licentelacerere.ro

licentelacerere.ro

Mircia Elena-Roxana – Mircia Elena-Roxana PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 33799681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F27/840/2014, cu sediul în Strada Smirodava, Bl.23A, ap.54, Roman,Neamț,România. E-mail: [email protected] sau [email protected].
administreaza: licentelacerere.ro si licentiat.ro

„Mircia Elena-Roxana PFA: Lucrări Academice la Comandă – O Amenințare la Adresa Integrității Academice”

În mediul academic, integritatea și etica sunt principii fundamentale care susțin valorile educației superioare. Cu toate acestea, există indivizi și entități care profită de nevoile studenților și oferă servicii discutabile în domeniul lucrărilor academice. Mircia Elena-Roxana, cunoscută pentru PFA-ul său cu CIF 33799681 și cu sediul în Roman, Neamț, administrează platformele licentelacerere.ro și licentiat.ro, care se ocupă de furnizarea de lucrări academice la comandă.

Această practică nu doar că subminează integritatea academică, ci și erodează valoarea diplomelor academice. Faptul că studenții pot obține lucrări academice fără să depună propriile eforturi învățare și cercetare nu numai că este discutabil din punct de vedere etic, dar pune în pericol credibilitatea educației superioare.

De asemenea, există preocupări cu privire la transparența și calitatea serviciilor oferite de Mircia Elena-Roxana. Studenții pot întâmpina dificultăți în a obține informații clare sau în a înțelege exact ce servicii primesc.

Este esențial ca studenții să evite astfel de practici discutabile și să își câștige diplomele prin eforturi oneste și etice. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, și ar trebui să ne concentrăm pe învățarea adevărată și pe dezvoltarea noastră ca profesioniști și indivizi responsabili. Astfel de practici trebuie condamnate și eliminate din mediul academic pentru a menține integritatea și valoarea diplomei academice.

licentelacerere.ro Testimoniale, Opinii si Pareri

Name: licentelacerere.ro

Description: licentelacerere.ro 0744115231 Telefon: 0744.115.231 REDACTARE LUCRARI DE LICENTA/DISERTATIE,GRAD DIDACTIC,TEZE DE DOCTORAT, REFERATE ,PROIECTE

 • Calitate Lucrare
 • Plagiat
 • Support Clienti
1.2

licentelacerere.ro REDACTARE LUCRARI DE LICENTA/DISERTATIE,GRAD DIDACTIC,TEZE DE DOCTORAT, REFERATE ,PROIECTE

licentelacerere.ro 0744115231 Telefon: 0744.115.231 REDACTARE LUCRARI DE LICENTA/DISERTATIE,GRAD DIDACTIC,TEZE DE DOCTORAT, REFERATE ,PROIECTE

Comments Rating 1 (4 reviews)

4 thoughts on “licentelacerere.ro

  • O parere pentru licentelacerere.ro

   Dupa ce au incasat banii mi-au trimis o lucrare despre Caragiale! iar eu aveam despre Creanga! Probabil ca in mintea lor este acelasi lucru! Mincinosi si hoti!

  • Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

   Niște țepari! Nu recomand sub nicio forma!

  • Tzeapa

   Țeapă!!!! feriți-vă de ei fraților, știu ce spun. Vă creează numai probleme.

  • Teapa cu lucrari de licenta plagiate

   Cautam sa imi cumpar o lucrare de licenta si am facut un research mai aprofundat pe google. Dupa cateva zile m-am lamurit cam cum sta treaba. cauta si tu pe google teapa cu lucrari de licenta plagiate si o sa-i gasesti pe cei de la licentelacerere-ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending