facebook.com/redactare.lucrari.de.licenta

facebook.com/redactare.lucrari.de.licenta

APARTINE DE e-profit.ro si studentoffice.ro
sunt administrate de BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN si BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

STUDENT OFFICE ASIRELY SRL CIF: 17949620 www.studentoffice.ro
AS MANAGER CONSULTING SRL CIF: 13638958 www.e-profit.ro
BULIGA-STEFANESCU AURELIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
JUD. ARGEȘ, MUN. PITEȘTI, STR. GĂVENII, NR.12
BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA

Aici informatii detaliate despre Grupul plagiatorilor BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA + STUDENT OFFICE ASIRELY SRL + AS MANAGER CONSULTING SRL

„Grupul BULIGA-ȘTEFĂNESCU: Întunecând Integritatea Academică cu Afaceri Dubioase”

În mediul academic, integritatea și onestitatea sunt aspecte fundamentale pentru dezvoltarea studenților și pentru menținerea valorii diplomei lor. Cu toate acestea, există grupuri precum cel format din BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN și BULIGA–STEFANESCU IONELA-LILIANA, care par să încalce aceste principii fundamentale în căutarea profitului.

Acest grup, care include companii precum STUDENT OFFICE ASIRELY SRL și AS MANAGER CONSULTING SRL, este asociat cu platforme precum studentoffice.ro, e-profit.ro și e-diaspora.ro. Cu toate că aceste platforme pretind a oferi servicii pentru studenți, există preocupări serioase cu privire la practicile lor.

Unul dintre aspectele criticate este modul în care aceste platforme oferă lucrări academice și consultanță pentru studenți. Există semne că acestea pot promova practici precum plagiatul și furnizarea de lucrări de calitate slabă, punând în pericol integritatea academică a studenților.

De asemenea, transparența în ceea ce privește serviciile oferite de acest grup a fost adesea insuficientă. Clienții au întâmpinat dificultăți în a obține informații clare și în a comunica eficient cu aceste platforme.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de astfel de practici discutabile și să evite colaborarea cu persoane sau companii care compromit integritatea academică și care nu respectă principiile etice ale învățământului superior. Educația merită mai mult decât simpla tentație a rezultatelor ușoare, și ar trebui să ne concentrăm pe învățarea adevărată și pe dezvoltarea noastră ca profesioniști și indivizi responsabili.

 • e-profit.ro
 • studentoffice.ro
1.4
Comments Rating 1 (3 reviews)

3 thoughts on “facebook.com/redactare.lucrari.de.licenta

  • am primit o lucrare 80% plagiata

   am primit o lucrare 80% plagiata

  • Pacalit

   Cine a mai fost pacalit de aceasta firma ar trebui sa se adreseze autoritatilor.

  • Lupta împotriva Înșelăciunii și Plagiatului în Redactarea Lucrărilor Academice

   În era informației, accesul la cunoștințe și resurse online este mai ușor ca niciodată. Cu toate acestea, o consecință neplăcută a acestei ușurințe de acces este creșterea practicilor necinstite în mediul academic, cum ar fi înșelăciunea și plagiatul. În special, un segment al pieței educaționale online a devenit un teren fertil pentru practicile dubioase și companii fără scrupule care promit servicii academice, dar nu le livrează sau furnizează lucrări de calitate slabă și plagiate.

   Recent, au apărut semnale și avertismente cu privire la un grup de entități, în special BULIGA-ȘTEFĂNESCU AURELIAN + BULIGA – STEFANESCU IONELA-LILIANA, care coordonează diverse site-uri, precum e-profit.ro și studentoffice.ro, care se ocupă de redactarea lucrărilor academice la comandă. Deși acești indivizi pretind a oferi servicii de calitate în redactarea lucrărilor de licență și disertație, realitatea este cu totul alta.

   Studenții care au recurs la aceste site-uri s-au confruntat cu multiple probleme. Lucrările de calitate scăzută, plagiatul și chiar înșelăciunea financiară au devenit experiențe comune pentru clienții acestor entități. După ce au plătit pentru servicii, mulți au descoperit că lucrările lor erau plagiate sau de calitate atât de slabă încât nu le-au putut utiliza. În plus, comunicarea cu aceste companii a fost adesea dificilă sau chiar inexistentă, iar clienții s-au simțit lăsați în voia sorții.

   Cu toate acestea, există speranță în lupta împotriva acestor practici discutabile. Unul dintre instrumentele pe care studenții și părțile interesate le pot folosi pentru a-și proteja integritatea academică este accesul la resurse online care colectează păreri și experiențe ale clienților. Asemenea site-uri oferă o platformă pentru studenți de a-și împărtăși experiențele și pentru a avertiza alți potențiali clienți cu privire la companiile sau site-urile cu practici necinstite.

   Este important să subliniem că există alternative oneste și etice pentru redactarea lucrărilor academice. Consultanța academică și resursele online pot oferi asistență în mod legal și etic pentru studenți în îndeplinirea sarcinilor lor academice.

   În final, lupta împotriva înșelăciunii și plagiatului în mediul academic este o responsabilitate comună. Prin împărtășirea experiențelor noastre și promovarea integrității academice, putem ajuta la protejarea valorilor educației și la menținerea unui mediu de învățare autentic. Alegând calea corectă și respectând principiile academice, contribuim la îmbunătățirea calității educației și la dezvoltarea unei societăți mai înțelepte și mai etice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sending