licentiat.ro

licentiat.ro

Mircia Elena-Roxana – Mircia Elena-Roxana PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 33799681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F27/840/2014, cu sediul în Strada Smirodava, Bl.23A, ap.54, Roman,Neamț,România. E-mail: [email protected] sau [email protected].
administreaza: licentelacerere.ro si licentiat.ro

„Mircia Elena-Roxana PFA: Întunecând Integritatea Academică prin Lucrări la Comandă”

În mediul academic, integritatea și etica sunt valori fundamentale pentru dezvoltarea studenților și pentru valoarea diplomei academice. Cu toate acestea, există indivizi și entități care profită de nevoile academice ale studenților și oferă servicii discutabile în ceea ce privește lucrările academice. Un exemplu evident este reprezentat de Mircia Elena-Roxana PFA, care administrează website-urile licentelacerere.ro și licentiat.ro.

Mircia Elena-Roxana, cu CIF 33799681, pare să se specializeze în furnizarea de lucrări academice la comandă pentru studenți. Această practică nu numai că subminează integritatea academică, ci și compromite valoarea diplomei academice. Acest lucru nu doar că este discutabil din punct de vedere etic, dar și prejudiciază educația corectă și dezvoltarea studenților.

În plus, comunicarea și transparența cu Mircia Elena-Roxana PFA pot fi subiectul unor critici. Studenții pot întâmpina dificultăți în a obține răspunsuri clare sau în a înțelege exact ce servicii primesc.

Este crucial ca studenții să evite astfel de practici discutabile și să își câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, și ar trebui să ne concentrăm pe învățarea adevărată și pe dezvoltarea noastră ca profesioniști și indivizi responsabili. Astfel de practici trebuie condamnate și eliminate din mediul academic pentru a menține integritatea și valoarea diplomei academice.

licentiat.ro Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: licentiat.ro

Description: licentiat.ro Lucrari de licenta, disertatie, grad didactic, proiecte, referate (+40) 744 115 231 0744115231 Mircia Elena-Roxana PFA CUI 33799681 Reg. Com. F27/840/2014 Roman, Neamt [email protected]

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.1

licentiat.ro Lucrari de licenta, disertatie, grad didactic, proiecte, referate

licentiat.ro Lucrari de licenta, disertatie, grad didactic, proiecte, referate (+40) 744 115 231 0744115231 Mircia Elena-Roxana PFA CUI 33799681 Reg. Com. F27/840/2014 Roman, Neamt [email protected]

Comments Rating 1.33 (3 reviews)

3 thoughts on “licentiat.ro

  • Multe promisiuni, putine realizari

   Cea mai proasta experienta a mea online a fost cu acest site! Nu au acceptat sa modifice nimic din ceea ce au promis, nu mi-au respectat ghidul si pe deasupra a mai fost si 73% plagiat! Nu recomand nimanui!

  • Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

   Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

  • neprofesionisti.

   Colaborare execrabila. Total neprofesionisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending