lucrari-informatica.ro

lucrari-informatica.ro

lucrari-informatica.ro
Email: [email protected]
Tel: 0749847928

ADMINISTRATOR:
Ciubotariu C. Mihaela PFA
CUI: 27773679
Cod Iban: RO82BTRL00401202W47689XX

„Lucrari-Informatica.ro: O Escrocherie Plină de Plagiat”

În lumea înfloritoare a informaticii și tehnologiei informației, accesul la cunoștințe academice autentice și oneste este crucial pentru dezvoltarea viitoare a studenților. Cu toate acestea, platforma lucrari-informatica.ro nu pare să se conformeze acestor principii, ci, dimpotrivă, ridică semne de întrebare cu privire la etică și integritate.

Această platformă, administrată de Ciubotariu C. Mihaela PFA, este acuzată că oferă servicii de redactare și consultanță pentru lucrările academice din domeniul informaticii. Cu toate acestea, sub aparența aparentă a sprijinului academic se ascunde o rețea de practici discutabile și de escrocherie.

Unul dintre aspectele cele mai criticate este utilizarea masivă a plagiatului în lucrările furnizate de lucrari-informatica.ro. Această metodă nu doar că subminează eforturile studenților, dar și pune în pericol integritatea și valoarea diplomelor lor academice.

În plus, comunicarea cu această platformă a fost adesea învăluită în mister și ambiguitate. Studenții s-au confruntat cu dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa acestor servicii.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de astfel de practici discutabile și să evite colaborarea cu persoane sau companii care promovează plagiatul și escrocheria în lumea academică. Dezvoltarea unei cariere în informatică trebuie să se bazeze pe cunoștințe autentice și etică profesională, nu pe practici frauduloase și întunecate.

„Lucrari-Informatica.ro: Umbra Plagiatului și Escrocheriilor Academice”

În era tehnologică în care domeniul informaticii este vital, accesul la cunoștințe academice de calitate este esențial. Cu toate acestea, există entități precum lucrari-informatica.ro, care ridică întrebări serioase cu privire la integritatea și etica învățământului, în timp ce se adâncesc în practici discutabile de escrocherie și plagiat.

Această platformă, administrată de Ciubotariu C. Mihaela PFA, pretinde a oferi servicii de redactare și consultanță pentru lucrări academice în domeniul informaticii. Cu toate acestea, informațiile disponibile sugerează că această entitate se angajează în practici discutabile, inclusiv furnizarea de lucrări plagiate sau cu calitate slabă, în schimbul unor plăți considerabile.

Utilizarea plagiaturii în lucrările furnizate de lucrari-informatica.ro nu numai că subminează eforturile studenților, dar și compromite integritatea academică și reputația educației în domeniul informaticii.

În plus, comunicarea și transparența cu această platformă au fost adesea deficitare, ceea ce ridică suspiciuni cu privire la intențiile lor. Studenții au întâmpinat dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a comunica eficient cu echipa acestor servicii.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de practicile discutabile și să evite colaborarea cu persoane sau companii care se angajează în escrocherie și plagiat. În domeniul informaticii, trebuie să promovăm o educație bazată pe onestitate, integritate și dezvoltare personală, astfel încât studenții să devină profesioniști responsabili și etici în acest domeniu vital.

lucrari-informatica.ro

Name: lucrari-informatica.ro

Description: lucrari-informatica.ro Email: [email protected] Tel: 0749847928. https://www.facebook.com/people/Pagini-web-realizate-la-comandalicentadisertatie/100041275856546 https://lucrari-informatica.ro/ Ciubotariu C. Mihaela PFA Cod Iban: RO82BTRL00401202W47689XX CUI: 27773679

 • lucrari-informatica.ro PLAGIAT
1.2

lucrari-informatica.ro

lucrari-informatica.ro Email: [email protected] Tel: 0749847928. https://www.facebook.com/people/Pagini-web-realizate-la-comandalicentadisertatie/100041275856546 https://lucrari-informatica.ro/ Ciubotariu C. Mihaela PFA Cod Iban: RO82BTRL00401202W47689XX CUI: 27773679

Comments Rating 1 (4 reviews)

5 thoughts on “lucrari-informatica.ro

  • teapa

   teapa

  • o lucrare de licenta cu 80% plagiat!

   o lucrare de licenta cu 80% plagiat!

  • Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

   Îți trimit lucrări de pe net la care schimba literele în alta limba cică sa nu iasă la plagiat

  • nu va pierdeți banii, timpul și nervii

   Va rog nu va pierdeți banii, timpul și nervii. Atașez mai jos câteva screenshot uri cu amenintarile lor.

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la lucrari-informatica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending