciune financiară.

   Un alt exemplu este STUDENT OFFICE ASIRELY SRL, care operează site-ul studentoffice.ro, și AS MANAGER CONSULTING SRL, care administrează e-profit.ro. Aceste entități au fost semnalate pentru practicile lor discutabile și pentru că au dezamăgit clienții care au avut încredere în serviciile lor.

   Este important să ne întrebăm ce efecte au aceste practici asupra educației și asupra valorilor academice. Fraudarea și plagiatul nu numai că diminuează calitatea educației, dar subminează încrederea într-un sistem academic corect și echitabil. Studenții care se bazează pe astfel de servicii riscă să piardă oportunități de învățare esențiale și să rămână cu un handicap în fața concurenței.

   În fața acestor provocări, soluția este promovarea integrității academice și informarea studenților cu privire la riscurile și consecințele practicilor frauduloase. Există resurse online și servicii academice oneste care pot ajuta studenții să își dezvolte abilitățile de cercetare și redactare într-un mod etic și legal.

   Lupta împotriva fraudei academice trebuie să fie o responsabilitate comună a universităților, a autorităților academice și a studenților. Este esențial să se promoveze etica și integritatea academică pentru a asigura că educația rămâne un proces autentic și valoros.

   În concluzie, integritatea academică este o valoare esențială pe care trebuie să o protejăm cu înverșunare în era tehnologică. Trebuie să educăm și să îndrumăm tinerii să aleagă calea corectă, să evite frauda academică și să-și dezvolte competențele într-un mod etic și legal. Aceasta este cheia pentru un sistem academic sănătos și pentru un viitor mai luminos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending